- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.301
Günaydın canımGunaydin canlar
ben 3 sanıyordumHadi ya ayniymisben de belki kucukdur daha cabuk bitiyodur diye teselli etmek istemisdim kendimi
E bi sey kalmamis masallah sanabenim cocuk 4 bu arada ama kresde oluyolar aksam sagolsunlar tum gunun acisini cikariyolar benden
Benim heruf de oyle yikaniyo ya deliriyorum her yer su oluyorkeske dusakabin yaptirsaydim kuvet yerine
Ben de netten izliyorum how clean is your house diye bi program tum stresimi aliyo
Tukuruk ne ya kim temizledi o evi
Ne yasliligi sen hepimize bin basarsin abla
Her oda icin ayri ayri bahar temizligi listelerimiz var canim ilk sayfada gordun mu belki isine yararGunaydınlar..Martın son gunu.Yarın yeni aya giriyoruz.Ta bi ki bende hem bahar temizliğine hem diyete başlıyorum.Bide üzerimdeki şu yorgunluğu atabilsem.
Benim de 2 makine yok yok 3 makine camasir yikamam gerekKızlar günaydın mutlu Pazar’lar
Minnoşumu sallıyorum
Sabah sabah
Bulaşık makinasını boşalttım
2 makina çamaşır katladım
Yerleştirdim
1 makina minnoşun çamaşırlarını attım yıkanıyor
WC yi yıkadım
Birazdan da bi nescafe içim bariiii
Zavalli kadin ya kim bilir nelet cekti o evi temizleyene kadar ayy midem kalktiben 3 sanıyordum
maşaallahsenin işte bitmez aş da bitmez
temizlik takıntısı olan başka bir kadın. ama yıllarca tükürmüş
Ya ben kızımı uyuttum geri yatağa girdim takılıyorum öyleSimdi kalkip pijamalari cikarip az biraz makyaj yapicammotive oluyorum oyle sonra ortaligi toplicam daha 4 cocuk yikicam
Masallah canım sana.hızlı başlamışşın gune.Senin minnoş nekadarlıkKızlar günaydın mutlu Pazar’lar ❤❤❤
Minnoşumu sallıyorum
Sabah sabah
Bulaşık makinasını boşalttım
2 makina çamaşır katladım
Yerleştirdim
1 makina minnoşun çamaşırlarını attım yıkanıyor
WC yi yıkadım
Birazdan da bi nescafe içim bariiii
Gormemiştim canım listeyi cok teşekkürlerHer oda icin ayri ayri bahar temizligi listelerimiz var canim ilk sayfada gordun mu belki isine yarar
Benim de 2 makine yok yok 3 makine camasir yikamam gereksabah bebeleri doyurdum bi de biskuviden hindistan cevizli toplar yaptim bu ka
Zavalli kadin ya kim bilir nelet cekti o evi temizleyene kadar ayy midem kalkti
Evet canım erken kalkınca öyle oldu tam 7 aylık bebeğimMasallah canım sana.hızlı başlamışşın gune.Senin minnoş nekadarlık
Azicik uyusan keske uykunu almis olursun ama telden firsat bulamiyosun dimi benim gibiYa ben kızımı uyuttum geri yatağa girdim takılıyorum öyle
Rica ederim canimGormemiştim canım listeyi cok teşekkürler
Kuzu profildeki sen misin kizin mi?Evet canım erken kalkınca öyle oldu tam 7 aylık bebeğim
Evet ya teli aldım elime bırakamıyorumAzicik uyusan keske uykunu almis olursun ama telden firsat bulamiyosun dimi benim gibi
Rica ederim canim
Kuzu profildeki sen misin kizin mi?
Masallah canimEvet ya teli aldım elime bırakamıyorum
Kızım canım
Sağol cnmMasallah canim
Bende her gün erken uyanıyorum..sağolsun kızım uyandırıyor..erken kalktım ama bugün pek birşey yapamadım.kahvaltıdan sonra oy kullanmaya gittik.dönüşte alışveriş yaptık..eve geldim yemek hazırladım.kızımı öğle uykusuna yatırdım.yemek yedik.bulaşıkları makinaya attım.çocuklara banyo yaptırılacak.nevresimler değiştirilecek..sanırım bugün bu şekilde biterBizimkiler pazar mazar dinlemezler sagolsunlar sabah 7 dedin mi karga kahvalti etmeden uyaniyolar
Evet nisan geliyo bahar temizligi zamani hem evimize hem beynimize
başlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi
Ay Allah kolaylık versin yardımcınız olsun hem de bebekle zor iş.Selam kızlar ne yapıyorsunuzBirTutamMutluluk20 senden ne haber
Benim sol tarafım komple tutulmuş boyun kol sırt
Yarın da misafirim gelecek
Sabah kahvaltı hazırladım
Bulaşıkları yıkadım
Kıbrıs tatlı yaptım
Browni kurabiye yaptım
Kemik suyu yaptım(bebeğimin çorbaları için)
Soğan kavuruyordum börek için o biraz fazla kızardığı için yeniden kavurucam
Börek sarıcam
Katmer poğaça yapıcam
Belki tahinli kurabiye de yapabilirim
Yarın da salata ve kısır yaparım inşallah
Ama evi pok götürüyor daha hiç bir iş yapmadım, şuan bebişi sallıyorum uyudu şimdi sessiz işler yapmalıyım wc banyo yıkama, çamaşır asma, ev toplama, yemek yapma ikramlık hazırlama vs ayyy çok işim var çoook böyle vücudum tutukkende canım acıyarak çok zor oluyor Allahım yardım et yarabbim
Canım hem hastasın hemde çok ikramlik yapmışsın dinlen biraz.merak ettim bunların hepsini misafirlerin yiyebilecekmiSelam kızlar ne yapıyorsunuzBirTutamMutluluk20 senden ne haber
Benim sol tarafım komple tutulmuş boyun kol sırt
Yarın da misafirim gelecek
Sabah kahvaltı hazırladım
Bulaşıkları yıkadım
Kıbrıs tatlı yaptım
Browni kurabiye yaptım
Kemik suyu yaptım(bebeğimin çorbaları için)
Soğan kavuruyordum börek için o biraz fazla kızardığı için yeniden kavurucam
Börek sarıcam
Katmer poğaça yapıcam
Belki tahinli kurabiye de yapabilirim
Yarın da salata ve kısır yaparım inşallah
Ama evi pok götürüyor daha hiç bir iş yapmadım, şuan bebişi sallıyorum uyudu şimdi sessiz işler yapmalıyım wc banyo yıkama, çamaşır asma, ev toplama, yemek yapma ikramlık hazırlama vs ayyy çok işim var çoook böyle vücudum tutukkende canım acıyarak çok zor oluyor Allahım yardım et yarabbim
Yapılır canım ya yavaş yavaş yap.inanki yapmadığın zaman düşünüp daha çok yoruluyorsunÇok üzülüyorum kızlar ya ben de evli bir çocuk annesiyim. Burada iki üç çocuğu olup çalışıp tertemiz olan herşeye yetişenlere imreniyorum. Ben yetişemiyorum. Iki gün evin tüm camlarını sildim bahçeyi yıkadım genel temizlik çamaşır derken epey yoruldum. Uc gundur yatıyorum. Daha mutfak dolaplarım silinecek. Kapılar silinecek. Yatak odası dip bucak temizlenecek tuvalet banyo komple ovulacak. Ah ah. Bu miskinlikle nasil bitecek bunlar gözünde dağ gibi oldular.