Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hayır canım daha yeni evliyim. aynen uyusam gün bitiyor erken kalsam iş hiç bitmiyor
Bi de bebek olduktan sonra iyice zaman olmayacak
Bekarken ailenle yaşıyoduysan evet, ama ben ablamla yaşıyorum
Ne kadar zor olursa olsun bekarlik gibisi yok valla
Masallah canim

Slm lar geç uyandık biz bugün kahvaltımızı yaptık mutfak fenaydı mutfağa girmiştim temizledim bulaşık makinasını açtım yıkanıyor..

Ne resimleri değiştirdim kirliler yıkandı asıldı evi süpürdüm toz aldım hemen bir çorba yaptım oğluşa içiriyorum şimdi...

Ama çok mutsuzum yine bugünlerde ne olacak benim bu mutsuzluklarım bilmiyorum başka bir şehirde taşındım ve yaramıyor havası sürekli mutsuzluk hastalık kaçıp gidesim var artık

Belki ailenden uzaktasın diyedir. Ben 8 yıldır ailemden uzak bi şehirdeyim.insan üzülüyo ya.çocuklar sıkılıyor.gidecek bi yer ve kimse yok.ben alıştım ama çocuklar çok bunaltıyo. Sürekli üstümdeler.

Neresi canım?

Atiyorum yataklarina yastik savasi yapmaya baslayib beni cildirtinca da bi kukruyorum ve mutlu son

Yok canim Azerbaycandayim
Bi tek benim kiz oyle saniyodum yaoglanlari da kendine benzetti

Gunaydin canim
Gece yine uyumadiniz mi
Bende aynı yöntemle uyutuyorum

Aynen aileden uzak olmak çok zor ve doğup büyüdüğün yer farklı gerçekten yeri dolmuyor heleki çevre olmayınca çok zor

Çok teşekkür ederim yeni gördüm. Daha doğrusu aklıma geldi geçmişi karıştırdım buldum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…