- 28 Mayıs 2016
- 193
- 134
- 37
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.041
Bazıları doğuştan şanslı mı oluyor neben üni için evden çıktığım süreçten, 3 aylık evliliğime, ve evlilik sonrası 3 yıllık bekarlığımda da, özellikle yemek istediğim bir şey dışında yemek yapmadım. (Anneme gittiğim zamanlar dahil) ev temizliği 2-3 ayda 1 Arkadaşım saolsun öncesi de sonrası da ev arkadaşımdı, 10 yaş büyük olunca bana ablalık etti hep. Hep o yapar benim işimi beğenmez bana bırakmaz o yüzden evlilikte de yapamadım sanırım 3 ay boyunca, yardımcı aldım şimdi görüştüğüm adama da dedim, yapmam yani beklemesin, anlaştık valla
Aynen canım.ben öğlene kadar bitirmeyi seviyorum.sonrada dinlemeyi seviyorum.eşim ve oğlum öyle yemeğine de geliyorlar.pratik olmazsam işin ićinden çıkamıyorumMasallah butun isi bitirmissiniz daha oglen vakti
Hayallerimdeki ev hanımıAynen canım.ben öğlene kadar bitirmeyi seviyorum.sonrada dinlemeyi seviyorum.eşim ve oğlum öyle yemeğine de geliyorlar.pratik olmazsam işin ićinden çıkamıyorum
Kız sen o cadıyla iyi bu işleri yapıyorsun.ama sen maşallah jet hızıyla yapıyon işleri.maşallah diyim nazar değmesin kardesimeKızlar hemen yaptığım işleri bildireyim
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
1 makina daha serildi
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Kızın o odası toplandı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Küçük cadıya çorba ablasına kahvaltı hazırlandı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Şimdi minnoşu uyuttum
WC
Banyo
Balkonlar var
Hadi bana kolay gelsinnn
Ay canım benim teşekurlerHayallerimdeki ev hanımı
Aynen yaa beni deBen de katilsam araniza beni de toparlar misiniz acaba umut var miozellikle oglene kadar isleri bitirme konusu @01deren87
Evet ya kendi sayınca iyi olur ama napalım,,,oooooo hedefim Yüksel diyodum yaniKendi sayınca iyi oluyor. Etrafımda çocuklarla karıştırıyorum kaçta kaldığımı
Hafızası yok ama. Mesela şimdi 500 atladım. Akşam üzerine atlayamıyorum sıfırlanıyorileriki zamanlarda 4000-5000 atlarken hafızalı lazım olacak
ya hiç sorma abla ama 2 gündür örümcekte zaman geçiriyor bende yapabiliyorumKız sen o cadıyla iyi bu işleri yapıyorsun.ama sen maşallah jet hızıyla yapıyon işleri.maşallah diyim nazar değmesin kardesime
Yaaaaaaa çok az inşallah en kısa zamanda bütün bebelerin uykusu düzene girerMaalesef canım gece bi ara saate baktığımda 5 e geliyordu sonra ne zaman uyudum bilmiyorum 7:30 da kalktım
Umut var canim var.sabah kahvaltıdan sonra oturmuyosun. Güzel bi müzik aç. Eline ne geçerse derle topla duzle. Bulaşığı ni hemen at makinaya.yapa yapa otomatige baģlarsınBen de katilsam araniza beni de toparlar misiniz acaba umut var miozellikle oglene kadar isleri bitirme konusu O1deren87
Ayy bütün odalar dağınık olacak depresyona girerim ben.çok sinirli olurum.evim temizlenmese bile düzgün olacak.Aynen yaa beni debu saat oldu toplu bir odam yok hiç bir iş yapmadım bu gün.
Kahvaltidan sonra uzun bi cay keyfi faslim var benimUmut var canim var.sabah kahvaltıdan sonra oturmuyosun. Güzel bi müzik aç. Eline ne geçerse derle topla duzle. Bulaşığı ni hemen at makinaya.yapa yapa otomatige baģlarsın
Sen simdi benim salonu gorAyy bütün odalar dağınık olacak depresyona girerim ben.çok sinirli olurum.evim temizlenmese bile düzgün olacak.
Çay keyfi temizlik ten sonra daha güzel olur söyle mis gibi bi evde.hadi bakalım kolay gelsinKahvaltidan sonra uzun bi cay keyfi faslim var benimonu birakirsam belki olur yarin deneyecegim
Tamam yarin yazarimÇay keyfi temizlik ten sonra daha güzel olur söyle mis gibi bi evde.hadi bakalım kolay gelsin
Ben de rahatsız oluyorum ama olmuyor istediğim gibi bıraktım ipin ucunuAyy bütün odalar dağınık olacak depresyona girerim ben.çok sinirli olurum.evim temizlenmese bile düzgün olacak.
Yanlış bilmiyorsam senin 4 çocuğun vardı dimi Allah bağîşlasîn.valla 4 çocukla zaten düzenli olabilmek üstün yetenek ister.benim 2 tane kafam beynim şişiyor. ALLAHYOKLUKLARİNİ göstermesin. Senin işin zor canimBen de rahatsız oluyorum ama olmuyor istediğim gibi bıraktım ipin ucunu