- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.317
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.021
Benim yapmaya halim de yok yatıyorum şuan o kadar çok uykum varkiHahhhhhhh kız benim hiç bulaşığım yokkkkk gelim yıkayım senin bulaşıkları
banaBenim yapmaya halim de yok yatıyorum şuan o kadar çok uykum varki
Mutfakta kağıt olmaz gibime geldi canım benim duvarlar da silinecek deterjanli su ile eğer yaparsam kocamla kavga dövüş çıkar gizli nasıl yapabilirimMutfak duvarim guya siline bilir boya ama silince de boyasi cikiyo1 duvara duvar kagiti kaplatmak istiyorum ama benimki yanasir mi bilmiyorum
Oyy masallah 4Ben aslinda is yapmayi severim de 4 cocuk olunca yaptirmiyolar
Normalde krese gidiyolar tam gun ama 1 haftadir evdeler
Benim var ama ben bugun kendime yatis ilan ettim esimde goreve gitti 2 gun yok ev pisse bana pis bisicik olmazKızlar kimsenin ev işi yok mu ne kadar çok konuşmuşsunuz
Benim çok iş var ama yap yap bitmiyor. Puding molası verdimBenim var ama ben bugun kendime yatis ilan ettim esimde goreve gitti 2 gun yok ev pisse bana pis bisicik olmaz
Cocuklara yapıyorsun değil mi :))Benim çok iş var ama yap yap bitmiyor. Puding molası verdim
Bak bak kacisin sebebi belli oldu topiktenBenim çok iş var ama yap yap bitmiyor. Puding molası verdim
Cocuklara yapıyorsun değil mi :))
Yapamıyorum ben ya şeker benim yakıtımBak bak kacisin sebebi belli oldu topikten
Afiyet olsun canım :))Yoo kendime
Liste yok nasılsa salla
Kızzzz yeme pudinggg kilo alırsınBenim çok iş var ama yap yap bitmiyor. Puding molası verdim
Afiyet olsun canım :))
Gel ben seni alayım listeye yoksa pudingle diyet olmayacak :)
500 ip atladımKızzzz yeme pudinggg kilo alırsın
Yoo kendime
Liste yok nasılsa salla
Yapamıyorum ben ya şeker benim yakıtım
hahahhhh kız önce yeseydin de sonra telafi etseydin yaaa,,, bende kızın spor salonundan getirtiyorum atlama ipini ama senin ki gibi saymalı istiyordum ondan da kalmamış beyse şimdilik idare edicem hemen atlamaya başlicam yarınSağol canım. Böyle giderse senin başına kalcam zaten
Başka planlarım var aslında ama du bakalım :))
500 ip atladımönce telafi ettim üzerine yedim
Aynen fazla yakıyorum malum 4 çocuksenin yakit cabuk bitiyor heralde
Tamam canım beklerim her zaman ❤Sağol canım. Böyle giderse senin başına kalcam zaten
Başka planlarım var aslında ama du bakalım :)
Aynen fazla yakıyorum malum 4 çocuk2 saat uyku
Kendi sayınca iyi oluyor. Etrafımda çocuklarla karıştırıyorum kaçta kaldığımıAhahhahhhhhh
hahahhhh kız önce yeseydin de sonra telafi etseydin yaaa,,, bende kızın spor salonundan getirtiyorum atlama ipini ama senin ki gibi saymalı istiyordum ondan da kalmamış beyse şimdilik idare edicem hemen atlamaya başlicam yarın
Maalesef canım gece bi ara saate baktığımda 5 e geliyordu sonra ne zaman uyudum bilmiyorum 7:30 da kalktımKızzzz gerçekten 2 saatlik uykuyla mı duruyorsun