- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.761
Dun bulasik makinemin filtresini falan cikardim yikadim.icini az biraz fairy ve sungerle ovdum.en son icine az biraz 2;yemek kasigi kadar elma sirkesi dokup yuksek isida calistirdim.oncesi var ama sonrasini cekmemisimEki Görüntüle 2245848
Gunaydin gizlaabu gun cumartesi ve benim cocuklarin hepsi evde zaten gece uyutmadilar su anda kafam corba gibi
Kalkar kalkmaz mutfagi topladim bulasiklari yikadim.diger islerim duruyo hala
Niye kiz fena mi citiledim iste makineyivay böylesi temizliği ilk defa görüyorum
Kolay gelsin canimgünaydın dün akşam işten gidince yaptıklarım:
bulaşıkları makinaya dizmek :)
çamaşırları katlayıp yerleştirmek
yıkanacak kıyafetleri toplamak :)
büyük işler pazar gününe beni bekler
Dagitmak da laf mioooh bugün herkes her biyeri dağıtır valla
Banyo isi bitmiyo zaten temizlemesem benim de icime sinmiyoOhhh yapın yapın temizlikleri ben bugün hiçbirşey yapmadim ev temiz dün süpürüp sildim ama heryer oyuncak dağınıklık var yani...
Şimdi oğlumla yemek yedik onları makinaya atıp çalıştırmam lazım akşam kahvaltılık yeriz yapmicam yemek...
Banyoyu ciflemem lazım nefret ediyorum ya gün aşırı yapıyorum yinede gıcık oluyorum
Niye kiz fena mi citiledim iste makineyi
Kolay gelsin canim
Dagitmak da laf misu anda kanepenin tum yastiklarindan tepe yapip uzerine atliyolar mesela
Gunaydinlarr.. kahvalti yaptik tembellik ediyoruz. Yehuuu :))
Hayır canım ama artık çağırdığına göre geldim GÜNAYDIN HERKESE
Hoş geldin aramızaHayır canım ama artık çağırdığına göre geldim GÜNAYDIN HERKESE
hafta sonu bunu gerektirir :)
Hos geldin canim. Temizlikle aran nasil? Faydali bilgilerin var mi? Buraya bakip kizlardan ilham alarak kalkmaya calisiyorum.. lakin onlar bana uymasin daHayır canım ama artık çağırdığına göre geldim GÜNAYDIN HERKESE
Hos geldin canim. Temizlikle aran nasil? Faydali bilgilerin var mi? Buraya bakip kizlardan ilham alarak kalkmaya calisiyorum.. lakin onlar bana uymasin da
Kahvaltidan sonra tembellik ederken uyumus kalmisim bagrislarina uyandim :) neymis gezdir ya da oyun oynayalim gelip beni uyandirdilar 1 saat uyutmadiniz diye cikistim ben de
Simdi mutfagi toplamam lazim.. oglen yemegim var aksama da Allah kerim:) ne yapicam simdilik ortalik toplama ile yetinirim galiba..
Valla oldugu kadar canim hirpalamiyorum kendimi.. calistigimiz icin zaman yok pek.. hafta sonu da her seyi birlikte yapmaya calisiyorsun zor oluyor.. esimle beraber yapariz hatta kizimin da faydasi dokunur zarari da olsabenim faydali bilgilerim aldığım kullandığım temizlik ürünleri olabiliröyle almayı denemeyi severim ama temizlikle ilgili sizlerden fikir alabilirm çalışıyorum sabah 8 akşam 8 hergün temizlik yapcak vaktim hiç olmuyor :) 2 iş yapsam dünyaları yapmış gibi hissediyorum :) herşey pazara yığılıyo
Valla oldugu kadar canim hirpalamiyorum kendimi.. calistigimiz icin zaman yok pek.. hafta sonu da her seyi birlikte yapmaya calisiyorsun zor oluyor.. esimle beraber yapariz hatta kizimin da faydasi dokunur zarari da olsaodasini toplar camasir katlar bulasik bosaltir :)
Senin kac cocuk yaslari kac canim?