- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.281
Yok kız unutmuşumBenim oglanlardan biri dogdugundan beri uykuyu sevmiyo ona biraksam 6 da uyanir
Aksam kavga ettin mi seninkiyle?
Canim hosgeldinhuhu merhaba ben bu topiği yeni gördüm aranızda yeniyim
bir haftadır temizlik yapıyorum (bahar temizliği) bitirmek üzereyim :) tabii bir de 8 aylık bebeğim var onunla zor oluyor ve 1 günde yapılacak işte 2 gün sürüyor
İyi bari sana faydali olmusBende salmak istedim. Misafir toplamak istedi. Ondan sebep ev dağılmadı
Ben de yavas yavas dolaplardan baslayayim diyorum ama havalar isinmayinca yapasim gelmiyobaşlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi
Aynen bizimkide uykusu berbat.cok zor oluyo ama napalımBenim oglanlardan biri dogdugundan beri uykuyu sevmiyo ona biraksam 6 da uyanir
Aksam kavga ettin mi seninkiyle?
Uykusuzluk insani cok yoruyo gercektenAynen bizimkide uykusu berbat.cok zor oluyo ama napalım
Evim 2 arti 1 canım. Yani 3 odaMasallah yine erken bitirmişsin islerini canim
Abla yanlis kisiyi etiketlemişsin
Yogurt corbasini tahta kasikla yap canim kesilmiyor o zaman
Ohh sefan olsun yat tabibenim yerime de yat hatta
Hayir olsun canim hamilelikte oluyo oyle kabuslar ben de cok goruyodum
Nassin kelebekcim
Senin ev kac oda canim?
Niye? cunku kadinlarin en buyuk derdi ev isleri
Tu tu tuu masallah
Aynen kızzzzzz misssss misssssOh hamarat hatun.temiz temiz otur.
öyle deme geri giderim bakbaşlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi
çocukla ancak biter dedim ama tahminimden hızlı bitirdim diyebilirim ama senin de 3 çocuk var senin iş daha zorCanim hosgeldinsen 8 aylik bebeyle bizden hizli cikmişsin neresi kaldi yapilacak?
İyi bari sana faydali olmus
Ben de yavas yavas dolaplardan baslayayim diyorum ama havalar isinmayinca yapasim gelmiyo
bazen ben de izliyorum dün bir kadın vardı tükürmüş hep sağa sola Allahım iğrençti bak gözümün önüne geldi yine midem bulandıKızlar tlc kanalını izliyorum temizlikle ilgili program varistifcilerin evini temizliyorlar ya, oraya bakıp evimi görünce pis olsa da moralim düzeliyor
Masallah yine erken bitirmişsin islerini canim
Abla yanlis kisiyi etiketlemişsin
Yogurt corbasini tahta kasikla yap canim kesilmiyor o zaman
Ohh sefan olsun yat tabibenim yerime de yat hatta
Hayir olsun canim hamilelikte oluyo oyle kabuslar ben de cok goruyodum
Nassin kelebekcim
Senin ev kac oda canim?
Niye? cunku kadinlarin en buyuk derdi ev isleri
Tu tu tuu masallah
Hadi ya ayniymisEvim 2 arti 1 canım. Yani 3 oda
E bi sey kalmamis masallah sanaöyle deme geri giderim bak
buzdolabını temizledim (aslında her hafta temizliyorum ama siliyorum bu kez rafları vs yıkadım)
camları silip perdeleri yıkadım
mutfak dolaplarını döktüm sildim
salonu dip köşe temizledim
bazanın altını döktüm temizledim düzenledim
1 senedir giymediğimiz kıyafetleri ayıkladım belediyenin kıyafet kumbarısına atacağım
çocukla ancak biter dedim ama tahminimden hızlı bitirdim diyebilirim ama senin de 3 çocuk var senin iş daha zor
tuvalet banyo kaldı (duvarlarıyla beraber yıkanıp kurulanacak)
radyatörler ve kapılar kaldı
bir de 2 tane halım yıkanmaya gidecek
Benim heruf de oyle yikaniyo ya deliriyorum her yer su oluyorAman yatmak benim neyimeBirTutamMutluluk20 pesimden heryeri dagitan oglum var bugun hic supurgeyi cikarmayacaktim benim ufaklik bir kek yemis heryeri batirmis :)) esimde bi dus aliyor sipir sipir banyoyu batiriyor banyoyu sildim camasir yikadim mutfagi supurdum oturma odasini supurdum yani bize yatmak haram :))
Ben de netten izliyorum how clean is your house diye bi program tum stresimi aliyoKızlar tlc kanalını izliyorum temizlikle ilgili program varistifcilerin evini temizliyorlar ya, oraya bakıp evimi görünce pis olsa da moralim düzeliyor
Tukuruk ne ya kim temizledi o evibazen ben de izliyorum dün bir kadın vardı tükürmüş hep sağa sola Allahım iğrençti bak gözümün önüne geldi yine midem bulandı
Ne yasliligi sen hepimize bin basarsin ablahadi ya yaşlılık işte inan fark etmemişim
Günaydın...Ne kadar erkencisiniz pazar pazarGunaydin canlar
Bizimkiler pazar mazar dinlemezler sagolsunlar sabah 7 dedin mi karga kahvalti etmeden uyaniyolarGünaydın...Ne kadar erkencisiniz pazar pazarsağolsun beni de kızım uyandırdı..
ev işleriyle başı dertte olan biri olarak bende geldim topiğinize.
Nisana giriyoruz.yeni bir ay yeni bir başlangıç olsun bana..her bakımdan..
Hoşgeldin canım evet kendimizi ve evimizi arındırmamız lazımGunaydınlar..Martın son gunu.Yarın yeni aya giriyoruz.Ta bi ki bende hem bahar temizliğine hem diyete başlıyorum.Bide üzerimdeki şu yorgunluğu atabilsem.