- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.981
Yazmak şart değil ya giriş çıkış bile yeter :)Dogru diyorsun bizim dısımızda oylamayı bilen yok zaten :))
Evlenince gelirsin canım o zaman hiç iş bitmezBenim daha buralara gelecek vaktim olmamıstı zaten 7-8 aydır burdayım
200 olunca noluyomusGardasim yarışma sonuna kadar şerbetli tatlilarda yazalım 200 kadar görüntüleme lazım oraya
Millet neler yapmisKızlar hemen yaptığım işleri bildireyim
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
1 makina daha serildi
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Kızın o odası toplandı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Küçük cadıya çorba ablasına kahvaltı hazırlandı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Şimdi minnoşu uyuttum
WC
Banyo
Balkonlar var
Hadi bana kolay gelsinnn
Ben tek basima yaparim oylama bitene kadarYazmak şart değil ya giriş çıkış bile yeter :)
Ben evlenmeyim en iyisiEvlenince gelirsin canım o zaman hiç iş bitmez
Maşallah canım hiç durmamıssın :)Kızlar hemen yaptığım işleri bildireyim
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
1 makina daha serildi
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Kızın o odası toplandı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Küçük cadıya çorba ablasına kahvaltı hazırlandı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Şimdi minnoşu uyuttum
WC
Banyo
Balkonlar var
Hadi bana kolay gelsinnn
Kazen hediye vercem dedi :)))200 olunca noluyomus
Yaptım canım.evi baştan aşağı bi güzel süpürdüm.kokulu deterjanla da bi güzel sildim.balkonu yıkadım. Her tarafın tozunu aldîm.tuvaleti lavoboyu yîkadım. Bulaşîk makinesini boşalttım. Yîkadım yerlestirdim. Şimdide Nescafe içiyom.e hakettim dimi.ne var bi kaç gün böyle temiz kalsa.yarına banyoyu yaparım.şimdi yoruldumBaya da yogunmuşsun bu gun canim bi seyler yapa bildin mi
Masallah butun isi bitirmissiniz daha oglen vaktiYaptım canım.evi baştan aşağı bi güzel süpürdüm.kokulu deterjanla da bi güzel sildim.balkonu yıkadım. Her tarafın tozunu aldîm.tuvaleti lavoboyu yîkadım. Bulaşîk makinesini boşalttım. Yîkadım yerlestirdim. Şimdide Nescafe içiyom.e hakettim dimi.ne var bi kaç gün böyle temiz kalsa.yarına banyoyu yaparım.şimdi yoruldum
Hosgeldin canimMasallah butun isi bitirmissiniz daha oglen vakti
Ay dün toz aldım yerleri sildim, tuvaleti banyoyu fircaladim, pazara gittim geldim ,misafir agirladim, bulaşık makinesi bosalttim. Kaplumbağa gibiyim nefes nefese kalıyorum 10 dk iş yapınca karnım da büyük değil üstelik daha
Oyyy bu ne hiz yavrucaklarin basi donmustur icerideAy dün toz aldım yerleri sildim, tuvaleti banyoyu fircaladim, pazara gittim geldim ,misafir agirladim, bulaşık makinesi bosalttim. Kaplumbağa gibiyim nefes nefese kalıyorum 10 dk iş yapınca karnım da büyük değil üstelik dahabugün de işteyim zaten
Ben de akşam işten çıkışta yikayip asacağım, yemek bulaşık sonra yatacam valla iki gündür yoruldumCamasir asmam gerek
En dogal hakkin meyve tabagi da yap kendineBen de akşam işten çıkışta yikayip asacağım, yemek bulaşık sonra yatacam valla iki gündür yoruldum
Ay yok canım nefes nefese kalmasam normal halimde dün bunlara ilave çamaşır ütü yemek balkon cam da yapardım benOyyy bu ne hiz yavrucaklarin basi donmustur iceride