Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Sağol canım, öncelikle maşallah barekallah de bakem:) :) Ben 3.ye 7 sene sonra kavuştum bayağı bir bebek özleminden sonra, fırsat buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum, şimdi uyusam mı bebek uyumuşken iş mi yapsam bilemedim

Uyu uyu uyu. Bak 3 kez yazdım uyu
Allah aşkına uyu.
Benim büyük hastaydı. Küçüğe de bulaştı. Şimdi 2 ateşli çocuğum var. Ben uyuyamadım bari sen uyu
Allah bağışlasın

Allah aşkına uyu.
Benim büyük hastaydı. Küçüğe de bulaştı. Şimdi 2 ateşli çocuğum var. Ben uyuyamadım bari sen uyu
Allah bağışlasın
O zaman söz dinliyorum ve uyumaya gidiyorum :) :) :) yapacak çok işim var ama inşallah yarın bebişim durur da yapabilirim
Bugün ne yaptım
Kahvaltı hazırlığı
Bulaşık
Yemek hazırlığı
Bulaşık
5 makine çamaşır katlandı daha yerleşmesi
Bu kadar... Bu işlerin dışında bebişle uğraştım durmadan

Öğlen uykusuna uyutamamaya başladım ben. Seninkiler uyuyorsa ne mutlu sana. Çocuk iyi ama naz çok yapıyor. Onun yüzünden mutfağı hala toplayamadım. Kucağımdan inmiyorlar. Yoruldum ama mutluyum.
Onlari ogle uykusuna yatirmasam hepten tirlatirim herhalde
Ben hep sorarim o zaman
Maşallah beni de kaldır ev berbat
Benim de ev berbat
Canım benim sen 4 çocukla Hepimiz den hamaratsın.ben 4 çocuk yıkasam belim kopardı heralde.ben eşime her defasında kızı ben oğlanı sen yıka derim eğer 4 tane olsaydı ikisini ona verirdim

Benim de belim kopuyo o yuzden ikisini ogle uykusundan once ikisini de sonra yikiyorum
Çünkü artık çok yalnız yaşıyoruz güvenip gideceğimiz kimse yok benim burada sadece 1 ev var akraba o kadar çocuk için çok çok zor zaten oyun oynayacakları hiç kimse yok
Aynen oylesonra da bu cocuklar neden tel bagimlisi oluyolar diyoruz
Gecmis olsun canimbebek hastaysa birak kalsin is guc is her zaman var nasilsa
Olsun bu gun dinlenirsin sen de
Allah aşkına uyu.
Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…