- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.001
Amin saol cnm Rabbim tüm çocukları korusunOyyyy o daha kötü birde ona üzül ilgilen oy kıyamammmm
Rabbim tez vâkitte sağlık sıhhat versin sana bağışlasın acısını göstermesin inşallahhh
HoşbuldummmmmmmmmBen de bu aksam yapamadim
Hosgeldin canim
Canina yazik valla
Aynen cnmBahtsız bedevi seni
Aynen babam yazın sıcağında söyler camları sil de yağmur yağsınEskiden bi arkadas daha vardi bizim burda ne zaman cam silse yagmur yagardisen silecegin gun soyle biz silmeyelim bari
Dogrusun canımBen de bu aksam yapamadim
Hosgeldin canim
Canina yazik valla
Bizim burda dogalgaz sizinkinden daha ucuz mesela bizim evde gece gunduz kombi 60 da calisiyor hic hic kapatmiyoruz ve aylik 282 tl gelmis.kardesim turkiyede o da diyo burda dogalgaz pahali diye390 tl doğalgaz faturam gelmiş elektrik kaç gelir acep ufo yanıyor hemde gece gündüz ev ev değil buzhane sanki töbe töbe
Hem de ne pahalı nefes aldırmıyorlar sağolsunlarBizim burda dogalgaz sizinkinden daha ucuz mesela bizim evde gece gunduz kombi 60 da calisiyor hic hic kapatmiyoruz ve aylik 282 tl gelmis.kardesim turkiyede o da diyo burda dogalgaz pahali diye
Ohhhh ellerine sağlık bende peluş battaniyem ve koltuğumla iyileşmeye çalışıyorumUsenmedim kalktim buzdolabini sirkeli suyla sildim duzenledimcamasir katladim bi de mutfagi ustten topladim
Gecmis olsun canimOhhhh ellerine sağlık bende peluş battaniyem ve koltuğumla iyileşmeye çalışıyorum
Pazar da ne kadar is yapila bilir kicocuk var mi peki?
Aynı ben :) sen gene erken çıkıyormuşsun keşke bende o saatlerde çıkabilsem :/ bizde bir filim yada dizi izlerken hep uyuya kalmış oluyorum eşim şikayetçi ama dayanamıyorum napimm :) 12ye kdr dayandığım günlerde şükrediyorum ama ertesin gün daha erken uyuyorum
Ben 12 yi uzun zamandır görmüyorum. Evli olmadığım için belki daha rahatım sadece sana göre ya da daha zor bilemedim
evet bekarken daha rahat çünkü senden bişey bekleyen yok
Emin misin? Çalışıyorum ev işlerini yapıyorum ve artı olarak erkek gücü isteyen şeyleri de yapıyorum))) Bir daha düşün bence
Bilmem ki ben bekarken daha rahattım sanki :) ama ağır işleri yapmıyodum tabii