- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.701
Hahahhhh kurtardım desene abla yarına Allah KerimTamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhhh kurtardım desene abla yarına Allah KerimTamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptı
birazını yapabildim.. Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum4 cocuktan 3 kresteydi biri okulda yoksa hayatta yapamazdim
Yaparsin sen inaniyorum sana
Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldim daha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam
Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo
olur. Wc yapamaddım. Sabah işe giderken yıkarım dedim kaldıKızlar günaydın ödev vereyim
Yatak odasında iki çekmece sil düzenle
Benimde kahverengili beyazlı toz çok belli olmuyorAman sakin beyaz alma benim yatak odası full beyaz tozdan kurtulamıyorum ben alırsam gri gibi dusunuyorum ve kesinlikle parlak yüzeyli olmamali
Hosgeldin canimBu toping tam benlikmis yetişemiyorum tek çocuk ama yetişemiyorum yinede
Ben simdiki halime bakinca tek cocukla nasil yetisememisim diye sasiriyorumValla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyor
Sihirli degnek benim de aklima gelir hepAynen öyle ama çalışmıyorum evin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye
Bahar temizliginde yaparim diye dolaplari falan iyice saldimSüper oldu bu yatak odam çok dağınık bu gün oraya el atasım vardı. Bütün dolabı indirip kıyafetleri bi elden geçiricem.
Benimki de kahve rengi beyaz her turlu tozlaniyo ama koyu renklerde daha cok belli oluyo sadeceHadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum
Allahım hayal bile yazamamışım hayallerim bile fukara
Yavru O1deren87 nerdeEvet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimi
Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acaba
Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun gider
Gozun aydin ablaTamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptı
Gunaydin canim bu gun herkes erkencigünaydıınlaar :)
benim mobilyaların rengi venge.. aman Allahım yok böyle bir şey. tozu acayip gösteriyor.
Oyy ne kaldi ki daha kolay gelsin canimGunaydınlar..bugun açılışı yapıp camasır gunu ilan ediyorum.araya aksam yemegi, bebişi yıkamak, rutin ev temizliği ve alışverişte sıkıştırırsam tamamdır.
Kiskanmadim hicBugün evim tertemiz iş güç hak getire sadece balkonlarımi yıkılacağım
Hahaha deme kız öyleHosgeldin canim
Ben simdiki halime bakinca tek cocukla nasil yetisememisim diye sasiriyorum
Sihirli degnek benim de aklima gelir hep
Bahar temizliginde yaparim diye dolaplari falan iyice saldim
Benimki de kahve rengi beyaz her turlu tozlaniyo ama koyu renklerde daha cok belli oluyo sadece
Yavru O1deren87 nerde
Gozun aydin abla
Gunaydin canim bu gun herkes erkenci
Oyy ne kaldi ki daha kolay gelsin canim
Kiskanmadim hic
Dogru ya unutmusumBen hep erkenciyim kuşum :))
Bu laf bu topikte soylenir mi hic nazara gelirsinHahaha deme kız öyle
Bizim burda da cok pahaliBen de gecen gun aynisini yaptim karbonat limon koydum bos calistirdim kenarlarini sildim aslinda makine temizleyiciler var ama cok pahali burda :/
Aman kız öyle diyorum da evin işi mi bitiyor yine çıkarırım ben kendime işDogru ya unutmusum
Bu laf bu topikte soylenir mi hic nazara gelirsin
Bize ne bul kendine bi isbiz calisalim sen otur olmaz oyleAman kız öyle diyorum da evin işi mi bitiyor yine çıkarırım ben kendime iş
Neyseki karbonat limon var:)) guzel oldu guzel koktu ama.:)Bizim burda da cok pahali
Balkonlarım ve tencere parltacagim kız bugün çok işim var sen ne iş yapacaksınBize ne bul kendine bi isbiz calisalim sen otur olmaz oyle
Bende hep temizlik malzemesi olarak karbonat limon ve sirke kullanıyorum bütün temizlik malzemelerine bin basarNeyseki karbonat limon var:)) guzel oldu guzel koktu ama.:)
AynenNeyseki karbonat limon var:)) guzel oldu guzel koktu ama.:)
Cam neyim yok mu kirli onlari da silBalkonlarım ve tencere parltacagim kız bugün çok işim var sen ne iş yapacaksın
bir de karbonatı halıya döküp onla süpürüyorlarmış.. bilgin var mı:)Bende hep temizlik malzemesi olarak karbonat limon ve sirke kullanıyorum bütün temizlik malzemelerine bin basar