- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.321
Valla öyle ya sıkıntı yapiyorum sonra hiç yapasım gelmiyor.Yapılır canım ya yavaş yavaş yap.inanki yapmadığın zaman düşünüp daha çok yoruluyorsun
Sağol canım teşekkürlerAy Allah kolaylık versin yardımcınız olsun hem de bebekle zor iş.
Fazla mı abarttım ki, daha önce gelecek oldular bebeğin hastalığından dolayı kabul edememiştimCanım hem hastasın hemde çok ikramlik yapmışsın dinlen biraz.merak ettim bunların hepsini misafirlerin yiyebilecekmi
Biraz fazla olmuş ama artanları bayatlamadan buzluğa atabilirsin.afiyet olsunFazla mı abarttım ki, daha önce gelecek oldular bebeğin hastalığından dolayı kabul edememiştim
Yaaaa abla. Niyeki daha yeniydi,,,, bende kalktım yatakları topladımSüpürgem kırıldı.halbuki yeniydi.zaten hiç sevmemiştım. Ortalığı topladım. Bi toz alırım.akşama ıspanak yemeği var.öğlene oğlum çorba istedi.birde simit poğaça yapıcam.sabah çocuklarla markete gittik biraz alışveriş yaptık. Bulaşîk makinesini boşalttım. Fazla işim yok kizlar
Yeniydi ama hiç sevmemiştım. İçime sinmemişti.Yaaaa abla. Niyeki daha yeniydi,,,, bende kalktım yatakları topladım
Kızlar kahvaltı yaptırdım
Evi topladım
Bulaşık. Makinasını çalıştırdım
Çamaşır atıcam
Benim de çok işim yok bugün
Evet neyse diğeriyle idare et alışın yenisiniYeniydi ama hiç sevmemiştım. İçime sinmemişti.
Oyuncaklarin bir kismini kaldirsaniz.benim oglumda cok dagitiyor ben birazini kaldirdim bi nebze daha iyi durumdayimYetisemiyorum cocuklarim surekli dagitiyorlar, 6 ve 4 yasindalar evim temizlendikten sonra en fazla 1 saat duzenli kaliyor. Omrumu temizlik camasir bulasik yemek ile gecirmek istemiyorumvar mi bi oneriniz
Sadece oyuncak degil ki, herseyi dagitiyorlar.Oyuncaklarin bir kismini kaldirsaniz.benim oglumda cok dagitiyor ben birazini kaldirdim bi nebze daha iyi durumdayim
Hareketli cocuklarla annenin isi zor :/ birz boyle devam edecek duzelecek ama oyle kalmayacaklar buyuyecekler.Sadece oyuncak degil ki, herseyi dagitiyorlar.
Ivir zivir kiyafetler, kagit mutfak esyasi koltuk kirlentleri.
Benim oğlumda öyle, 6 yaşında.hemen hergün yastıklar yere iner onlardan ev vs yapılır..oğlum azalttı gerçi dağıtmayı ama şimdide kızım başladı dağıtmaya..beraber dağıtıyorlar.Sadece oyuncak degil ki, herseyi dagitiyorlar.
Ivir zivir kiyafetler, kagit mutfak esyasi koltuk kirlentleri.
Çok bişey kalmadı:) sadece peynirli börek ile Rus salatası kaldı onu da bugün yeriz biter:)Biraz fazla olmuş ama artanları bayatlamadan buzluğa atabilirsin.afiyet olsun
Afiyet olsun canimÇok bişey kalmadı:) sadece peynirli börek ile Rus salatası kaldı onu da bugün yeriz biter:)
Canım çocuklu olunca hep öyle.ben inanki yerden oyuncak ve koltuk yastığı toplamaktan yoruldum.artîk yere eğilip bişe almaktan nefret ediyorumYetisemiyorum cocuklarim surekli dagitiyorlar, 6 ve 4 yasindalar evim temizlendikten sonra en fazla 1 saat duzenli kaliyor. Omrumu temizlik camasir bulasik yemek ile gecirmek istemiyorumvar mi bi oneriniz