- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.041
Kızlarrrrr günaydınnnn Mutlu hafta sonları @01deren87 kızzz hadi gelin yaaaaa bekliyoruzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kız. Valla aynî rutin.sabah eşim sobayı yakmış ekmek almış.kalktım Nescafe yaptı eşim içtik.sonra kahvaltı hazırladım.yedik.bulaşıklar hallolur. Makineyi boşalttım.3 4 posta çöp döktüm.namaz kıldım.çamaşır astım.şimdide mısır patattım yiyozKızlarrrrr günaydınnnn Mutlu hafta sonları @01deren87 kızzz hadi gelin yaaaaa bekliyoruzzzz
Adana ya gelin demiştim.... afiyet olsunGeldim kız. Valla aynî rutin.sabah eşim sobayı yakmış ekmek almış.kalktım Nescafe yaptı eşim içtik.sonra kahvaltı hazırladım.yedik.bulaşıklar hallolur. Makineyi boşalttım.3 4 posta çöp döktüm.namaz kıldım.çamaşır astım.şimdide mısır patattım yiyoz
İnşallah bi gelebilseydikAdana ya gelin demiştim.... afiyet olsun
Yemeklimiydi misafirin.ne güzel rahatsın.Bugün uyusuklugum üstümde hicbirsey yapmadım daha şimdi kalkcam.
Aksama da misafir var
Uykunun en guzeli yeri orasi dimi6.30 gibi uyanıp 15 dk yatakta dönüyorum. ))
aslinda ben ailemin oldugu sehirde olmama ragmen ben de boyleyimkonu komsu hepsi benden buyuk.akraba desen varla yok arasidigerleriyse esimin kardesleri benim kardesim farkli yerlerde hepsiben de cocuklara uzuluyorum gidecek yerleri yokSlm lar geç uyandık biz bugün kahvaltımızı yaptık mutfak fenaydı mutfağa girmiştim temizledim bulaşık makinasını açtım yıkanıyor..
Ne resimleri değiştirdim kirliler yıkandı asıldı evi süpürdüm toz aldım hemen bir çorba yaptım oğluşa içiriyorum şimdi...
Ama çok mutsuzum yine bugünlerde ne olacak benim bu mutsuzluklarım bilmiyorum başka bir şehirde taşındım ve yaramıyor havası sürekli mutsuzluk hastalık kaçıp gidesim var artık
Benimkilerin ogle uykusu felaketuyumalari 2 saate yakin suruyoBende aynı yöntemle uyutuyorum
davsan o davsanen yaramaziSandalyede küçük lokum gördüm
Gecmis olsun canim.simdi nasil kuzu?Çocuk hasta yaa. Boğazı iltihap olmuş. Ne yiyor ne içiyor. İştah yok. İshal var. Ateş var. Anca dün gece düşürebildik ateşi. Uğraşıp duruyorum. Diğerine bulaşmasa diye endişe bir yandan da..
Noruyon gizÇok teşekkür ederim yeni gördüm. Daha doğrusu aklıma geldi geçmişi karıştırdım buldum Allah razı olsun
Merhaba canimbu gun topigi sen acmişsin benim isler bi bitmedi bu gunKızlarrrrr günaydınnnn Mutlu hafta sonları @01deren87 kızzz hadi gelin yaaaaa bekliyoruzzzz
Anam millet ne hamarat yahuGeldim kız. Valla aynî rutin.sabah eşim sobayı yakmış ekmek almış.kalktım Nescafe yaptı eşim içtik.sonra kahvaltı hazırladım.yedik.bulaşıklar hallolur. Makineyi boşalttım.3 4 posta çöp döktüm.namaz kıldım.çamaşır astım.şimdide mısır patattım yiyoz
Benim de bu gun islerim hic ilerlemediBugün uyusuklugum üstümde hicbirsey yapmadım daha şimdi kalkcam.
Aksama da misafir var
Yaptin mi canim bi seyler?Merhabalar
Nasılsınız?
Ben daha bi iş yapmadım. Bir sürü işim var.
*Çamaşırlar yıkanacak
*Bulaşık makinesi doldurulup boşaltılacak
*mutfak toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*çöpler atılacak
*kişisel bakım yapılacak
*yemek yapılacak
.. Daha sayabilirim. Yapınca gelirim şimdi gidiyorum. keşke sihir olsa herşey kendiliğinden hallolsa..
