- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.081
O yüzden valla hiç üzülemdim çok şükürOff hadi yaolsun beterin beteri var yine de dis gebelik olmadi ya Sukur
BennnnBu gun dip kose temizlik yapacak olanlar kimler?
Biri ben
Canım ben yapacaktım. Şöyle herşeyi çekip silecek tım. Yarın memleketime gidecem.annem caydırdı. Boşver dönünce temizler temiz temiz oturursunuz dedi.bende tamam dedim Allahtan istiyormuşum. Ama yinede bi üsten temizlerim banyoya falan temizlicem.eşim evde ama yinede evi temiz bırakırımBu gun dip kose temizlik yapacak olanlar kimler?
Biri ben
İşimi nasıl hafifletecek ki sadece taşınma işinden kurtulucam ama zaten şuan eşyalar hep kolilerde taşınmasam da taşınmış gibi oldum:) :)Hayirlisi canim
Belki de esin gelse isin hafifler biraz
Sağol canımzambak86 geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin iş bitmez en azından ayağına dolaşanın yokKızlar ev topla valizleri boşalt çamaşır yıka ve lavabo yıka anlıyacağınız iş çok'ya kahve molası
Sağol ablaGeçmiş olsunzambak86
AynenKolay gelsin iş bitmez en azından ayağına dolaşanın yok
Evet aynenKolay gelsin iş bitmez en azından ayağına dolaşanın yok
Makinanın çekim gücü kuvvetli değil mi ?kalsa bile çok kalmiyor benimBulaşıkları yîkadım. Evi süpürüp sildim.salonun tozunu aldım.tuvalet lavabo banyoyu yîkadım. Yoruldum.çocuklar açıktı. Onlarada hemen bi domates soslu makarna yaptım.akşama ne yemek yapcam bilmiyom.yarın memlekete gidicem diye alışverişte yapmadım.evde yemeklik bişe de yok.ya kızlar size bişe sorcam. Evi bi güzel süpürü yorum. Silmeye başlayınca vileda ya bi sürü kıl toz geliyo.çok sinirleniyorum.sizede öyle oluyormu
Canım makinemi yeni aldım ama dediğin gibi ćekip gücü fazla iyi deģilMakinanın çekim gücü kuvvetli değil mi ?kalsa bile çok kalmiyor benim
Bin Kere maşallahEvet ben geldimneler yaptim
Oglanlarin eli kulaklarinda geliyolar
- Her yer toplandi
- Ayakkabilik silindi
- Esimin 2 tane giymedigi ayakkabisi yikandi kaldirildi
- Bakliyyat dolabi silindi duzenlendi
- Supurge acildi
- Kenarlar faras supurgeyle supuruldu
- Tum mobilyalar cekilip elle her yer silindi
- Pencere onleri silindi
- 2 makine camasir yikandi
- Toz alindi
- Wc lavabo kuver lazimlik yikandi
- Cocuklara corba yapildi
Allah gonlune gore versin canimO yüzden valla hiç üzülemdim çok şükür
Noldu kalka bildin mi gizBennnn
Öğlen oldu ben temizliğe başlayacağım daha
Aman iyi yapmishsin esin evde kalacaksa zaten dagilacakCanım ben yapacaktım. Şöyle herşeyi çekip silecek tım. Yarın memleketime gidecem.annem caydırdı. Boşver dönünce temizler temiz temiz oturursunuz dedi.bende tamam dedim Allahtan istiyormuşum. Ama yinede bi üsten temizlerim banyoya falan temizlicem.eşim evde ama yinede evi temiz bırakırım
Yavru oglanlara et suyuna corba yaptim kendimize de balik kizarttimNe yemeği yaptın azerinnn. Bana da tiyo ver. Ben bi tek gardolabımda gözüme batan bi dolap vardı orayı düzelttim. Öğleden sonra da komşum gelecek daha odalar süpürülecek
Belki bebelere yardim eder dediydimİşimi nasıl hafifletecek ki sadece taşınma işinden kurtulucam ama zaten şuan eşyalar hep kolilerde taşınmasam da taşınmış gibi oldum:) :)
Yolculugun tek kotu yani valiz bosaltma yikamaKızlar ev topla valizleri boşalt çamaşır yıka ve lavabo yıka anlıyacağınız iş çok'ya kahve molası
Valla ben de supurgeyle cekince kil tuy kaliyo o yuzden kenarlari faras supurgeyle supuruyorum neredeyse hic kil tuy olmuyoBulaşıkları yîkadım. Evi süpürüp sildim.salonun tozunu aldım.tuvalet lavabo banyoyu yîkadım. Yoruldum.çocuklar açıktı. Onlarada hemen bi domates soslu makarna yaptım.akşama ne yemek yapcam bilmiyom.yarın memlekete gidicem diye alışverişte yapmadım.evde yemeklik bişe de yok.ya kızlar size bişe sorcam. Evi bi güzel süpürü yorum. Silmeye başlayınca vileda ya bi sürü kıl toz geliyo.çok sinirleniyorum.sizede öyle oluyormu
Hosgeldin canimMakinanın çekim gücü kuvvetli değil mi ?kalsa bile çok kalmiyor benim