-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.121
Evet takımda yazmıştı baktım şimdi spin mop muşTesekkur ederim siz spin mop markasinimi kullaniyorsunuz
Ohhh afiyet olsun almak istedim ama çok fenaydı neyse yakında tazecik gelir heryereBenim aldığım okadar ince ve kücüktü ki ćok ta lezzetli oldu canim
Sağol canım aynenOhhh afiyet olsun almak istedim ama çok fenaydı neyse yakında tazecik gelir heryere
Yerde de 1 defa kullandım ama başlığı çok büyük olmadığı için uzun sürüyor. O yüzden yerlerde dönen mop kullanıyorum.Tablet miydi kapsül kalmış aklımda
Sağol canım cevap için.Bezi iyi yıkanıyor değil mi? Yerlerde neden kullanmadın?
Evet spinmop markasını aldımTesekkur ederim siz spin mop markasinimi kullaniyorsunuz
Ay o da mi zor oluyor silvadan vazgecmistim bendeYerde de 1 defa kullandım ama başlığı çok büyük olmadığı için uzun sürüyor. O yüzden yerlerde dönen mop kullanıyorum.
Banyonun yerlerinde çok iyi oluyor. Tüm kılı tozu çekiyor. Benim ev biraz büyük. O yüzden odalarda uzun sürüyor.Ay o da mi zor oluyor silvadan vazgecmistim bende
Anladim benim evim cok buyuk degil ben elimle siliyorum artik yoruldum o yuzden hem guzel silen hemde pratik olan bir sey istedim cok yardimci oldunuz sagolunBanyonun yerlerinde çok iyi oluyor. Tüm kılı tozu çekiyor. Benim ev biraz büyük. O yüzden odalarda uzun sürüyor.
Yooo bence istemeyizKızlar kullanıcı adımı değiştirdim haberiniz olsun etiketlemek falan isterseniz
SenceYooo bence istemeyiz
Kimse beni sormuyor çok üzgünümSence
Azerinciğim ister bulamaz panik yapar
Ay hiç kıyamam ben etiketlerim seniiiKimse beni sormuyor çok üzgünüm
Ben daha hiç bir şey yapmadımSabah kahvaltı yaptık.bulaşıkları yîkadım. Yataklari ortalığı topladım. Akşamdan sardığım sarmaları ocağa koydum.evi süpürdüm Salonun tozunu aldım.öğlen yemek yendi yine bulaşıklar halledildi. Şimdide uzaniyorum