- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımm
Ablaaaaaaa napıyorsun kızzzzBiraz kafanı dinle dinlen kız bi kahve iç.evet bahar temizliği için bencede erken.benimtaşınma ihtimalim var o yüzden hiç acele etmiyorum
Ellerine saglik canim ya gercekten erkenden isini yapmayi aliskanlik edinmek cok iyiben 10 olmadan kalkamiyorumhatta bu aralar 11iKızlar günaydın
Şu ana kadar yaptıklarım
Yatakları topladım
Kızın odasını topladım
Makinaya çamaşır attım
Bulaşık makinasını boşalttım
Diğerlerini yerleştirdim
Tezgahı sildim
Minnoşumu uyuttum
Yağmur durursa misafirim gelicek
Akşamda
Çilekli muzlu magnolya yaptım
Sigara böreği sardım
Etli kuru fasulye ve tavuklu pilav salata yapıcam
Şimdilik bu kadar
Canım bende uyumayı çok severim ama minnoş uyutmuyor ki bi de artık alıştım 3 saatlik uykuyla bile daha zinde olabiliyorum önceden 12. 1 e kadar yatıyordum sonra da akşama kadar sersem gibi dolanıyordumEllerine saglik canim ya gercekten erkenden isini yapmayi aliskanlik edinmek cok iyiben 10 olmadan kalkamiyorumhatta bu aralar 11i
Yok uyumuyorum ben keske uyusam ama uyumayi pek sevmiyorum.o saate kadar telde takiliyorumsonra da basim agriyoCanım bende uyumayı çok severim ama minnoş uyutmuyor ki bi de artık alıştım 3 saatlik uykuyla bile daha zinde olabiliyorum önceden 12. 1 e kadar yatıyordum sonra da akşama kadar sersem gibi dolanıyordum
Gunaydin canimGünaydın ☺
Ya sen 4 çocukla hem iş hem kk nasıl başediyorsunKizlar kafama taktim tencerede kek pisirmek istiyorumyapan var mi?
Burdayım canım işte olunca şimdilik yaptıklarınızı okuyorum sadece akşam bulaşık Makinesi bosaltilacak, ev toplanıp çamaşır yıkanacak, etli nohut pilav cacık yapacam yemeğe de. Sonra banyoyu wc yi fircalayip, yatmadan önce yarım saat yürüyüp günü bitirmeyi yarın evi süpürüp silmeyi planlıyorum
Cocuk yok ki evdeYa sen 4 çocukla hem iş hem kk nasıl başediyorsun
İyiymiş o zamanCocuk yok ki evde
Kiz okulda oglanlar kresdeanne kk da
Cok yoruyosun sen kendini az dinlen yawBurdayım canım işte olunca şimdilik yaptıklarınızı okuyorum sadece akşam bulaşık Makinesi bosaltilacak, ev toplanıp çamaşır yıkanacak, etli nohut pilav cacık yapacam yemeğe de. Sonra banyoyu wc yi fircalayip, yatmadan önce yarım saat yürüyüp günü bitirmeyi yarın evi süpürüp silmeyi planlıyorum
Aksam da bi suru konusucam herufe cok yoruldum vu gun diyeİyiymiş o zaman
Senden korkulur yaAksam da bi suru konusucam herufe cok yoruldum vu gun diye