Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canim hosgeldinsen 8 aylik bebeyle bizden hizli cikmişsinneresi kaldi yapilacak?
Bende salmak istedim. Misafir toplamak istedi. Ondan sebep ev dağılmadı
İyi bari sana faydali olmus
başlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi
Ben de yavas yavas dolaplardan baslayayim diyorum ama havalar isinmayinca yapasim gelmiyo

Evim 2 arti 1 canım. Yani 3 oda

başlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi
öyle deme geri giderim bak
buzdolabını temizledim (aslında her hafta temizliyorum ama siliyorum bu kez rafları vs yıkadım)
camları silip perdeleri yıkadım
mutfak dolaplarını döktüm sildim
salonu dip köşe temizledim
bazanın altını döktüm temizledim düzenledim
1 senedir giymediğimiz kıyafetleri ayıkladım belediyenin kıyafet kumbarısına atacağım
Canim hosgeldinsen 8 aylik bebeyle bizden hizli cikmişsinneresi kaldi yapilacak?

İyi bari sana faydali olmus

Ben de yavas yavas dolaplardan baslayayim diyorum ama havalar isinmayinca yapasim gelmiyo
çocukla ancak biter dedim ama tahminimden hızlı bitirdim diyebilirim ama senin de 3 çocuk var senin iş daha zor
tuvalet banyo kaldı (duvarlarıyla beraber yıkanıp kurulanacak)
radyatörler ve kapılar kaldı
bir de 2 tane halım yıkanmaya gidecek

Kızlar tlc kanalını izliyorum temizlikle ilgili program var istifcilerin evini temizliyorlar ya, oraya bakıp evimi görünce pis olsa da moralim düzeliyor
bazen ben de izliyorum dün bir kadın vardı tükürmüş hep sağa sola Allahım iğrençti bak gözümün önüne geldi yine midem bulandı

hadi ya yaşlılık işte inan fark etmemişim

Evim 2 arti 1 canım. Yani 3 oda
Hadi ya ayniymisben de belki kucukdur daha cabuk bitiyodur diye teselli etmek istemisdim kendimi
E bi sey kalmamis masallah sanabenim cocuk 4 bu arada ama kresde oluyolar aksam sagolsunlar tum gunun acisini cikariyolar benden
Benim heruf de oyle yikaniyo ya deliriyorum her yer su oluyorkeske dusakabin yaptirsaydim kuvet yerine
Kızlar tlc kanalını izliyorum temizlikle ilgili program var istifcilerin evini temizliyorlar ya, oraya bakıp evimi görünce pis olsa da moralim düzeliyor
Ben de netten izliyorum how clean is your house diye bi program tum stresimi aliyo
bazen ben de izliyorum dün bir kadın vardı tükürmüş hep sağa sola Allahım iğrençti bak gözümün önüne geldi yine midem bulandı
Tukuruk ne ya kim temizledi o evi
hadi ya yaşlılık işte inan fark etmemişim
Ne yasliligi sen hepimize bin basarsin abla

Bizimkiler pazar mazar dinlemezler sagolsunlar sabah 7 dedin mi karga kahvalti etmeden uyaniyolar
Evet nisan geliyo bahar temizligi zamani hem evimize hem beynimize

Kızlar günaydın mutlu Pazar’lar
Minnoşumu sallıyorum

Sabah sabah

Bulaşık makinasını boşalttım
2 makina çamaşır katladım
Yerleştirdim
1 makina minnoşun çamaşırlarını attım yıkanıyor
WC yi yıkadım

Birazdan da bi nescafe içim bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…