- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.001
HosbuldumHosgeldin canim
Hey masallah severim eli cabuk hatunlariAy yok canım nefes nefese kalmasam normal halimde dün bunlara ilave çamaşır ütü yemek balkon cam da yapardım ben
Ay yok kacma bak bana hic utaniyor muyumHosbuldumbuldum da burdaki hanimlar pek hizli heran utanip geri kaçabilirim
Hosgeldin kuzupazar günü
-3 makina çamaşır astım toplandı yerleşildi
-ütü yapıldı
-çarşaflar değişildi
-bulaşık makinası çalıştırıldı
- bi mola verdimbi baktım eltimdeyim hehe
geri kalan işlerde olur inşallah amin
Sen de bendensen kalirim burdaAy yok kacma bak bana hic utaniyor muyum
Hosgeldin kuzueltiyle ayni apartmanda misin?
Sen de bendensen kalirim burdabenim is konusunda pek ayarim yok bi gun habire kostururum 2 gun yatarim bi düzen tutturamadim ev soyle hep toplu temiz olsun istiyorum ama yok. evde de 2.5 yasinda afacan bi oglan olunca pek mumkun olmuyor
Olsun ya ev isi her zaman var nasilsa gezmek de lazimhoş buldum canım.. yok değilim hatta çok uzak ama kayınvalidemler biz gidiyoz sizde hazırlanın gelin deyince öylece kaldı herşey :) eve de geç geldim yattık uyudukgeri kalan işleri allah kayıra bu akşam yaparım inş
Olsun ya ev isi her zaman var nasilsa gezmek de lazim
Mutfak duvarim guya siline bilir boya ama silince de boyasi cikiyo1 duvara duvar kagiti kaplatmak istiyorum ama benimki yanasir mi bilmiyorum
Hadi ya bizimkinde alci var o yuzden mi acababoyanın silinebilir olması için zeminin alçı olmaması gerekiyr die biliyorum
Blmiyorumki kızlar uğraşıyor 200 olsun diye :)@der
İyimis o zaman
Aynen kız hiç durmadım valla biraz önce kız bi saat uyudu geri kalan işlerimi de yaptım şimdi de minnoşumu. Çorbasını içiriyorumMaşallah canım hiç durmamıssın :)
Kolay gelsin canım ❤
Hahhhhhhh kız benim hiç bulaşığım yokkkkk gelim yıkayım senin bulaşıklarıSabah kalktım merdiven sildik içeri girdim kahvaltı yaptık sonra çocuklarla geldi öğle yemeğine onlar da yedi gitti bulaşıklar hala duruyor yok mu yardım edecej bende onun için geldim topige
Hadi ya bizimkinde alci var o yuzden mi acaba
Afiyet olsun minnosa ❤Aynen kız hiç durmadım valla biraz önce kız bi saat uyudu geri kalan işlerimi de yaptım şimdi de minnoşumu. Çorbasını içiriyorum