- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.101
BirTutamMutluluk20 evet cirt cirtli mop ama bi arkadas kapsul moptan bahsetti netten izledim o daha guzel gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bi bakayim onaBirTutamMutluluk20 evet cirt cirtli mop ama bi arkadas kapsul moptan bahsetti netten izledim o daha guzel gibi
Anka diyebilirsin kısacaBirTutamMutluluk20 evet cirt cirtli mop ama bi arkadas kapsul moptan bahsetti netten izledim o daha guzel gibi
Bundan kullandin mi hic kuzu?gecen gordum ama kullanisli olmaz diye almadim killari cok sertdiAnka diyebilirsin kısaca
Ellerine saglik canimbanyoda ne kullaniyosun temizlik icin?İşten geldim. Eve süpürdüm. Çok amaçlı mendille sildim. Lavabo klozet yıkıcam şimdi.. Of ya çalışırken evi idare etmek ne zor... Pencereler kirlendi. En nefret ettiğim şey pencere silmek.. Bide perde yıkamak...
Kapsül kullanmadım ben canım. Normal cırtlı kullanıyorum. Kovada yıkayıp takıyorum zor oluyor ama temiz oluyorBundan kullandin mi hic kuzu?gecen gordum ama kullanisli olmaz diye almadim killari cok sertdi
Domestos jel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Kılozeti onunla güzelce fırçalıyorum. O beklerken lavaboyu yıkıyorum. Bazen cif bazen çok amaçlı temizleyici ile lavaboyu yıkarım. Sonra da cam sille aynayı siliyorum. En son da Kılozeti duruluyorum, banyo işi bitiyor. Banyo yer fayanslarını başka bir gün siliyorum.Ellerine saglik canimbanyoda ne kullaniyosun temizlik icin?
Bundan da kullanmadım hiç canım. Ne işe yarıyormuş.Bundan kullandin mi hic kuzu?gecen gordum ama kullanisli olmaz diye almadim killari cok sertdi
Anam resim eklemedim
Eki Görüntüle 2251125
Ohoooo süper el değmeyen yer kalmadı böylelikle.. Valla hep yarım yamalak yapıyoruz buyuzden tam temizlik yapmış gibi hissetmiyorum ben en güzeli gerçekten oda oda gitmek...Yok canim paylasmadim yemek yarismasinda cene calmaktan zaman bulamadim
Bahar temizligi yatak odasi listemi kopyalayayim hemen
*İşe öncelikle halilarinizi kaldirmakla baslayin.ister kendiniz isterse de hali yikamada yikata bilirsiniz
*Sonra tulunuzu perdelerinizi yatak ortuniuzu nevresimlerinizi makineye atin ve siz temizlik yaparken yikansin
* Kışlıklarınızı kaldırın.Giymediklerinizi ayirin ihtiyac sahibi kisiler icin. Dolabın içini silin. Yazlık kıyafetlerinizi askılara asarak düzenli bir şekilde yerleştirin.Kirlileri yikanmasi icin ayirin
*Yorganlari yastiklari ayirin yikanmasi gerekenleri makinaya atin digerlerini havalanmasi icin balkona
*Yatagin ustunu supurgeyle supurup kirli yerleri varsa hali yikamayla yikayip ,hali yikama makineniz yoksa silip kurumaya birakin
* Bazanın içini düzenleyin.
* Makyaj dolabını düzenleyin.
* Komodinleri boşaltıp tozunu alın ve yerleştirin.
*Duvarlari,tavani silin
*Yatak basini silin
*Avizeyi silin
*Sırayla; pencereleri ve yerleri silin.
*Toz alin
*Kapiyi silin
*Tül ve perdeleri asıp odanın kapısını kapatarak çıkabilirsiniz.
Ellerine sağlık güle güle kirletinBen geldim haaaanim
Bu gun kole gibi calistim valla
Neler yaptim
Wc lavaboyu ovmaya dermanim kalmadi
- Yataklar toplandi
- Oglanlarin nevresimleri yikandi asildi
- Dun katlanan 4 makine camasir arti bu gun katladigim 1 makine camasir yerlestirildi
- Ortalik toplandi
- Bulasiklar yikandi
- Ocak tezgah masa silindi
- Copler atildi cop kovasi yikandi
- Pencere onleri silindi
- Ayakkabilik silindi
- Mobilyalar cekilip her yer supuruldu
- Silindi
- Toz alindi
- Kiymali makarna yapildi
Ayyy ben pazarda yeşil fasulye gördüm ama nasıl buyuktu çok kart görünüyorduAkşam üstü pazardan geldim.aldıklarımı yerleştirdim. Ne yemek yapsam derken yeşilfasulye almıştım pazardan hemen onu ayıklayıp ocağa attım.cacık yaptım.yemeği yedik bulaşıkları hallettim.sabahtan yaprak islamıştım bulaşîk tan sonra hemen içini hazırladım sonra oturdum bi güzel sardım.sonra tekrar çıkan bulaşıkları yîkadım. Ortalığı düzenledim ve yattım
Benim aldığım okadar ince ve kücüktü ki ćok ta lezzetli oldu canimAyyy ben pazarda yeşil fasulye gördüm ama nasıl buyuktu çok kart görünüyordu
Peki guzelmi o dediginiz mop :))Anka diyebilirsin kısaca
Tablet miydi kapsül kalmış aklımdaTablet mop kullanıyorum. Çok memnunum. Duvarlarda kullanıyorum. Çok yormuyor
Tesekkur ederim siz spin mop markasinimi kullaniyorsunuzTablet mop kullanıyorum. Çok memnunum. Duvarlarda kullanıyorum. Çok yormuyor