- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.141
Arkadaşımla çay börek kek günü yaptık ohhh sefamız olsunAloben bu gün ne işler yaptın
Hayirli olsun bebekimKızlar kullanıcı adımı değiştirdim haberiniz olsun etiketlemek falan isterseniz
YaparimSence
Azerinciğim ister bulamaz panik yapar
Ben bazen hatirlayamiyorum nickleri yoksa aklimdasiniz hepinizKimse beni sormuyor çok üzgünüm
Bu kiz iyice depresyona sokacak beniSabah kahvaltı yaptık.bulaşıkları yîkadım. Yataklari ortalığı topladım. Akşamdan sardığım sarmaları ocağa koydum.evi süpürdüm Salonun tozunu aldım.öğlen yemek yendi yine bulaşıklar halledildi. Şimdide uzaniyorum
Kizi pisman ettin
Hosgeldin ablaKızlar ben geldim yemek yapıyorum
Oh afiyet olsunArkadaşımla çay börek kek günü yaptık ohhh sefamız olsunçoluğu çocuğu topla gel kopalimmmm
Ginaydin canimOh afiyet olsun
Harika görünüyor.misler gibiGunaydin kizcelergecen ben odalari sil supur yaptim ya dun de balkonu kapinin onunu sildim
Sabah kalkip buzdolabini sildim dun marketten aldiklarimizi yerlestirdim
Foto da cektim size hazir dolap bosalmamisken
Eki Görüntüle 2251872
Sanada Günaydın canımGinaydin canim
En son gordum alttaki rafta kirinti kalmisHarika görünüyor.misler gibi
Nasilsin?sakin bana isler bitti deme kendimi pasakli hissediyorumSanada Günaydın canım
Yok canîm.şuan yatak keyfi yapıyorum ama ev temiz.mutfakta birtek bulaşık yok.kalkınca kahvaltı bide yemek yaparîm. Ayrıca sen ev işlerinde süpersin daha ne olsunNasilsin?sakin bana isler bitti deme kendimi pasakli hissediyorum
Ben de bebeleri yolladim oturdumYok canîm.şuan yatak keyfi yapıyorum ama ev temiz.mutfakta birtek bulaşık yok.kalkınca kahvaltı bide yemek yaparîm. Ayrıca sen ev işlerinde süpersin daha ne olsun
Canım benim alerjik astımım olduğu için spreyli deterjanlar almıyorum.ama pratik olabilirKizlar dun banyo icin temizleyici alirken ernet markasinin cok amacli spreylerini gordum fiyatlari da iyidi ama tereddutde kaldim porcoz aldim yinekullanan var mi iyi midir acaba?
Biraz kafanı dinle dinlen kız bi kahve iç.evet bahar temizliği için bencede erken.benimtaşınma ihtimalim var o yüzden hiç acele etmiyorumBen de bebeleri yolladim oturdum
Hava da iyice kapali bi duzelmedi bahar temizligi yapalim
İyi yapiyosun tasindiginda bi guzel dipten temizlik yaparsin miss gibiBiraz kafanı dinle dinlen kız bi kahve iç.evet bahar temizliği için bencede erken.benimtaşınma ihtimalim var o yüzden hiç acele etmiyorum