Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende şuan kahvaltı yapıyorum. Dün temizlik yaptım ya Yatarken de evi toplamiştım. Temiz evim.birazdan yemek yapacam.bide banyoyu temizlerim.başka isim yok.düzenli temizlik yapmak gibisi yok

Bende şuan kahvaltı yapıyorum. Dün temizlik yaptım ya Yatarken de evi toplamiştım. Temiz evim.birazdan yemek yapacam.bide banyoyu temizlerim.başka isim yok.düzenli temizlik yapmak gibisi yok
Aynen kızzzzz valla benim de sözde bugün işim YÖK ama Pazar var kumsal ı sağlıkla Pınar götürecek alerji damlası alınan yemek yapıcammmm üffffff Mina hiç durmuyor zaten

Bazıları doğuştan şanslı mı oluyor ne
Sana da bulaşsın, elin iş görmesin inşallah. Ama işin ters tarafı, müdür bile olduğum zaman hep kendi masamı kendim silmek gibi bir iş aşkım oldu. Evde yapmadığımı iş yerinde yapıyorum resmen, ben yapınca da millet elini çekiyor, hep bana kalıyor

Selam kızlar. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdım yarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım

Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım

Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım

Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım

Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım

Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak

Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.

Kizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Güzel oluyor da onunla az birşey silip cırt cırt tan çıkarıp kovada yıkayıp yapıştırıp tekrar yapmak bana zulüm oldu düz Vileda kullanıyorum valla üşengeç işi

Kizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Ben kullanıyorum vileda kadar kolay değil ama tertemiz yapıyor canım. Sitesinden üye olup alırsan 127 e geliyor. Bi de kapsül mop diye bişey çıkmış başka marka. Ona da bak istersenn. Ben kullanmadım ama instafgramda gördüm

Tesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyor

Maşallahhhhhhh canımmm sana

Tesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyor
Ben davulumbazı normal genel temizlik deterjanlarıyla siliyorum. En son kurulayıp bebek yağıyla yağlıyorum. 2 ay falan gidiyor öyle

Akşam yazmamışım bi de silva mop için bimden ucuz mop bezi aldım banyoyu da onunla siliyorum. Cırtlı o da.

Maşallah canım. Ben daha gözümü açamadım gece yine geç yattık. Oğlan da kalkıp durdu. Acayip uykum var

Mopla ilgili kafam karisti o dediginiz mopa baktim daha mantikli geldi cunku cikarip yikama derdi yok.evet yaglama olayini bende okudum bende denemeyi dusunuyorum

Harikasin

Siz de mi şapka diyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…