- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.081
Nasıl yani hiç yağlanmıyor muBen davulumbazı normal genel temizlik deterjanlarıyla siliyorum. En son kurulayıp bebek yağıyla yağlıyorum. 2 ay falan gidiyor öyle
Akşam yazmamışım bi de silva mop için bimden ucuz mop bezi aldım banyoyu da onunla siliyorum. Cırtlı o da.
Nasılsın canım, burası biraz yoğun çok uğrayamıyorum önceki oturduğum yer gibi değil, liste paylaşacaktın paylaştın mı ne zaman yapıyoruz temizliği, göremedim liste falan sayfaları gezdim ama
Üst tarafı yağlanmıyor canım. Camın altını haftada bir siliyorum. Şöyle benimki eskilerdenNasıl yani hiç yağlanmıyor mu
Hmm iyiymişÜst tarafı yağlanmıyor canım. Camın altını haftada bir siliyorum. Şöyle benimki eskilerden
Nasıl alıştım mı eve. Düzeni oturttun mu bayaNasılsın canım, burası biraz yoğun çok uğrayamıyorum önceki oturduğum yer gibi değil, liste paylaşacaktın paylaştın mı ne zaman yapıyoruz temizliği, göremedim liste falan sayfaları gezdim ama
Alıştım canım, oturttum sayılır, düzenli iş yapamamam dışındaNasıl alıştım mı eve. Düzeni oturttun mu baya
Maşallah canım bayağı iş yapmışsın. Ohhhhhh missss gibi olmuşturBen geldim haaaanim
Bu gun kole gibi calistim valla
Neler yaptim
Wc lavaboyu ovmaya dermanim kalmadi
- Yataklar toplandi
- Oglanlarin nevresimleri yikandi asildi
- Dun katlanan 4 makine camasir arti bu gun katladigim 1 makine camasir yerlestirildi
- Ortalik toplandi
- Bulasiklar yikandi
- Ocak tezgah masa silindi
- Copler atildi cop kovasi yikandi
- Pencere onleri silindi
- Ayakkabilik silindi
- Mobilyalar cekilip her yer supuruldu
- Silindi
- Toz alindi
- Kiymali makarna yapildi
Sagolasin canimMaşallah canım bayağı iş yapmışsın. Ohhhhhh missss gibi olmuştur
Hahahhhhhhhhh ama ev işi nankördür canım yap yap aynıSagolasin canimyaptim da noldu kresden doner donmez heryer parmak izi
Yok canim paylasmadim yemek yarismasinda cene calmaktan zaman bulamadimNasılsın canım, burası biraz yoğun çok uğrayamıyorum önceki oturduğum yer gibi değil, liste paylaşacaktın paylaştın mı ne zaman yapıyoruz temizliği, göremedim liste falan sayfaları gezdim ama
Dogru vallaHahahhhhhhhhh ama ev işi nankördür canım yap yap aynı
Hay masallah neler yapmişsin sen oyle bahat temizligine gerek kalmamisSelam kızlar. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
Cirt cirtli mop mu oKizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Benimki inox sicak suda bekletip cilit bang sıkarak temizliyorumTesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyor
Masallah ya o saatte ben daginikliklarin icinde cay keyfi yapiyodumKızlar günaydın nasılsınız
Sabah kızımı okula gönderdim
Odaları topladım
1 makina çamaşır topladım
1 makina çamaşır attım yıkanıyor
Minnoşumu uyuttum şimdi beyaz çay içip kk keyif yapıyırummm
Abla kardes bu ne hamaratlikBende kalktım ortalığı topladım. Makinaya çamaşır attım.kahvaltı yaptık .òglen yemeği var.akşama bişeler yaparım.merdiveni yıkayacağım.akşama doğruda pazara gitcem.dün banyoyu da temizlemiştîm. Sizler naptınız kızlar
Aynen salon mutfak:) ikisi temiz oldu mu ev temiz gibi oluyor:)Kizlar evi temizlemeye baslarken ilk nerden baslarsiniz?ben mesela ilk salon ve koridordan baslarim.annemden kalmahep cat kapi gelen misafir icin o ikisini topla ilk der
Yok ya bahar temizliği ayrı bir işHay masallah neler yapmişsin sen oyle bahat temizligine gerek kalmamis
En son da yataklari toplarim ben oraya kimse girmiyo zaten diyeAynen salon mutfak:) ikisi temiz oldu mu ev temiz gibi oluyor:)
Yatakları çoğunlukla toplamıyorumEn son da yataklari toplarim ben oraya kimse girmiyo zaten diye
Yatakları çoğunlukla toplamıyorum