Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar günaydın
Şu ana kadar yaptıklarım

Yatakları topladım
Kızın odasını topladım
Makinaya çamaşır attım
Bulaşık makinasını boşalttım
Diğerlerini yerleştirdim
Tezgahı sildim
Minnoşumu uyuttum

Yağmur durursa misafirim gelicek

Akşamda
Çilekli muzlu magnolya yaptım
Sigara böreği sardım
Etli kuru fasulye ve tavuklu pilav salata yapıcam

Şimdilik bu kadar

Ellerine saglik canim ya gercekten erkenden isini yapmayi aliskanlik edinmek cok iyiben 10 olmadan kalkamiyorumhatta bu aralar 11i

Ellerine saglik canim ya gercekten erkenden isini yapmayi aliskanlik edinmek cok iyiben 10 olmadan kalkamiyorumhatta bu aralar 11i
Canım bende uyumayı çok severim ama minnoş uyutmuyor ki bi de artık alıştım 3 saatlik uykuyla bile daha zinde olabiliyorum önceden 12. 1 e kadar yatıyordum sonra da akşama kadar sersem gibi dolanıyordum

Canım bende uyumayı çok severim ama minnoş uyutmuyor ki bi de artık alıştım 3 saatlik uykuyla bile daha zinde olabiliyorum önceden 12. 1 e kadar yatıyordum sonra da akşama kadar sersem gibi dolanıyordum
Yok uyumuyorum ben keske uyusam ama uyumayi pek sevmiyorum.o saate kadar telde takiliyorumsonra da basim agriyo

Burdayım canım işte olunca şimdilik yaptıklarınızı okuyorum sadece akşam bulaşık Makinesi bosaltilacak, ev toplanıp çamaşır yıkanacak, etli nohut pilav cacık yapacam yemeğe de. Sonra banyoyu wc yi fircalayip, yatmadan önce yarım saat yürüyüp günü bitirmeyi yarın evi süpürüp silmeyi planlıyorum

Cok yoruyosun sen kendini az dinlen yaw
Bebeler dogunca bu gunlerini ararsin diyim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…