Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Aynen
Gecen benimki gitmis finish almis bi de 68 tane igrenc yikiyo bulasiklaridedim git fairy al bana ne bunlarla da tuvalet falan ovarim

Cam neyim yok mu kirli onlari da sil
Benim is biter mi yapinca yazicam buraya
Yok camlari geçen hafta sildim havalar ısınınca bidaha silerim noldu oh sen git çalış bn bugün yan gelip yatacağım

bir de karbonatı halıya döküp onla süpürüyorlarmış.. bilgin var mı:)
Evet bende yapıyorum miktoplari kırıyo küçük kızım var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum halılar kanepeler her yere dokuyorum haftada bir kere de olsa yapıyorum

Evet bende yapıyorum miktoplari kırıyo küçük kızım var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum halılar kanepeler her yere dokuyorum haftada bir kere de olsa yapıyorum
hmm iyiymiş.. benim eşim de süpürge başlığını kırdı yahu nasıl güç denemesi yaptıysa adam inşallah çok pahalı değildir.

An itibari ile 1 adet tablet wcyi boyladiben diger islerimi yapana kadar erisin sonucu yazicam.aslinda mantikla dusununce iyi fikirmis hani kayganlik yaratiyor ya kir de tutmaz simdi
sararma oluyor ister istemez tuvalet temizleyici var sadece klozet için olandan..kimyasal elbette lakin çok güzel temizliyor pas falan bırakmıyor, benim şu üstteki hazne içten paslanmış değişmesi gerekiyor ama duruyor bakalım, o akıtıyor pası o hazneyi boşaltıyım porçöz falan döküyüm komple giderir mi acep ..

limon tuzu sirke falan dokup sicak suyla doldurup sabaha kadar bekletsen o da temizler gibime geliyo.sonucta plastik kisimlar var icinde porcoz falan asindirmasin sonra

limon tuzu sirke falan dokup sicak suyla doldurup sabaha kadar bekletsen o da temizler gibime geliyo.sonucta plastik kisimlar var icinde porcoz falan asindirmasin sonra
lavabo açıcı yı mutfağa döküyorum ama oralarda da plastik boru.. dediğini bi deneyim bakalım limon tuzu da çok pahalı küçücük paketi 8 9 lira falandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…