- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.061
Sağol canım, öncelikle maşallah barekallah de bakem:) :) Ben 3.ye 7 sene sonra kavuştum bayağı bir bebek özleminden sonra, fırsat buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum, şimdi uyusam mı bebek uyumuşken iş mi yapsam bilemedimGeçmiş olsun. Neyi var canım. İşler yapılır çocuklar iyi olsun. Senin 3 taneydi değil mi çocuk. Yoksa karıştırdımmı? Herkesin ne çok çocuğu var burada.
Hasta demeseen seni de dürterdim işe başlamadan önce
Uyu uyu uyu. Bak 3 kez yazdım uyuSağol canım, öncelikle maşallah barekallah de bakem:) :) Ben 3.ye 7 sene sonra kavuştum bayağı bir bebek özleminden sonra, fırsat buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum, şimdi uyusam mı bebek uyumuşken iş mi yapsam bilemedim
O zaman söz dinliyorum ve uyumaya gidiyorum :) :) :) yapacak çok işim var ama inşallah yarın bebişim durur da yapabilirimUyu uyu uyu. Bak 3 kez yazdım uyu
Allah aşkına uyu.
Benim büyük hastaydı. Küçüğe de bulaştı. Şimdi 2 ateşli çocuğum var. Ben uyuyamadım bari sen uyu
Allah bağışlasın
Onlari ogle uykusuna yatirmasam hepten tirlatirim herhaldeÖğlen uykusuna uyutamamaya başladım ben. Seninkiler uyuyorsa ne mutlu sana. Çocuk iyi ama naz çok yapıyor. Onun yüzünden mutfağı hala toplayamadım. Kucağımdan inmiyorlar. Yoruldum ama mutluyum.
Ben hep sorarim o zaman*Çamaşırlar yıkanacak✔
*Bulaşık makinesi doldurulup boşaltılacak✔
*mutfak toplanacak✔
*çocuklar yıkanacak
*çöpler atılacak✔
*kişisel bakım yapılacak✔
*yemek yapılacak✔
BirTutamMutluluk20 yaptın mı bişeyler diye sorunca kalkıp yaptım
Çocuklar erkenden uyuyunca banyoları yarına kaldı sadece
Benim de ev berbatMaşallah beni de kaldır ev berbat
Canım benim sen 4 çocukla Hepimiz den hamaratsın.ben 4 çocuk yıkasam belim kopardı heralde.ben eşime her defasında kızı ben oğlanı sen yıka derimeğer 4 tane olsaydı ikisini ona verirdim
Aynen oyleÇünkü artık çok yalnız yaşıyoruz güvenip gideceğimiz kimse yok benim burada sadece 1 ev var akraba o kadar çocuk için çok çok zor zaten oyun oynayacakları hiç kimse yok
Gecmis olsun canimBenim de sil süpür yapmam lazım ,ama bebeğim hasta tın tın sürekli ağlıyor ,sürekli kucak ilgi istiyor ,şu anda ayakta sallıyorum 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor,ayy o aglamasin iyi olsun da sürekli iş yapmaya razıyım
Olsun bu gun dinlenirsin sen deEvet canım
Mesajdan sonra bütün hepimiz süpürup sildim toz aldım sonra eşim mangal yaptı bahçede misafirler için,
Bana fazla birşey kalmadı rahatlik bu yüzden
Canım gün bitti çok şükür yorgunluk kaldı misafirler geç gitti
Uyu uyu uyu. Bak 3 kez yazdım uyu
Allah aşkına uyu.
Benim büyük hastaydı. Küçüğe de bulaştı. Şimdi 2 ateşli çocuğum var. Ben uyuyamadım bari sen uyu
Allah bağışlasın
Hosgeldin ablaGünaydın herkese ben geldim
Sağol canım artık olduğu kadar bişeyler yapıcaz inşallahGecmis olsun canimbebek hastaysa birak kalsin is guc is her zaman var nasilsa
Ben yapmak istiyorum ama bebiş izin verirse inşallah, böyle devam ederse doktorada gidebilirizBu gun dip kose temizlik yapacak olanlar kimler?
Biri ben
Gidin tabi belki bi ilac verir rahatlar kuzuBen yapmak istiyorum ama bebiş izin verirse inşallah, böyle devam ederse doktorada gidebiliriz
Taşınma işi bekleme de :) eşim buraya gelmek istiyor tekrar bu hafta belli olacak inşallahGidin tabi belki bi ilac verir rahatlar kuzu
Sen de yapa bildigin kadar olmadi topla ortaligi bi de yemek yap tamam.supurup silme de baska zamana artik
Sizin tasinma isi noldu
Hayirlisi canimTaşınma işi bekleme de :) eşim buraya gelmek istiyor tekrar bu hafta belli olacak inşallah
Evet bitti ama ev çok dağınık yaHosgeldin ablabitti mi istanbuldaki islerin
Hosgeldin canimEevveeeettt haftaya bende burdayım
İşi bırakıyorum bu hafta ..
1 hafta boyunca kökten temizlik yapıcam .. benı en çok korkutan mutfak
Olsun abla sen yaparsinEvet bitti ama ev çok dağınık ya
KimyasalHosgeldin canimseni burda gormek ne guzel kan testi verdin mi sen son durum nedir
Olsun abla sen yaparsin
Off hadi yaKimyasal
Regl oldum