Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Süpürgem kırıldı.halbuki yeniydi.zaten hiç sevmemiştım. Ortalığı topladım. Bi toz alırım.akşama ıspanak yemeği var.öğlene oğlum çorba istedi.birde simit poğaça yapıcam.sabah çocuklarla markete gittik biraz alışveriş yaptık. Bulaşîk makinesini boşalttım. Fazla işim yok kizlar

Yaaaa abla. Niyeki daha yeniydi,,,, bende kalktım yatakları topladım
Kızlar kahvaltı yaptırdım
Evi topladım
Bulaşık. Makinasını çalıştırdım
Çamaşır atıcam

Benim de çok işim yok bugün

Yetisemiyorum cocuklarim surekli dagitiyorlar, 6 ve 4 yasindalar evim temizlendikten sonra en fazla 1 saat duzenli kaliyor. Omrumu temizlik camasir bulasik yemek ile gecirmek istemiyorum var mi bi oneriniz
Oyuncaklarin bir kismini kaldirsaniz.benim oglumda cok dagitiyor ben birazini kaldirdim bi nebze daha iyi durumdayim

Merhaba hanımlar.. Benimde bugün oğlum evde o yüzden ev darmadağın duruyor.temizlik işini yarına bıraktım..
Sabah kahvaltı yaptık..eşimi işe gönderdikten sonra yatakları topladım.bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri yerleştirdim.elde yıkanacakları yıkadım.ocak silindi.çamaşır makinasını çalıştırdım.kuruyanları toplayıp katladım.yıkananları astım.çorba pilav yaptım.kızımı uyuttum.oğlumla oynadım.birazdan kızım uyanır..biraz da hep beraber oynarız..bugünde böyle biter

Sadece oyuncak degil ki, herseyi dagitiyorlar.
Ivir zivir kiyafetler, kagit mutfak esyasi koltuk kirlentleri.
Benim oğlumda öyle, 6 yaşında.hemen hergün yastıklar yere iner onlardan ev vs yapılır..oğlum azalttı gerçi dağıtmayı ama şimdide kızım başladı dağıtmaya..beraber dağıtıyorlar. ben başaramıyorum gerçi ama dağıtıp oynadıktan sonra toplamalarını sağlayabilirsin belki..ben doğrusu çok takılmıyorum dağınıklıklarına..birkaç sene sonra bu şekilde dağıtmayı bırakacaklar zaten..bazen hasta oluyorlar ya keşke iyi olsalarda dağıtsalar diyorum..sizde böyle düşünün ve kendinizi yıpratmayın bence ev düzenli olacak diye..(Bu topiğe pek uymadı sanırım yorumlarım )

Yetisemiyorum cocuklarim surekli dagitiyorlar, 6 ve 4 yasindalar evim temizlendikten sonra en fazla 1 saat duzenli kaliyor. Omrumu temizlik camasir bulasik yemek ile gecirmek istemiyorum var mi bi oneriniz
Canım çocuklu olunca hep öyle.ben inanki yerden oyuncak ve koltuk yastığı toplamaktan yoruldum.artîk yere eğilip bişe almaktan nefret ediyorumama çoğu zaman çocuklara toplatıyorum.toplanmayanlar çöpe diyorum.öylelikle topluyorlar.ilerde üniversite evlenince bu kargaşayı ararım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…