- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.061
Bende şuan kahvaltı yapıyorum. Dün temizlik yaptım ya Yatarken de evi toplamiştım. Temiz evim.birazdan yemek yapacam.bide banyoyu temizlerim.başka isim yok.düzenli temizlik yapmak gibisi yokKızlar günaydın hadi kalkın tembellik yapmayalım
Hemen yaptıklarımı yazıyorum
6.30 da kalktım büyük kızı okula gönderdim 7 de tam yatayım dedim küçük uyandı
Onu örümceğe kattım
Bulaşık makinasını boşalttım
Makinaya çamaşır attım
Ortalığı topladım minnoş altına yaptı diş çıkarıyor ishal olmuş bütün çarşaf üstü başı battı onu değiştirdim
Karnını doyurdum şimdi uyuttum bende kahvaltı yapıyorum
Aynen kızzzzz valla benim de sözde bugün işim YÖK ama Pazar var kumsal ı sağlıkla Pınar götürecek alerji damlası alınan yemek yapıcammmm üffffff Mina hiç durmuyor zatenBende şuan kahvaltı yapıyorum. Dün temizlik yaptım ya Yatarken de evi toplamiştım. Temiz evim.birazdan yemek yapacam.bide banyoyu temizlerim.başka isim yok.düzenli temizlik yapmak gibisi yok
Bazıları doğuştan şanslı mı oluyor ne
Güzel oluyor da onunla az birşey silip cırt cırt tan çıkarıp kovada yıkayıp yapıştırıp tekrar yapmak bana zulüm oldu düz Vileda kullanıyorum valla üşengeç işiKizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Anladim ama yinede elle silmekten kolaydir.icime sinmiyor viledaGüzel oluyor da onunla az birşey silip cırt cırt tan çıkarıp kovada yıkayıp yapıştırıp tekrar yapmak bana zulüm oldu düz Vileda kullanıyorum valla üşengeç işi
Ben kullanıyorum vileda kadar kolay değil ama tertemiz yapıyor canım. Sitesinden üye olup alırsan 127 e geliyor. Bi de kapsül mop diye bişey çıkmış başka marka. Ona da bak istersenn. Ben kullanmadım ama instafgramda gördümKizlar silvanin mopunu kullanan varmi yere egilip elimle siliyorum yoruldum artik kullanip memnun kalan varmi elle silinmis gibi oluyormu
Tesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyorBen kullanıyorum vileda kadar kolay değil ama tertemiz yapıyor canım. Sitesinden üye olup alırsan 127 e geliyor. Bi de kapsül mop diye bişey çıkmış başka marka. Ona da bak istersenn. Ben kullanmadım ama instafgramda gördüm
Maşallahhhhhhh canımmm sanaSelam kızlar. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
Ben davulumbazı normal genel temizlik deterjanlarıyla siliyorum. En son kurulayıp bebek yağıyla yağlıyorum. 2 ay falan gidiyor öyleTesekkir ederim tereddut etmistim acaba iyimi diye.o dediginiz markayada bir bakayim.bu arada inoks davlumbaziniz varmi varsa neyle siliyorsunuz onu silmekten de biktm ben krem cifle siliyorum iz kalmiyor benim de canimi cikartiyor
Maşallah canım. Ben daha gözümü açamadımKızlar günaydın nasılsınız
Sabah kızımı okula gönderdim
Odaları topladım
1 makina çamaşır topladım
1 makina çamaşır attım yıkanıyor
Minnoşumu uyuttum şimdi beyaz çay içip kk keyif yapıyırummm
Mopla ilgili kafam karisti o dediginiz mopa baktim daha mantikli geldi cunku cikarip yikama derdi yok.evet yaglama olayini bende okudum bende denemeyi dusunuyorumBen davulumbazı normal genel temizlik deterjanlarıyla siliyorum. En son kurulayıp bebek yağıyla yağlıyorum. 2 ay falan gidiyor öyle
Akşam yazmamışım bi de silva mop için bimden ucuz mop bezi aldım banyoyu da onunla siliyorum. Cırtlı o da.
HarikasinSelam kızlar. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
Canım ortalığı toplayıp biraz daha yattım şimdi uyandıkMaşallah canım. Ben daha gözümü açamadımgece yine geç yattık. Oğlan da kalkıp durdu. Acayip uykum var
Maşallahhhhhh kızzzzBende kalktım ortalığı topladım. Makinaya çamaşır attım.kahvaltı yaptık .òglen yemeği var.akşama bişeler yaparım.merdiveni yıkayacağım.akşama doğruda pazara gitcem.dün banyoyu da temizlemiştîm. Sizler naptınız kızlar
Siz de mi şapka diyonuzAy benim 4.de takımda biri rüya görmüştü hamilesin diye. Hem regldim hem eşimle küstüm baya baya kötüydüktakımda 10 sayfa falan böyle muhabbeti yapıldı ondan sonra bi barıştık eşimle bi kereden hemen hamile kaldım şapkayla bi de nerden noldı nasıp oldu anlamadım.