inşallah yapamazsan hatırlatırsınız
ben ne kadar tez canlıysam eşim o kadar rahattır genelde 11-12 gibi uyanır 1 saat kahvaltı çay keyfi sohbet derken 1 oluyor tatlım zaten eee sabah ben genelde namazdan sınra uyumuyorum beklemekten uyuya kalıyorum bazen uyuyana kadar muezza ile ilgileniyorum bakımlarını yapıyorum oda zaten hep sarıldığı için bana uyuya kalıyoruz erimin yanında
et suyuyla ekmek sebze yemeği ıslattığımda oluyor canım sadece çok yağlı olmasın dokunur diye onun dışında su süt ekmek yaparım yoğurdu sulandırırım ekmek doğrarım sebze yemeği varsa içine mama koyuyorum genelde köpekler bile bizim kedinin mamasını yiyorlar
bazen internetten de bakıyorum tariflere ama genelde evden değerlendriyorum çorba bile yapıyorum tarhana varsa hele bayılıyorlar sulandıırıyorum ama
Allahümme inni es'elüke bi islami yemliha ve rağbetihi ve bi imani mekselina ve kurbetihi ve bi tevhıydi mernuş ve hıdmetihi ve bi ma'rifeti debernuş ve uzletihi ve bi şehadeti şazenuş ve rivayetihi ve bi ıhlası mislina ve müvafakatihi ve bi iştiyaki kefeştatıyuş ve ı'tikadihi ve bi vefai kıtmir ve hımayetihi en takdıye haceti ya kadıyel hacati ve ya mücibed deavat Ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn.
bu uzun gelirse sırasıyla isimlerini okuyabilirsin ablacım
Ve cealna nevmeküm sübata ayeti kerimesinide okuyabilirsin ablacım 7 defa
bu esmaül hüsnaları 21 kez çekebilirsin
ya şafi
ya kadıyelhacat
birde peygamber efendimiz uykusuzluk için Halid bin velid hazretlerine aşağıda ki duayı öğretmiş
Allahümme rabbes semavatis sebı vema ezallet, ve rabbel eradini vema ekallet ve rabbeş şeyatini ve ma edallet, kün li caran min şerri halkıke ecmein en yefruta aleyye ehadün minhüm ev en yetga, azze caruke ve tebarekes müke