- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.116
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.721
Yok camlari geçen hafta sildimAynen
Gecen benimki gitmis finish almis bi de 68 taneigrenc yikiyo bulasiklari dedim git fairy al bana ne bunlarla da tuvalet falan ovarim
Cam neyim yok mu kirli onlari da sil
Benim is biter mi yapinca yazicam buraya
nasıl tuvalet ovuluyormuş tabletle kızzzAynen
Gecen benimki gitmis finish almis bi de 68 taneigrenc yikiyo bulasiklari dedim git fairy al bana ne bunlarla da tuvalet falan ovarim
Evet bende yapıyorum miktoplari kırıyo küçük kızım var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum halılar kanepeler her yere dokuyorum haftada bir kere de olsa yapıyorumbir de karbonatı halıya döküp onla süpürüyorlarmış.. bilgin var mı:)
Onu cok goruyorum ben de videolarda bizim burda da katbonat satilmiyo artik marketlerde.gecen reyon gorevlisi dedi.neyse ki evde 1 kutu var daha yenibir de karbonatı halıya döküp onla süpürüyorlarmış.. bilgin var mı:)
hmm iyiymiş.. benim eşim de süpürge başlığını kırdı yahu nasıl güç denemesi yaptıysa adamEvet bende yapıyorum miktoplari kırıyo küçük kızım var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum halılar kanepeler her yere dokuyorum haftada bir kere de olsa yapıyorum
baktılar hanımlar temizlik malzemesi almıyor karbonata yüklendi en iyisi satmayalım mı dediler acabaOnu cok goruyorum ben de videolarda bizim burda da katbonat satilmiyo artik marketlerde.gecen reyon gorevlisi dedi.neyse ki evde 1 kutu var daha yeni
YaaaYok camlari geçen hafta sildimhavalar ısınınca bidaha silerim noldu oh sen git çalış bn bugün yan gelip yatacağım
Bilmiyorum ki o sinirle soyledimnasıl tuvalet ovuluyormuş tabletle kızzz
Ola bilir vallabaktılar hanımlar temizlik malzemesi almıyor karbonata yüklendi en iyisi satmayalım mı dediler acaba
Yaaaben gaaaarip ben yeeeetim
Bilmiyorum ki o sinirle soyledimama icine atip eriyince fircalaya biliriz herhalde denemek gerek
Hemen bu gun denicem zaten cok var icinde her yerde denerim artikhayır dedim bilmediğim bir şey daha mı öğreniyorum ne
tencere kapaksınız mı o vakit :)Hemen bu gun denicem zaten cok var icinde her yerde denerim artik
Benimki de camasir makinesine at bari diyoAllahim adam dahi
Yaaaben gaaaarip ben yeeeetim
Bilmiyorum ki o sinirle soyledimama icine atip eriyince fircalaya biliriz herhalde denemek gerek
tencere kapaksınız mı o vakit :)
Heruf yurtdisina gitti annem bizdeDeme kız tmm yapma iş guc akşam da herife ben yetim ben gariiip de
sararma oluyor ister istemez tuvalet temizleyici var sadece klozet için olandan..kimyasal elbette lakin çok güzel temizliyor pas falan bırakmıyor, benim şu üstteki hazne içten paslanmış değişmesi gerekiyor ama duruyor bakalım, o akıtıyor pası o hazneyi boşaltıyım porçöz falan döküyüm komple giderir mi acep ..An itibari ile 1 adet tablet wcyi boyladiben diger islerimi yapana kadar erisin sonucu yazicam.aslinda mantikla dusununce iyi fikirmis hani kayganlik yaratiyor ya kir de tutmaz simdi
limon tuzu sirke falan dokup sicak suyla doldurup sabaha kadar bekletsen o da temizler gibime geliyo.sonucta plastik kisimlar var icinde porcoz falan asindirmasin sonrasararma oluyor ister istemez tuvalet temizleyici var sadece klozet için olandan..kimyasal elbette lakin çok güzel temizliyor pas falan bırakmıyor, benim şu üstteki hazne içten paslanmış değişmesi gerekiyor ama duruyor bakalım, o akıtıyor pası o hazneyi boşaltıyım porçöz falan döküyüm komple giderir mi acep ..
lavabo açıcı yı mutfağa döküyorum ama oralarda da plastik boru.. dediğini bi deneyim bakalım limon tuzu da çok pahalılimon tuzu sirke falan dokup sicak suyla doldurup sabaha kadar bekletsen o da temizler gibime geliyo.sonucta plastik kisimlar var icinde porcoz falan asindirmasin sonra
Ayy ne diyosun bizim burda cok ucuz ya tam olarak fiyatini bilmiyorum ama 1-2 lira falandirlavabo açıcı yı mutfağa döküyorum ama oralarda da plastik boru.. dediğini bi deneyim bakalım limon tuzu da çok pahalıküçücük paketi 8 9 lira falandı..
bildiğin beyaz sirke mi canım? yoksa herhangi biri olur mu? tam olarak nasıl yapacağım bi yazar mısın?Ayy ne diyosun bizim burda cok ucuz ya tam olarak fiyatini bilmiyorum ama 1-2 lira falandirsirkeyi dene o zaman once