- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.726
- 36
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.741
Bende sonucu bekliyorumAn itibari ile 1 adet tablet wcyi boyladiben diger islerimi yapana kadar erisin sonucu yazicam.aslinda mantikla dusununce iyi fikirmis hani kayganlik yaratiyor ya kir de tutmaz simdi
Beyaz sirke daha iyi hazneye 5-6 bardak sirke koyup pasli yere kadar sicak su dokup sabaha kadar bekletbildiğin beyaz sirke mi canım? yoksa herhangi biri olur mu? tam olarak nasıl yapacağım bi yazar mısın?
Heruf yurtdisina gitti annem bizdeherufe soylerdim de anama soyleyemem yetim harip demez agzima terligi yerim
Git gah işini yap
Canım lavabo temizliğinde bnde kullanıyorum çok güzel oluyor görürsün bak ben sıcak suda eriyltiyorum soğuyunca tuaketo banyoyu yıkıyorum çok işe yarıyor Ocak davlumbaz silmede de çok işe yaradı dene görAn itibari ile 1 adet tablet wcyi boyladiben diger islerimi yapana kadar erisin sonucu yazicam.aslinda mantikla dusununce iyi fikirmis hani kayganlik yaratiyor ya kir de tutmaz simdi
Ay kolay gelsin gı helal olsun sanasu anda makineyi bosaltiyorum bi yandan da size laf yetistiriyorum
eline sağlık peraskiyi çok severim o vakit hem pişi hem patates dedinnBen geldiiim
Neler yaptim yazayim hemen
Yataklar toplandi
Salon toplandi
Bulasiklar yikandi
Tezgah ocak masa silindi
Peraski pisirildi.bir nevi pisi ama icinde patatesli harc oluyor
2 makine camasir yikandi asildi
Wc lavabo ovuldu
Supurge acildi
Toz alindi
Dus da aldim ohhh
Denedim gercekten super olduCanım lavabo temizliğinde bnde kullanıyorum çok güzel oluyor görürsün bak ben sıcak suda eriyltiyorum soğuyunca tuaketo banyoyu yıkıyorum çok işe yarıyor Ocak davlumbaz silmede de çok işe yaradı dene gör
Emziren anneler olmasa foto da atardim da dur simdi canlari cekmesineline sağlık peraskiyi çok severim o vakit hem pişi hem patates dedinn
ee tablet noldu? :)
hee sanki deyince hayal edemiyorlarEmziren anneler olmasa foto da atardim da dur simdi canlari cekmesin
Tablet isini yazdim
O da dogruhee sanki deyince hayal edemiyorlar
okudum tableti her yerde mi denedin :)
Yok kız yine batiyoDenedim gercekten super olduparliyo piril piril simdi asil onemli olan uzun sure temiz tutuyo mu onu da gorucez
Sadecebirisiyim
Aman bee bari bi kac gun temiz kalaydiYok kız yine batiyoama temiz oluyor oh eline sağlık
Evin işi hiç bitmiyor işteAman bee bari bi kac gun temiz kalaydi