Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben üni için evden çıktığım süreçten, 3 aylık evliliğime, ve evlilik sonrası 3 yıllık bekarlığımda da, özellikle yemek istediğim bir şey dışında yemek yapmadım. (Anneme gittiğim zamanlar dahil :oops: ) ev temizliği 2-3 ayda 1 :KK45:Arkadaşım saolsun öncesi de sonrası da ev arkadaşımdı, 10 yaş büyük olunca bana ablalık etti hep. Hep o yapar benim işimi beğenmez bana bırakmaz :21::KK71: o yüzden evlilikte de yapamadım sanırım 3 ay boyunca, yardımcı aldım :KK70: şimdi görüştüğüm adama da dedim, yapmam yani beklemesin, anlaştık valla :KK70:

ben üni için evden çıktığım süreçten, 3 aylık evliliğime, ve evlilik sonrası 3 yıllık bekarlığımda da, özellikle yemek istediğim bir şey dışında yemek yapmadım. (Anneme gittiğim zamanlar dahil :oops: ) ev temizliği 2-3 ayda 1 :KK45:Arkadaşım saolsun öncesi de sonrası da ev arkadaşımdı, 10 yaş büyük olunca bana ablalık etti hep. Hep o yapar benim işimi beğenmez bana bırakmaz :21::KK71: o yüzden evlilikte de yapamadım sanırım 3 ay boyunca, yardımcı aldım :KK70: şimdi görüştüğüm adama da dedim, yapmam yani beklemesin, anlaştık valla :KK70:
Bazıları doğuştan şanslı mı oluyor ne

Kızlar hemen yaptığım işleri bildireyim

2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
1 makina daha serildi
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Kızın o odası toplandı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Küçük cadıya çorba ablasına kahvaltı hazırlandı
Elde yıkanacaklar yıkandı

Şimdi minnoşu uyuttum
WC
Banyo
Balkonlar var

Hadi bana kolay gelsinnn😜😜😜
Kız sen o cadıyla iyi bu işleri yapıyorsun.ama sen maşallah jet hızıyla yapıyon işleri.maşallah diyim nazar değmesin kardesime

Kendi sayınca iyi oluyor. Etrafımda çocuklarla karıştırıyorum kaçta kaldığımı:KK70:
Hafızası yok ama. Mesela şimdi 500 atladım. Akşam üzerine atlayamıyorum sıfırlanıyor:işsiz: ileriki zamanlarda 4000-5000 atlarken hafızalı lazım olacak :KK70:
Evet ya kendi sayınca iyi olur ama napalım,,,oooooo hedefim Yüksel diyodum yani🤪🤪
Kız sen o cadıyla iyi bu işleri yapıyorsun.ama sen maşallah jet hızıyla yapıyon işleri.maşallah diyim nazar değmesin kardesime
ya hiç sorma abla ama 2 gündür örümcekte zaman geçiriyor bende yapabiliyorum🤪🤪🤪

Ayy bütün odalar dağınık olacak depresyona girerim ben.çok sinirli olurum.evim temizlenmese bile düzgün olacak.
Sen simdi benim salonu gor 😂 oglumla inatlastik ben toplamadim oyuncaklari o da toplamadi bugun elinde ne varsa dagitmayi cok seviyorum diye diye dagitti yarin ayni salonla karsilasmasi icin toplamadim sabah ona toplatacagim bi daha bu kadar dagitmasin diye 😂

Kızlar günaydın hadi kalkın tembellik yapmayalım

Hemen yaptıklarımı yazıyorum

6.30 da kalktım büyük kızı okula gönderdim 7 de tam yatayım dedim küçük uyandı
Onu örümceğe kattım
Bulaşık makinasını boşalttım
Makinaya çamaşır attım
Ortalığı topladım minnoş altına yaptı diş çıkarıyor ishal olmuş bütün çarşaf üstü başı battı onu değiştirdim
Karnını doyurdum şimdi uyuttum bende kahvaltı yapıyorum

X