Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ellerine saglik canimbanyoda ne kullaniyosun temizlik icin?
Domestos jel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Kılozeti onunla güzelce fırçalıyorum. O beklerken lavaboyu yıkıyorum. Bazen cif bazen çok amaçlı temizleyici ile lavaboyu yıkarım. Sonra da cam sille aynayı siliyorum. En son da Kılozeti duruluyorum, banyo işi bitiyor. Banyo yer fayanslarını başka bir gün siliyorum.

Ohoooo süper el değmeyen yer kalmadı böylelikle.. Valla hep yarım yamalak yapıyoruz buyuzden tam temizlik yapmış gibi hissetmiyorum ben en güzeli gerçekten oda oda gitmek...
Mesela ben diyorum bugün cam sileyim bütün evin camları siliniyor diğer süpür sil çık...başka gün başka yer böyle olunca yarım yarım bende büyük temizliğini artık oda oda yapacağım bence insan daha az yorulur boylelikle

Ellerine sağlık güle güle kirletin

Akşam üstü pazardan geldim.aldıklarımı yerleştirdim. Ne yemek yapsam derken yeşilfasulye almıştım pazardan hemen onu ayıklayıp ocağa attım.cacık yaptım.yemeği yedik bulaşıkları hallettim.sabahtan yaprak islamıştım bulaşîk tan sonra hemen içini hazırladım sonra oturdum bi güzel sardım.sonra tekrar çıkan bulaşıkları yîkadım. Ortalığı düzenledim ve yattım

Ayyy ben pazarda yeşil fasulye gördüm ama nasıl buyuktu çok kart görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…