Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ay yok kacma bak bana hic utaniyor muyum
Sen de bendensen kalirim burda benim is konusunda pek ayarim yok bi gun habire kostururum 2 gun yatarim bi düzen tutturamadim ev soyle hep toplu temiz olsun istiyorum ama yok. evde de 2.5 yasinda afacan bi oglan olunca pek mumkun olmuyor

Hosgeldin kuzueltiyle ayni apartmanda misin?

hoş buldum canım.. yok değilim hatta çok uzak ama kayınvalidemler biz gidiyoz sizde hazırlanın gelin deyince öylece kaldı herşey :) eve de geç geldim yattık uyuduk geri kalan işleri allah kayıra bu akşam yaparım inş

Sen de bendensen kalirim burda benim is konusunda pek ayarim yok bi gun habire kostururum 2 gun yatarim bi düzen tutturamadim ev soyle hep toplu temiz olsun istiyorum ama yok. evde de 2.5 yasinda afacan bi oglan olunca pek mumkun olmuyor
Ben aslinda is yapmayi severim de 4 cocuk olunca yaptirmiyolar
Normalde krese gidiyolar tam gun ama 1 haftadir evdeler

Sabah kalktım merdiven sildik içeri girdim kahvaltı yaptık sonra çocuklarla geldi öğle yemeğine onlar da yedi gitti bulaşıklar hala duruyor yok mu yardım edecej bende onun için geldim topige
Hahhhhhhh kız benim hiç bulaşığım yokkkkk gelim yıkayım senin bulaşıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…