Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Nasıl yani hiç yağlanmıyor mu

Ben geldim haaaanim
Bu gun kole gibi calistim valla
Neler yaptim
  • Yataklar toplandi
  • Oglanlarin nevresimleri yikandi asildi
  • Dun katlanan 4 makine camasir arti bu gun katladigim 1 makine camasir yerlestirildi
  • Ortalik toplandi
  • Bulasiklar yikandi
  • Ocak tezgah masa silindi
  • Copler atildi cop kovasi yikandi
  • Pencere onleri silindi
  • Ayakkabilik silindi
  • Mobilyalar cekilip her yer supuruldu
  • Silindi
  • Toz alindi
  • Kiymali makarna yapildi
Wc lavaboyu ovmaya dermanim kalmadi

Maşallah canım bayağı iş yapmışsın. Ohhhhhh missss gibi olmuştur

Yok canim paylasmadim yemek yarismasinda cene calmaktan zaman bulamadim
Bahar temizligi yatak odasi listemi kopyalayayim hemen
*İşe öncelikle halilarinizi kaldirmakla baslayin.ister kendiniz isterse de hali yikamada yikata bilirsiniz
*Sonra tulunuzu perdelerinizi yatak ortuniuzu nevresimlerinizi makineye atin ve siz temizlik yaparken yikansin
* Kışlıklarınızı kaldırın.Giymediklerinizi ayirin ihtiyac sahibi kisiler icin. Dolabın içini silin. Yazlık kıyafetlerinizi askılara asarak düzenli bir şekilde yerleştirin.Kirlileri yikanmasi icin ayirin
*Yorganlari yastiklari ayirin yikanmasi gerekenleri makinaya atin digerlerini havalanmasi icin balkona
*Yatagin ustunu supurgeyle supurup kirli yerleri varsa hali yikamayla yikayip ,hali yikama makineniz yoksa silip kurumaya birakin
* Bazanın içini düzenleyin.
* Makyaj dolabını düzenleyin.
* Komodinleri boşaltıp tozunu alın ve yerleştirin.
*Duvarlari,tavani silin
*Yatak basini silin
*Avizeyi silin
*Sırayla; pencereleri ve yerleri silin.
*Toz alin
*Kapiyi silin
*Tül ve perdeleri asıp odanın kapısını kapatarak çıkabilirsiniz.

Hay masallah neler yapmişsin sen oyle bahat temizligine gerek kalmamis
Kizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Cirt cirtli mop mu o
Tesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyor
Benimki inox sicak suda bekletip cilit bang sıkarak temizliyorum
Masallah ya o saatte ben daginikliklarin icinde cay keyfi yapiyodum
Abla kardes bu ne hamaratlik

Kizlar evi temizlemeye baslarken ilk nerden baslarsiniz?ben mesela ilk salon ve koridordan baslarim.annemden kalma hep cat kapi gelen misafir icin o ikisini topla ilk der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…