Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben 3 sanıyordum
maşaallah senin işte bitmez aş da bitmez
temizlik takıntısı olan başka bir kadın. ama yıllarca tükürmüş

Gunaydınlar..Martın son gunu.Yarın yeni aya giriyoruz.Ta bi ki bende hem bahar temizliğine hem diyete başlıyorum.Bide üzerimdeki şu yorgunluğu atabilsem.
Her oda icin ayri ayri bahar temizligi listelerimiz var canim ilk sayfada gordun mu belki isine yarar
Benim de 2 makine yok yok 3 makine camasir yikamam gereksabah bebeleri doyurdum bi de biskuviden hindistan cevizli toplar yaptim bu ka
ben 3 sanıyordum
maşaallah senin işte bitmez aş da bitmez
temizlik takıntısı olan başka bir kadın. ama yıllarca tükürmüş
Zavalli kadin ya kim bilir nelet cekti o evi temizleyene kadar ayy midem kalkti

Masallah canım sana.hızlı başlamışşın gune.Senin minnoş nekadarlık

Gormemiştim canım listeyi cok teşekkürler

Slm kızlar.siz yazışırken ben mışıl mışıl uyuyormuşum. Rüyamda bebeğim olmuş.nasîl yani şimdi benim 3çocuğummu var diyorum .bi tirstımki sormayınama tatlı ve uslu bir bebekti. Neyse ben şuan çay keyfi yapıyorum.birazdan evi süpürüp havalandîracam.ıspanak yemeği yapacam.çocukları yıkayacağım. Azerincim sen çocukların 2 sini yıka 2 sinde eşin yıkasin canım .

Bizimkiler pazar mazar dinlemezler sagolsunlar sabah 7 dedin mi karga kahvalti etmeden uyaniyolar
Evet nisan geliyo bahar temizligi zamani hem evimize hem beynimize
Bende her gün erken uyanıyorum..sağolsun kızım uyandırıyor..erken kalktım ama bugün pek birşey yapamadım.kahvaltıdan sonra oy kullanmaya gittik.dönüşte alışveriş yaptık..eve geldim yemek hazırladım.kızımı öğle uykusuna yatırdım.yemek yedik.bulaşıkları makinaya attım.çocuklara banyo yaptırılacak.nevresimler değiştirilecek..sanırım bugün bu şekilde biter

Selam kızlar ne yapıyorsunuz BirTutamMutluluk20 senden ne haber
Benim sol tarafım komple tutulmuş boyun kol sırt
Yarın da misafirim gelecek
Sabah kahvaltı hazırladım
Bulaşıkları yıkadım
Kıbrıs tatlı yaptım
Browni kurabiye yaptım
Kemik suyu yaptım(bebeğimin çorbaları için)
Soğan kavuruyordum börek için o biraz fazla kızardığı için yeniden kavurucam
Börek sarıcam
Katmer poğaça yapıcam
Belki tahinli kurabiye de yapabilirim
Yarın da salata ve kısır yaparım inşallah
Ama evi pok götürüyor daha hiç bir iş yapmadım, şuan bebişi sallıyorum uyudu şimdi sessiz işler yapmalıyım wc banyo yıkama, çamaşır asma, ev toplama, yemek yapma ikramlık hazırlama vs ayyy çok işim var çoook böyle vücudum tutukkende canım acıyarak çok zor oluyor Allahım yardım et yarabbim

Çok üzülüyorum kızlar ya ben de evli bir çocuk annesiyim. Burada iki üç çocuğu olup çalışıp tertemiz olan herşeye yetişenlere imreniyorum. Ben yetişemiyorum. Iki gün evin tüm camlarını sildim bahçeyi yıkadım genel temizlik çamaşır derken epey yoruldum. Uc gundur yatıyorum. Daha mutfak dolaplarım silinecek. Kapılar silinecek. Yatak odası dip bucak temizlenecek tuvalet banyo komple ovulacak. Ah ah. Bu miskinlikle nasil bitecek bunlar gözünde dağ gibi oldular.

Ay Allah kolaylık versin yardımcınız olsun hem de bebekle zor iş.

Canım hem hastasın hemde çok ikramlik yapmışsın dinlen biraz.merak ettim bunların hepsini misafirlerin yiyebilecekmi

Yapılır canım ya yavaş yavaş yap.inanki yapmadığın zaman düşünüp daha çok yoruluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…