Öğlen uykusuna uyutamamaya başladım ben. Seninkiler uyuyorsa ne mutlu sana. Çocuk iyi ama naz çok yapıyor. Onun yüzünden mutfağı hala toplayamadım. Kucağımdan inmiyorlar. Yoruldum ama mutluyum.Uykunun en guzeli yeri orasi dimi
aslinda ben ailemin oldugu sehirde olmama ragmen ben de boyleyimkonu komsu hepsi benden buyuk.akraba desen varla yok arasidigerleriyse esimin kardesleri benim kardesim farkli yerlerde hepsiben de cocuklara uzuluyorum gidecek yerleri yok
Benimkilerin ogle uykusu felaketuyumalari 2 saate yakin suruyo
davsan o davsanen yaramazi
Gecmis olsun canim.simdi nasil kuzu?
Noruyon giz
Merhaba canimbu gun topigi sen acmişsin benim isler bi bitmedi bu gun
Anam millet ne hamarat yahu
Benim de bu gun islerim hic ilerlemedi
Yaptin mi canim bi seyler?
Maşallah beni de kaldır ev berbat*Çamaşırlar yıkanacak✔
*Bulaşık makinesi doldurulup boşaltılacak✔
*mutfak toplanacak✔
*çocuklar yıkanacak
*çöpler atılacak✔
*kişisel bakım yapılacak✔
*yemek yapılacak✔
BirTutamMutluluk20 yaptın mı bişeyler diye sorunca kalkıp yaptım
Çocuklar erkenden uyuyunca banyoları yarına kaldı sadece
Yapılacak listeni paylaş. Dürterim tabikiMaşallah beni de kaldır ev berbat
Canım benim sen 4 çocukla Hepimiz den hamaratsın.ben 4 çocuk yıkasam belim kopardı heralde.ben eşime her defasında kızı ben oğlanı sen yıka derim eğer 4 tane olsaydı ikisini ona verirdimBen ne yaptim
Bu kadarama ben topladim dakikalar icinde tekrar dagildi hic toplanmamis gibi
- Mutfagi topladim bulasiklari yikadim
- Yemek yaptim
- Yataklari topladim
- Salonu topladim supurdum
- 4 tane cocuk yikadim
Çünkü artık çok yalnız yaşıyoruz güvenip gideceğimiz kimse yok benim burada sadece 1 ev var akraba o kadar çocuk için çok çok zor zaten oyun oynayacakları hiç kimse yokUykunun en guzeli yeri orasi dimi
aslinda ben ailemin oldugu sehirde olmama ragmen ben de boyleyimkonu komsu hepsi benden buyuk.akraba desen varla yok arasidigerleriyse esimin kardesleri benim kardesim farkli yerlerde hepsiben de cocuklara uzuluyorum gidecek yerleri yok
Noruyon giz
Benim de sil süpür yapmam lazım ,ama bebeğim hasta tın tın sürekli ağlıyor ,sürekli kucak ilgi istiyor ,şu anda ayakta sallıyorum 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor,ayy o aglamasin iyi olsun da sürekli iş yapmaya razıyımYarın yapacaklarımı da yazayım
*mutfak toplu tutulacak
*yatak odası dağınıklığı toplanacak ve tozu alınacak
*çocuk odası dağınıklığı toplanacak ve tozu alınacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek
Yarın sorun bana bunları yapıp yapmadığımı lütfen
Geçmiş olsun. Neyi var canım. İşler yapılır çocuklar iyi olsun. Senin 3 taneydi değil mi çocuk. Yoksa karıştırdımmı? Herkesin ne çok çocuğu var burada.Benim de sil süpür yapmam lazım ,ama bebeğim hasta tın tın sürekli ağlıyor ,sürekli kucak ilgi istiyor ,şu anda ayakta sallıyorum 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor,ayy o aglamasin iyi olsun da sürekli iş yapmaya razıyım
Evet canımYemeklimiydi misafirin.ne güzel rahatsın.
Canım gün bitti çok şükür yorgunluk kaldı misafirler geç gittiUykunun en guzeli yeri orasi dimi
Noruyon giz