- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.181
Ayyy ama ben çok nadir dırdır ederim yaDirdirsiz kadin tuzsuz yemek gibidir
Olmaz accuk dirdir etmek iyidir dozunda ama kacirmayacan adamiAyyy ama ben çok nadir dırdır ederim ya
Şimdi yine iyi karnimda ses seda yok bakım yok gezdiriyom, doğumdan sonra bu işlere cocuklar eklenecek bir de yalnızım tek bakacağım , ücretsiz izin imkanım da yok bakalımCok yoruyosun sen kendini az dinlen yaw
Bebeler dogunca bu gunlerini ararsin diyim ben sana
Aynen canım .kendi evime taşınma ihtimalim var.tadilat yaptıracaz. Eşyalar yenilenecek.bayaģi bi dip kose olacak .tabi tayinimiz memlekete çıkarsa inşallah çok istiyorumİyi yapiyosun tasindiginda bi guzel dipten temizlik yaparsin miss gibi
Napim canım kahve içiyorum gel buyurAblaaaaaaa napıyorsun kızzzz
Efendim, biri beni mi çağırdı:)
Afiyet olsun daha yataktayım hiç çıkasım yokNapim canım kahve içiyorum gel buyur
Kim gelecek kızKızlar günaydın
Şu ana kadar yaptıklarım
Yatakları topladım
Kızın odasını topladım
Makinaya çamaşır attım
Bulaşık makinasını boşalttım
Diğerlerini yerleştirdim
Tezgahı sildim
Minnoşumu uyuttum
Yağmur durursa misafirim gelicek
Akşamda
Çilekli muzlu magnolya yaptım
Sigara böreği sardım
Etli kuru fasulye ve tavuklu pilav salata yapıcam
Şimdilik bu kadar
Burak ın kuzeniKim gelecek kız
Aynen ben de öyleyim, telefon çekiyor beni aslında yarış mı yapsak acabaHakket bi turlu adet edinemedim erken isimi bitirip sonra telde takilmayi
Saatlerce oturuyorum sonra da iki ayagim bi pabica giriyor oglanlar gelince de yorulmus oluyorum
Ben de ya. Gözümü açar açmaz KK dayımAynen ben de öyleyim, telefon çekiyor beni aslında yarış mı yapsak acabailk bitiren buraya gelip rapor yazacak vs gibi
Ola bilir valla baksana hala gidemedimAynen ben de öyleyim, telefon çekiyor beni aslında yarış mı yapsak acabailk bitiren buraya gelip rapor yazacak vs gibi
Hatta ben gece uyanirken bile bakiyorumBen de ya. Gözümü açar açmaz KK dayım
Ay bende uyanir uyanmaz bakarım ama kısa sürer. İşler dururken keyif yapamam.islerimi bitirir sonra yine geri dönerimBen de ya. Gözümü açar açmaz KK dayım
Zaten uyuyana kadar burdayızOla bilir valla baksana hala gidemedim
Hatta ben gece uyanirken bile bakiyorum
Ben de dalıyorum toplama yapıyoruz dimi temizlik yokYatak odalarina daliyorum bitirince yazicam
Bakalim ilk kim yazacak