- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.261
Saģol canım sanada afiyet olsunGunaydinnnnn afiyet olsun çay olmazsa olmaz bende çorbamı yapıyorum oğlus acıkır birazdan
Oh ne güzel misEvet aldimBirTutamMutluluk20 dun heryeri sildim supurdum lavabolari yikadim bitti cok sukur bugun de camasir attim yatis gunum baska isim yok bi yemek yapacm o kadar :)
Ev temiz olunca insanin ici aciliyor.Oh ne güzel mis
Aynen canım.daģınık olunca hiç bişeyden mutlu olamamEv temiz olunca insanin ici aciliyor.
Gel gel bulaşır tabiMerhaba hepinize biraz burda takılayım belki banada bulaşır temizlik isteğio vesileyle yaparım bişeyler
Evet bende daraliyorumAynen canım.daģınık olunca hiç bişeyden mutlu olamam
Anladım canım :)1700 aslinda bi cocuk icin aliniyo bizimkiler ucuz diye indirim yaptilar
Normalde Asya ulkesi ama Avrupayla is birligi oldugundan yari Asya yari Avrupa sayiliyo.bazi seyler giyim kusam gibi turkiyenin iki kati.ama ulasim gida daha ucuz.ben mesela kardesim gelecekse internetden kendim icin alis veris yapiyorum gelirken getiriyo hayat pahali yani burda.
Kardesim Turkiyede uni okudu ve orda yasiyor.sap danismani olarak calisiyor canim
Ozel kresler bizde de o fiyata hatta daha pahali yerler de var.biz aylik 200 krese oduyoruz ayriyetten oyretmenlere bi o kadar da elden para veriyoruz
Ben de tam o sekilde 2 de yatip 7de kalktim
Gunaydin canimben hep erkenciyim valla sabah 7 dedin mi benimkiler tepemde
Kolay gelsin isin cokmus canim
Merhaba hepinize biraz burda takılayım belki banada bulaşır temizlik isteğio vesileyle yaparım bişeyler
Oh hamarat hatun.temiz temiz otur.Bugün yapılanlar
Mutfak
Bulaşıklar makina katıldı
Ocak tezgah ciflendi
Süpürüldü
Silindi
Oturma odası süpürüldü
Koltuk altları silindi
Tozu alındı
Yatak odası süpürüldü
Baza altı silindi
Toz alındı
Kızın odası süpürüldü
Baza altı yerler silşndi
Toz alındı
2 tane balkon yıkandı
1 makina çamaşır serildi
1 makina da yıkanıyor
Kızı uyuyunca da WC banyo ovulacak
Benim oglanlardan biri dogdugundan beri uykuyu sevmiyo ona biraksam 6 da uyanirBenim oglus da bugun 8de kalkinca ilk defa biz de daha erkenciyiz normalde canim buna sukur
Aksam kavga ettin mi seninkiyle?Hemen markete gidip geldin yoğurt aldım sadece evde yemek var sadece çorba yaparım yanina
Yataklarında topladım hastaymışım karnım fena bugünü boş gün ilan ediyorum full yatmalı olsun agrım hafiflerse mutfağın camını silerim
Masallah yine erken bitirmişsin islerini canimGünaydın kızlar. Bugün okul yoktu ya 10da kalktım. Hemen Makinaya çamaşır attım.dün akşam topalak dökmüştüm hemen onu pişirdim.kociş bi saate yemeğe gelir.bulaşık makinasını boşalttım.yatak topladım.Kahvaltı hazırladım çay keyfi yapıyom Aloben gibi
Abla yanlis kisiyi etiketlemişsinSoğuk bir günden selam @Azerinn
Beğendiğine sevindim❤
Yogurt corbasini tahta kasikla yap canim kesilmiyor o zamanYoğurt çorbam kesilmez ins ya hep aynı yapıyorum bazen kesiliyor...
Aksama süt sipariş verdim ev yoğurdu olmayınca yapamıyorum oğlan kefir den bıktı ayran içsin bol bol
Ohh sefan olsun yat tabiEvet aldimBirTutamMutluluk20 dun heryeri sildim supurdum lavabolari yikadim bitti cok sukur bugun de camasir attim yatis gunum baska isim yok bi yemek yapacm o kadar :)
Hayir olsun canim hamilelikte oluyo oyle kabuslar ben de cok goruyodumGece bir kar yağdı bir kar yağdı çocuk gibi sevindim her yer bembeyaz bugünyazın karı özlüyorum ben ya... Gece kabus gördüm uyandım uykudan birşey anlamadım bugün kızlar çamaşır katlanacak ev supurulup toz alınacak yarın da pazara cikcam ütü yapcam nevresim havlu değiştirip yikicam
Nassin kelebekcimGel gel bulaşır tabi
Senin ev kac oda canim?Çamaşırlari Serdim. Bulaşıkları Makinaya dizdim. Çocukların yatağını ve odasını topladım. Işpanak temizledim suya koydum.wc lavoboyu ovdum deterjanlı beklettim. Şimdi dinleniyorrm kahve yaptım kendime
Niye? cunku kadinlarin en buyuk derdi ev isleri
Tu tu tuu masallahBugün yapılanlar
Mutfak
Bulaşıklar makina katıldı
Ocak tezgah ciflendi
Süpürüldü
Silindi
Oturma odası süpürüldü
Koltuk altları silindi
Tozu alındı
Yatak odası süpürüldü
Baza altı silindi
Toz alındı
Kızın odası süpürüldü
Baza altı yerler silşndi
Toz alındı
2 tane balkon yıkandı
1 makina çamaşır serildi
1 makina da yıkanıyor
Kızı uyuyunca da WC banyo ovulacak
Misafirleri yolladım iyiyimNassin kelebekcim
Misafirleri yolladım iyiyimortalık misafir varken sürekli aktif olduğumdan çok dağılmadı.
Bende salmak istedim. Misafir toplamak istedi. Ondan sebep ev dağılmadıBen misafir geldiginde saliyorum valla kendimi iki insan yuzu goreyim diye sohbet falan yapmak istiyorum tabi oglanlar birakmiyo
başlarken haber verseydin ya.huhu merhaba ben bu topiği yeni gördüm aranızda yeniyim
bir haftadır temizlik yapıyorum (bahar temizliği) bitirmek üzereyim :) tabii bir de 8 aylık bebeğim var onunla zor oluyor ve 1 günde yapılacak işte 2 gün sürüyor