- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.981
Kizlar ben dun evden cikmadan normal temizligimi yaptim...Kizlar soyle buyukce ne isleriniz var hani dip kose sil supur disinda?benim mesala
Baska ne kaldi
- Vitrinlerin silinmesi gerek
- Buzdolabi temizlenmeli
- Kapilar silinmeli
- Mutfak dolaplari silinmeli
- Fayanslar silinmeli
- Tuvalet masasinin cekmeceleri silinip duzenlenmeli
- Halilar silinmeli
Kisin hic bi kuvvet bana cam sildiremezCamlarım silinmeli ama çok soguk kar rüzgar
Ohh ne guzelKizlar ben dun evden cikmadan normal temizligimi yaptim...
Evi supurdum
Sildim
Tozlari aldim
Wc banyo yikadim
3 makina camasir yikandi katlandi yerlestirildi
1 makina carsaflar yikandi kurutmaliga asildi
Bulasik makinasi yerlestirildi
Eve gittugimde evim temiz yanijj
Hahahahhhhh yok ben mutlaka evim temiz cikarim sonra gittigimde temiz olsun kizzzz ben yaz gunu bile cam silsem yagmur yagarKisin hic bi kuvvet bana cam sildiremezburdan siliyorum ordan kirleniyo zaten
Ohh ne guzelen son bi 6 sene once felan evi temiz birakip cikmisimdir herhalde
Eskiden bi arkadas daha vardi bizim burda ne zaman cam silse yagmur yagardiHahahahhhhh yok ben mutlaka evim temiz cikarim sonra gittigimde temiz olsun kizzzz ben yaz gunu bile cam silsem yagmur yagar
zormuş((( Ben de akşam 19.00 19.30 arası evde oluyorum yemek buşalık ve lazımsa temizlik derken 21.00 21.30 yorulmuş oluyorum ve ya tv karşısında uyuklar oluyorum ya da zaten uyuyorum
Allah yardimciniz olsun canim
Gulme kiz valla ciddiyim
Ellerine saglik canim gule gule kirletin
Ben de iki gundur oglen 1e kadar islerimi bitiriyorum
Allah kolaylik versin canimcumartesi pazarin var mi bari
Pazar da ne kadar is yapila bilir kicmt yarm gün olsa iyiydi ama tüm gün :'( sadece pazar var
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım.seni yıllardır takip ediyordum.kısmet yazmak bu güneymiş
Benim taşınma işi kalabilir ,eşim geri dönmek istiyor, bütün eşyaları da kolilemiştim eğer o kalırsa tek tek her yeri temizleyip yerleştirmem lazım :)Kizlar soyle buyukce ne isleriniz var hani dip kose sil supur disinda?benim mesala
Baska ne kaldi
- Vitrinlerin silinmesi gerek
- Buzdolabi temizlenmeli
- Kapilar silinmeli
- Mutfak dolaplari silinmeli
- Fayanslar silinmeli
- Tuvalet masasinin cekmeceleri silinip duzenlenmeli
- Halilar silinmeli
Bahtsız bedevi seniHahahahhhhh yok ben mutlaka evim temiz cikarim sonra gittigimde temiz olsun kizzzz ben yaz gunu bile cam silsem yagmur yagar
Benim de temizlemem lazım ama bugün değilBizim burda aksam en fazla 11 e kadar sular geliyo sonra kesiyolar sabah 7 de veriyolar tekrar
O yuzden cocuklar gec uyuyunca sular kesiliyo bulasik kaliyo sabaha
Ama bu aksam esim cocuklari uyutursa ben de buzdolabini temizlemek istiyorum
Evin hanımı hastaysa tamam o ev iptal zatenSlmlarrrr ben burayı neden görmemişimmm yaaaa....Beni niye çağırmıyosunuzz
Doğrusu kaçgündür hastayım şimdilik iş yapamam ama yarından sonra başlarım sürekli günlük işlerimi yazmaya evim yine dandini oldu heryer karışık dolap içleri falan
Sorma öyle valla doğrusu ben yalnız hastalanmıyorum oğlum var Allah bağışlarsa 3 yaşında sürekli beraber hastalanıyoruz...hem hastalık çekiyorum hem ona üzülüyorum evi kim düşünür ooooo aldı başını gittiEvin hanımı hastaysa tamam o ev iptal zaten
Bir yıllık evliyim ama bunu çoookkk iyi anladım hele birde çocuklar varsa tamamen iptal Allah’ım güç kuvvet sağlık sıhhat versin canım bir çırpıda bitir işlerini
Oyyyy o daha kötü birde ona üzül ilgilen oy kıyamammmmSorma öyle valla doğrusu ben yalnız hastalanmıyorum oğlum var Allah bağışlarsa 3 yaşında sürekli beraber hastalanıyoruz...hem hastalık çekiyorum hem ona üzülüyorum evi kim düşünür ooooo aldı başını gitti
Ay ben 2.ćocuk olmadan her hafta yaz kış cam siliyordum. Neyseki o huyumu bıraktımKisin hic bi kuvvet bana cam sildiremezburdan siliyorum ordan kirleniyo zaten
Ohh ne guzelen son bi 6 sene once felan evi temiz birakip cikmisimdir herhalde
Ben de bu aksam yapamadimBenim de temizlemem lazım ama bugün değil
Hosgeldin canimSlmlarrrr ben burayı neden görmemişimmm yaaaa....Beni niye çağırmıyosunuzz
Doğrusu kaçgündür hastayım şimdilik iş yapamam ama yarından sonra başlarım sürekli günlük işlerimi yazmaya evim yine dandini oldu heryer karışık dolap içleri falan
Canina yazik vallaAy ben 2.ćocuk olmadan her hafta yaz kış cam siliyordum. Neyseki o huyumu bıraktım