Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlarrrrr günaydınnnn Mutlu hafta sonları @01deren87 kızzz hadi gelin yaaaaa bekliyoruzzzz
Geldim kız. Valla aynî rutin.sabah eşim sobayı yakmış ekmek almış.kalktım Nescafe yaptı eşim içtik.sonra kahvaltı hazırladım.yedik.bulaşıklar hallolur. Makineyi boşalttım.3 4 posta çöp döktüm.namaz kıldım.çamaşır astım.şimdide mısır patattım yiyoz

Adana ya gelin demiştim.... afiyet olsun

Merhabalar
Nasılsınız?
Ben daha bi iş yapmadım. Bir sürü işim var.
*Çamaşırlar yıkanacak
*Bulaşık makinesi doldurulup boşaltılacak
*mutfak toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*çöpler atılacak
*kişisel bakım yapılacak
*yemek yapılacak
.. Daha sayabilirim. Yapınca gelirim şimdi gidiyorum. keşke sihir olsa herşey kendiliğinden hallolsa..

6.30 gibi uyanıp 15 dk yatakta dönüyorum. ))
Uykunun en guzeli yeri orasi dimi
aslinda ben ailemin oldugu sehirde olmama ragmen ben de boyleyimkonu komsu hepsi benden buyuk.akraba desen varla yok arasidigerleriyse esimin kardesleri benim kardesim farkli yerlerde hepsiben de cocuklara uzuluyorum gidecek yerleri yok
Bende aynı yöntemle uyutuyorum
Benimkilerin ogle uykusu felaketuyumalari 2 saate yakin suruyo
Sandalyede küçük lokum gördüm
davsan o davsanen yaramazi
Çocuk hasta yaa. Boğazı iltihap olmuş. Ne yiyor ne içiyor. İştah yok. İshal var. Ateş var. Anca dün gece düşürebildik ateşi. Uğraşıp duruyorum. Diğerine bulaşmasa diye endişe bir yandan da..
Gecmis olsun canim.simdi nasil kuzu?
Çok teşekkür ederim yeni gördüm. Daha doğrusu aklıma geldi geçmişi karıştırdım buldum Allah razı olsun
Noruyon giz
Kızlarrrrr günaydınnnn Mutlu hafta sonları @01deren87 kızzz hadi gelin yaaaaa bekliyoruzzzz
Merhaba canimbu gun topigi sen acmişsin benim isler bi bitmedi bu gun
Anam millet ne hamarat yahu
Bugün uyusuklugum üstümde hicbirsey yapmadım daha şimdi kalkcam.
Aksama da misafir var
Benim de bu gun islerim hic ilerlemedi
Yaptin mi canim bi seyler?

Öğlen uykusuna uyutamamaya başladım ben. Seninkiler uyuyorsa ne mutlu sana. Çocuk iyi ama naz çok yapıyor. Onun yüzünden mutfağı hala toplayamadım. Kucağımdan inmiyorlar. Yoruldum ama mutluyum.

*Çamaşırlar yıkanacak✔
*Bulaşık makinesi doldurulup boşaltılacak✔
*mutfak toplanacak✔
*çocuklar yıkanacak
*çöpler atılacak✔
*kişisel bakım yapılacak✔
*yemek yapılacak✔

BirTutamMutluluk20 yaptın mı bişeyler diye sorunca kalkıp yaptım
Çocuklar erkenden uyuyunca banyoları yarına kaldı sadece

Yarın yapacaklarımı da yazayım
*mutfak toplu tutulacak
*yatak odası dağınıklığı toplanacak ve tozu alınacak
*çocuk odası dağınıklığı toplanacak ve tozu alınacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek

Yarın sorun bana bunları yapıp yapmadığımı lütfen

Maşallah beni de kaldır ev berbat

Ben ne yaptim
  • Mutfagi topladim bulasiklari yikadim
  • Yemek yaptim
  • Yataklari topladim
  • Salonu topladim supurdum
  • 4 tane cocuk yikadim
Bu kadarama ben topladim dakikalar icinde tekrar dagildi hic toplanmamis gibi
Canım benim sen 4 çocukla Hepimiz den hamaratsın.ben 4 çocuk yıkasam belim kopardı heralde.ben eşime her defasında kızı ben oğlanı sen yıka derim eğer 4 tane olsaydı ikisini ona verirdim

Çünkü artık çok yalnız yaşıyoruz güvenip gideceğimiz kimse yok benim burada sadece 1 ev var akraba o kadar çocuk için çok çok zor zaten oyun oynayacakları hiç kimse yok

Benim de sil süpür yapmam lazım ,ama bebeğim hasta tın tın sürekli ağlıyor ,sürekli kucak ilgi istiyor ,şu anda ayakta sallıyorum 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor,ayy o aglamasin iyi olsun da sürekli iş yapmaya razıyım

Geçmiş olsun. Neyi var canım. İşler yapılır çocuklar iyi olsun. Senin 3 taneydi değil mi çocuk. Yoksa karıştırdımmı? Herkesin ne çok çocuğu var burada.
Hasta demeseen seni de dürterdim işe başlamadan önce

Yemeklimiydi misafirin.ne güzel rahatsın.
Evet canım
Mesajdan sonra bütün hepimiz süpürup sildim toz aldım sonra eşim mangal yaptı bahçede misafirler için,
Bana fazla birşey kalmadı rahatlik bu yüzden
Canım gün bitti çok şükür yorgunluk kaldı misafirler geç gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…