Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gece bir kar yağdı bir kar yağdı çocuk gibi sevindim her yer bembeyaz bugün 😀 yazın karı özlüyorum ben ya... Gece kabus gördüm uyandım uykudan birşey anlamadım bugün kızlar çamaşır katlanacak ev supurulup toz alınacak yarın da pazara cikcam ütü yapcam nevresim havlu değiştirip yikicam

1700 aslinda bi cocuk icin aliniyo bizimkiler ucuz diye indirim yaptilar🤣
Normalde Asya ulkesi ama Avrupayla is birligi oldugundan yari Asya yari Avrupa sayiliyo.bazi seyler giyim kusam gibi turkiyenin iki kati.ama ulasim gida daha ucuz.ben mesela kardesim gelecekse internetden kendim icin alis veris yapiyorum gelirken getiriyo hayat pahali yani burda.
Kardesim Turkiyede uni okudu ve orda yasiyor.sap danismani olarak calisiyor canim😉

Ozel kresler bizde de o fiyata hatta daha pahali yerler de var.biz aylik 200 krese oduyoruz ayriyetten oyretmenlere bi o kadar da elden para veriyoruz 🤔

Ben de tam o sekilde 2 de yatip 7de kalktim 🤣

Gunaydin canim😘😘ben hep erkenciyim valla sabah 7 dedin mi benimkiler tepemde🙄🙄

Kolay gelsin isin cokmus canim😮
Anladım canım :)

Bugün yapılanlar

Mutfak
Bulaşıklar makina katıldı
Ocak tezgah ciflendi
Süpürüldü
Silindi

Oturma odası süpürüldü
Koltuk altları silindi
Tozu alındı

Yatak odası süpürüldü
Baza altı silindi
Toz alındı

Kızın odası süpürüldü
Baza altı yerler silşndi
Toz alındı

2 tane balkon yıkandı
1 makina çamaşır serildi

1 makina da yıkanıyor

Kızı uyuyunca da WC banyo ovulacak🤫🤫🤫

Bugün yapılanlar

Mutfak
Ocak tezgah ciflendi
Süpürüldü
Silindi

Oturma odası süpürüldü
Koltuk altları silindi
Tozu alındı

Yatak odası süpürüldü
Baza altı silindi
Toz alındı

Kızın odası süpürüldü
Baza altı yerler silşndi
Toz alındı

2 tane balkon yıkandı
1 makina çamaşır serildi

1 makina da yıkanıyor

Oh hamarat hatun.temiz temiz otur.

Benim oglus da bugun 8de kalkinca ilk defa biz de daha erkenciyiz normalde canim buna sukur
Benim oglanlardan biri dogdugundan beri uykuyu sevmiyo ona biraksam 6 da uyanir :olamaz:
Hemen markete gidip geldin yoğurt aldım sadece evde yemek var sadece çorba yaparım yanina
Yataklarında topladım hastaymışım karnım fena bugünü boş gün ilan ediyorum full yatmalı olsun agrım hafiflerse mutfağın camını silerim
Aksam kavga ettin mi seninkiyle?🤣🤣🤣🤣🤣

Günaydın kızlar. Bugün okul yoktu ya 10da kalktım. Hemen Makinaya çamaşır attım.dün akşam topalak dökmüştüm hemen onu pişirdim.kociş bi saate yemeğe gelir.bulaşık makinasını boşalttım.yatak topladım.Kahvaltı hazırladım çay keyfi yapıyom Aloben gibi :dondurma:
Masallah yine erken bitirmişsin islerini canim🤩
Soğuk bir günden selam @Azerinn
Beğendiğine sevindim❤
Abla yanlis kisiyi etiketlemişsin😃
Yoğurt çorbam kesilmez ins ya hep aynı yapıyorum bazen kesiliyor...
Aksama süt sipariş verdim ev yoğurdu olmayınca yapamıyorum oğlan kefir den bıktı ayran içsin bol bol
Yogurt corbasini tahta kasikla yap canim kesilmiyor o zaman😉
Evet aldim BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 dun heryeri sildim supurdum lavabolari yikadim bitti cok sukur bugun de camasir attim yatis gunum baska isim yok bi yemek yapacm o kadar :)
Ohh sefan olsun yat tabi😃benim yerime de yat hatta🤣
Gece bir kar yağdı bir kar yağdı çocuk gibi sevindim her yer bembeyaz bugün 😀 yazın karı özlüyorum ben ya... Gece kabus gördüm uyandım uykudan birşey anlamadım bugün kızlar çamaşır katlanacak ev supurulup toz alınacak yarın da pazara cikcam ütü yapcam nevresim havlu değiştirip yikicam
Hayir olsun canim hamilelikte oluyo oyle kabuslar ben de cok goruyodum :olamaz:
Gel gel bulaşır tabi
Nassin kelebekcim😃
Çamaşırlari Serdim. Bulaşıkları Makinaya dizdim. Çocukların yatağını ve odasını topladım. Işpanak temizledim suya koydum.wc lavoboyu ovdum deterjanlı beklettim. Şimdi dinleniyorrm kahve yaptım kendime:işsiz:
Senin ev kac oda canim?
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 demişti kk hepsi buralı olacak diye :KK15:
Niye? cunku kadinlarin en buyuk derdi ev isleri:KK53:
Bugün yapılanlar

Mutfak
Ocak tezgah ciflendi
Süpürüldü
Silindi

Oturma odası süpürüldü
Koltuk altları silindi
Tozu alındı

Yatak odası süpürüldü
Baza altı silindi
Toz alındı

Kızın odası süpürüldü
Baza altı yerler silşndi
Toz alındı

2 tane balkon yıkandı
1 makina çamaşır serildi

1 makina da yıkanıyor

Tu tu tuu masallah🤣🤣🤣🤣

huhu merhaba ben bu topiği yeni gördüm aranızda yeniyim:KK24:
bir haftadır temizlik yapıyorum (bahar temizliği) bitirmek üzereyim :) tabii bir de 8 aylık bebeğim var onunla zor oluyor ve 1 günde yapılacak işte 2 gün sürüyor:temizlik:
başlarken haber verseydin ya.
Şimdi bir posta da bizimle yap bakalım. Şaka şaka..
Neler yaptın anlat motive olalım
Ben yazlık kışlık kıyafet olayının birazını yaptım ama kış geri geldi

X