- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.021
Bi de bebek olduktan sonra iyice zaman olmayacakhayır canım daha yeni evliyim. aynen uyusam gün bitiyor erken kalsam iş hiç bitmiyor
Ne kadar zor olursa olsun bekarlik gibisi yok vallaBekarken ailenle yaşıyoduysan evet, ama ben ablamla yaşıyorum
Masallah canimSabah kalktım
Yatakları topladım
Ortalığı topladım
Kahvaltı yapıldı toplandı
Bulaşık yıkandı
Çocukların odasını topladım
Çamaşır katladım bidaha makineye attım.birazdan eşim öğle yemeğine gelcek.sonra bi duş alırım.akşam yemeği yapılacak.kız acıktım diyo.kahvaltıdan yeni kalktığı halde.of anam off
Saat kacta kalkiyosun canim?Ben ne yaptım,
* Akşamdan makineye attığım çamaşırları astım
* Kahvaltı yapıp onları yıkadım
*Akşamki alışverişin listesini yaptım
* Giyislerimi ütüledim
*Azcık makyaj)) Giiyndim
* İşe geldim.
6.30 gibi uyanıp 15 dk yatakta dönüyorum. ))Saat kacta kalkiyosun canim?
Belki ailenden uzaktasın diyedir. Ben 8 yıldır ailemden uzak bi şehirdeyim.insan üzülüyo ya.çocuklar sıkılıyor.gidecek bi yer ve kimse yok.ben alıştım ama çocuklar çok bunaltıyo. Sürekli üstümdeler.Slm lar geç uyandık biz bugün kahvaltımızı yaptık mutfak fenaydı mutfağa girmiştim temizledim bulaşık makinasını açtım yıkanıyor..
Ne resimleri değiştirdim kirliler yıkandı asıldı evi süpürdüm toz aldım hemen bir çorba yaptım oğluşa içiriyorum şimdi...
Ama çok mutsuzum yine bugünlerde ne olacak benim bu mutsuzluklarım bilmiyorum başka bir şehirde taşındım ve yaramıyor havası sürekli mutsuzluk hastalık kaçıp gidesim var artık
Neresi canım?Slm lar geç uyandık biz bugün kahvaltımızı yaptık mutfak fenaydı mutfağa girmiştim temizledim bulaşık makinasını açtım yıkanıyor..
Ne resimleri değiştirdim kirliler yıkandı asıldı evi süpürdüm toz aldım hemen bir çorba yaptım oğluşa içiriyorum şimdi...
Ama çok mutsuzum yine bugünlerde ne olacak benim bu mutsuzluklarım bilmiyorum başka bir şehirde taşındım ve yaramıyor havası sürekli mutsuzluk hastalık kaçıp gidesim var artık
Hepsi oğlanmıydıAzeri olduğunu biliyordum da Türkiyedesin sanıyordum. :)
Benim zaten sadece büyük oğlum okula gidiyor başka okula giden yok. Gerçi en çok sesi de o çıkarıyor
Bende aynı yöntemle uyutuyorumAtiyorum yataklarina yastik savasi yapmaya baslayib beni cildirtinca da bi kukruyorum ve mutlu son
Yok canim Azerbaycandayim
Bi tek benim kiz oyle saniyodum yaoglanlari da kendine benzetti
Gunaydin canim
Gece yine uyumadiniz mi
Sandalyede küçük lokum gördümGunaydin
Dun bizim ev ne kadar topluydusa bu gun o kadar daginikaha da canli canli bardak bile kipirdatmadan mutfagin fotosunu atiyorum her yer berbat
Eki Görüntüle 2226360
Toplaya bilirsem sonrasini da atarim
Çocuk hasta yaa. Boğazı iltihap olmuş. Ne yiyor ne içiyor. İştah yok. İshal var. Ateş var. Anca dün gece düşürebildik ateşi. Uğraşıp duruyorum. Diğerine bulaşmasa diye endişe bir yandan da..
3 oğlan 1 kız canımHepsi oğlanmıydı
Aynen aileden uzak olmak çok zor ve doğup büyüdüğün yer farklı gerçekten yeri dolmuyor heleki çevre olmayınca çok zorBelki ailenden uzaktasın diyedir. Ben 8 yıldır ailemden uzak bi şehirdeyim.insan üzülüyo ya.çocuklar sıkılıyor.gidecek bi yer ve kimse yok.ben alıştım ama çocuklar çok bunaltıyo. Sürekli üstümdeler.
BursaNeresi canım?
Seni çok iyi anlıyorum.içini ferah tut.çocuğun var yanında çok şükürAynen aileden uzak olmak çok zor ve doğup büyüdüğün yer farklı gerçekten yeri dolmuyor heleki çevre olmayınca çok zor
Allah bağışlasın3 oğlan 1 kız canım
Bin şükür...Seni çok iyi anlıyorum.içini ferah tut.çocuğun var yanında çok şükür
Canım ben kendi şehrimden evlendim ama eşim evliliğin 4.yılında kppsye girdi.memurluğu kazaninca bizde şehrimizden ayrıldık.yani kaderde varsa uzak oluyorsunBin şükür...
Valla herkes kendi şehrinden biriyle evlensin en güzeli öyle...
Çok teşekkür ederim yeni gördüm. Daha doğrusu aklıma geldi geçmişi karıştırdım bulduminşallah yapamazsan hatırlatırsınız
ben ne kadar tez canlıysam eşim o kadar rahattır genelde 11-12 gibi uyanır 1 saat kahvaltı çay keyfi sohbet derken 1 oluyor tatlım zaten eee sabah ben genelde namazdan sınra uyumuyorum beklemekten uyuya kalıyorum bazen uyuyana kadar muezza ile ilgileniyorum bakımlarını yapıyorum oda zaten hep sarıldığı için bana uyuya kalıyoruz erimin yanında
et suyuyla ekmek sebze yemeği ıslattığımda oluyor canım sadece çok yağlı olmasın dokunur diye onun dışında su süt ekmek yaparım yoğurdu sulandırırım ekmek doğrarım sebze yemeği varsa içine mama koyuyorum genelde köpekler bile bizim kedinin mamasını yiyorlar
bazen internetten de bakıyorum tariflere ama genelde evden değerlendriyorum çorba bile yapıyorum tarhana varsa hele bayılıyorlar sulandıırıyorum ama
Allahümme inni es'elüke bi islami yemliha ve rağbetihi ve bi imani mekselina ve kurbetihi ve bi tevhıydi mernuş ve hıdmetihi ve bi ma'rifeti debernuş ve uzletihi ve bi şehadeti şazenuş ve rivayetihi ve bi ıhlası mislina ve müvafakatihi ve bi iştiyaki kefeştatıyuş ve ı'tikadihi ve bi vefai kıtmir ve hımayetihi en takdıye haceti ya kadıyel hacati ve ya mücibed deavat Ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn.
bu uzun gelirse sırasıyla isimlerini okuyabilirsin ablacım
Ve cealna nevmeküm sübata ayeti kerimesinide okuyabilirsin ablacım 7 defa
bu esmaül hüsnaları 21 kez çekebilirsin
ya şafi
ya kadıyelhacat
birde peygamber efendimiz uykusuzluk için Halid bin velid hazretlerine aşağıda ki duayı öğretmiş
Allahümme rabbes semavatis sebı vema ezallet, ve rabbel eradini vema ekallet ve rabbeş şeyatini ve ma edallet, kün li caran min şerri halkıke ecmein en yefruta aleyye ehadün minhüm ev en yetga, azze caruke ve tebarekes müke