Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydinlarrrrrr....oğlusum dün erken uyudu ilk defa erken uyudu çocuk ama ben yine geç uyudum çay ictim börek yaptım dolaba atmalik biraz telefona baktım saat gece 2.00 olmuştu... sabah ta tam 7.00 de uyandik...
Çayı yine çok güzel yapmışım 1 saat keyif yaparım rahat

Günaydın canım afiyet olsun maşallah kahvaltını erken yapıyorsun

Azerbaycan Avrupaya bağlımı 3 çocuk 200 ama ilk ay çokmuş hayat pahalı mı orda :)
Kardeşin Türkiyede ne yapıyor :)
1700 aslinda bi cocuk icin aliniyo bizimkiler ucuz diye indirim yaptilar
Normalde Asya ulkesi ama Avrupayla is birligi oldugundan yari Asya yari Avrupa sayiliyo.bazi seyler giyim kusam gibi turkiyenin iki kati.ama ulasim gida daha ucuz.ben mesela kardesim gelecekse internetden kendim icin alis veris yapiyorum gelirken getiriyo hayat pahali yani burda.
Kardesim Turkiyede uni okudu ve orda yasiyor.sap danismani olarak calisiyor canim
Bizde devlet kreşi yarım gün oyuzden özel kreşler çok fazla var tüm gün verenler mecbur özel kreş..
Sırf kres aylık 1000 ila 1500 arası hatta daha yüksek fiyatlisida var
Ozel kresler bizde de o fiyata hatta daha pahali yerler de var.biz aylik 200 krese oduyoruz ayriyetten oyretmenlere bi o kadar da elden para veriyoruz
Ben de tam o sekilde 2 de yatip 7de kalktim
Gunaydınlar ( babaannemin deyimiyle ) beşirikli (becerikli) hanımlar..ooo aramızda erkenciler var.
Gunaydin canimben hep erkenciyim valla sabah 7 dedin mi benimkiler tepemde
Kolay gelsin isin cokmus canim

Son düzenleme:
Benim oglus da bugun 8de kalkinca ilk defa biz de daha erkenciyiz normalde canim buna sukur

Hemen markete gidip geldin yoğurt aldım sadece evde yemek var sadece çorba yaparım yanina
Yataklarında topladım hastaymışım karnım fena bugünü boş gün ilan ediyorum full yatmalı olsun agrım hafiflerse mutfağın camını silerim

Gunaydinnnnn afiyet olsun çay olmazsa olmaz bende çorbamı yapıyorum oğlus acıkır birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…