Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
4 cocuktan 3 kresteydi biri okulda 😂yoksa hayatta yapamazdim🙄

Yaparsin sen inaniyorum sana😃

Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldim 😯daha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam🙄

Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo🤣
birazını yapabildim.. Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum
Kızlar günaydın ödev vereyim
Yatak odasında iki çekmece sil düzenle
olur. Wc yapamaddım. Sabah işe giderken yıkarım dedim kaldı
Aman sakin beyaz alma benim yatak odası full beyaz tozdan kurtulamıyorum ben alırsam gri gibi dusunuyorum ve kesinlikle parlak yüzeyli olmamali
Benimde kahverengili beyazlı toz çok belli olmuyor

Bu toping tam benlikmis :KK70::KK70: yetişemiyorum tek çocuk ama yetişemiyorum yinede 🙈😁😁😁
Hosgeldin canim😍
Valla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyor
Ben simdiki halime bakinca tek cocukla nasil yetisememisim diye sasiriyorum😃
Aynen öyle ama çalışmıyorum :-) evin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye :KK70:
Sihirli degnek benim de aklima gelir hep🤣
Süper oldu bu :KK9: yatak odam çok dağınık bu gün oraya el atasım vardı. Bütün dolabı indirip kıyafetleri bi elden geçiricem.
Bahar temizliginde yaparim diye dolaplari falan iyice saldim😂
Hadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum :KK70:
Benimki de kahve rengi beyaz her turlu tozlaniyo ama koyu renklerde daha cok belli oluyo sadece😂
Allahım hayal bile yazamamışım hayallerim bile fukara :KK70:
:KK70:
Evet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimi

Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acaba🤪🤪🤪

Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun gider😍😍😍
Yavru O1deren87 O1deren87 nerde🤔
Tamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptı
Gozun aydin abla 🤗
günaydıınlaar :)
benim mobilyaların rengi venge.. aman Allahım yok böyle bir şey. tozu acayip gösteriyor.
Gunaydin canim bu gun herkes erkenci😄
Gunaydınlar..bugun açılışı yapıp camasır gunu ilan ediyorum.araya aksam yemegi, bebişi yıkamak, rutin ev temizliği ve alışverişte sıkıştırırsam tamamdır.
Oyy ne kaldi ki daha kolay gelsin canim😮
Bugün evim tertemiz iş güç hak getire sadece balkonlarımi yıkılacağım :KK76::halay:
Kiskanmadim hic🙄

Hosgeldin canim😍

Ben simdiki halime bakinca tek cocukla nasil yetisememisim diye sasiriyorum😃

Sihirli degnek benim de aklima gelir hep🤣

Bahar temizliginde yaparim diye dolaplari falan iyice saldim😂

Benimki de kahve rengi beyaz her turlu tozlaniyo ama koyu renklerde daha cok belli oluyo sadece😂

:KK70:

Yavru O1deren87 O1deren87 nerde🤔

Gozun aydin abla 🤗

Gunaydin canim bu gun herkes erkenci😄

Oyy ne kaldi ki daha kolay gelsin canim😮

Kiskanmadim hic🙄
Hahaha deme kız öyle :KK70: 😍

Dun bulasik makinemin filtresini falan cikardim yikadim.icini az biraz fairy ve sungerle ovdum.en son icine az biraz 2;yemek kasigi kadar elma sirkesi dokup yuksek isida calistirdim.oncesi var ama sonrasini cekmemisim😀 IMG_20190314_113516.jpg

Neyseki karbonat limon var:)) guzel oldu guzel koktu ama.:)
Aynen😉
Gecen benimki gitmis finish almis bi de 68 tane 😮😮igrenc yikiyo bulasiklari😫😫dedim git fairy al bana ne bunlarla da tuvalet falan ovarim🤣🤣🤣🤣
Balkonlarım ve tencere parltacagim kız bugün çok işim var 😄😄😄😄😄sen ne iş yapacaksın 🤣🤣🤣🤣
Cam neyim yok mu kirli onlari da sil😂😂😂
Benim is biter mi yapinca yazicam buraya😄

X