Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
An itibari ile 1 adet tablet wcyi boyladi🤣🤣🤣ben diger islerimi yapana kadar erisin sonucu yazicam.aslinda mantikla dusununce iyi fikirmis hani kayganlik yaratiyor ya kir de tutmaz simdi🤔
Canım lavabo temizliğinde bnde kullanıyorum çok güzel oluyor görürsün bak ben sıcak suda eriyltiyorum soğuyunca tuaketo banyoyu yıkıyorum çok işe yarıyor Ocak davlumbaz silmede de çok işe yaradı dene gör 😄🤩

Kızlar sohbetiniz koyuymuş bu sabah
Benim iş çok 'ya oğlan gelirken çamaşır getirmiş birde benden dolma ve revani istiyor akşama gün var
Ödev vereyim sehpaları silmek olsun

Ben geldiiim😎
Neler yaptim yazayim hemen

Yataklar toplandi
Salon toplandi
Bulasiklar yikandi
Tezgah ocak masa silindi
Peraski pisirildi.bir nevi pisi ama icinde patatesli harc oluyor
2 makine camasir yikandi asildi
Wc lavabo ovuldu
Supurge acildi
Toz alindi
Dus da aldim ohhh

Ben geldiiim😎
Neler yaptim yazayim hemen

Yataklar toplandi
Salon toplandi
Bulasiklar yikandi
Tezgah ocak masa silindi
Peraski pisirildi.bir nevi pisi ama icinde patatesli harc oluyor
2 makine camasir yikandi asildi
Wc lavabo ovuldu
Supurge acildi
Toz alindi
Dus da aldim ohhh
eline sağlık peraskiyi çok severim o vakit hem pişi hem patates dedinn

ee tablet noldu? :)

Canım lavabo temizliğinde bnde kullanıyorum çok güzel oluyor görürsün bak ben sıcak suda eriyltiyorum soğuyunca tuaketo banyoyu yıkıyorum çok işe yarıyor Ocak davlumbaz silmede de çok işe yaradı dene gör 😄🤩
Denedim gercekten super oldu😍parliyo piril piril😀simdi asil onemli olan uzun sure temiz tutuyo mu onu da gorucez😃
Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim

Ohhh yapın yapın temizlikleri ben bugün hiçbirşey yapmadim ev temiz dün süpürüp sildim ama heryer oyuncak dağınıklık var yani...
Şimdi oğlumla yemek yedik onları makinaya atıp çalıştırmam lazım akşam kahvaltılık yeriz yapmicam yemek...
Banyoyu ciflemem lazım nefret ediyorum ya gün aşırı yapıyorum yinede gıcık oluyorum

X