Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar soyle buyukce ne isleriniz var hani dip kose sil supur disinda?benim mesala
  • Vitrinlerin silinmesi gerek
  • Buzdolabi temizlenmeli
  • Kapilar silinmeli
  • Mutfak dolaplari silinmeli
  • Fayanslar silinmeli
  • Tuvalet masasinin cekmeceleri silinip duzenlenmeli
  • Halilar silinmeli
Baska ne kaldi:KK70:
Kizlar ben dun evden cikmadan normal temizligimi yaptim...
Evi supurdum
Sildim
Tozlari aldim
Wc banyo yikadim
3 makina camasir yikandi katlandi yerlestirildi
1 makina carsaflar yikandi kurutmaliga asildi
Bulasik makinasi yerlestirildi

Eve gittugimde evim temiz yanijj:eğlence:

Camlarım silinmeli ama çok soguk kar rüzgar
Kisin hic bi kuvvet bana cam sildiremez:KK53:burdan siliyorum ordan kirleniyo zaten:KK53:
Kizlar ben dun evden cikmadan normal temizligimi yaptim...
Evi supurdum
Sildim
Tozlari aldim
Wc banyo yikadim
3 makina camasir yikandi katlandi yerlestirildi
1 makina carsaflar yikandi kurutmaliga asildi
Bulasik makinasi yerlestirildi

Eve gittugimde evim temiz yanijj:eğlence:
Ohh ne guzel:KK9:en son bi 6 sene once felan evi temiz birakip cikmisimdir herhalde:confused:

Kisin hic bi kuvvet bana cam sildiremez:KK53:burdan siliyorum ordan kirleniyo zaten:KK53:

Ohh ne guzel:KK9:en son bi 6 sene once felan evi temiz birakip cikmisimdir herhalde:confused:
Hahahahhhhh yok ben mutlaka evim temiz cikarim sonra gittigimde temiz olsun kizzzz ben yaz gunu bile cam silsem yagmur yagar

Bizim burda aksam en fazla 11 e kadar sular geliyo sonra kesiyolar sabah 7 de veriyolar tekrar
O yuzden cocuklar gec uyuyunca sular kesiliyo bulasik kaliyo sabaha
Ama bu aksam esim cocuklari uyutursa ben de buzdolabini temizlemek istiyorum

zormuş((( Ben de akşam 19.00 19.30 arası evde oluyorum yemek buşalık ve lazımsa temizlik derken 21.00 21.30 yorulmuş oluyorum ve ya tv karşısında uyuklar oluyorum ya da zaten uyuyorum

Aynı ben :) sen gene erken çıkıyormuşsun keşke bende o saatlerde çıkabilsem :/ bizde bir filim yada dizi izlerken hep uyuya kalmış oluyorum eşim şikayetçi ama dayanamıyorum napimm :) 12ye kdr dayandığım günlerde şükrediyorum ama ertesin gün daha erken uyuyorum :KK70:

Allah yardimciniz olsun canimo_O

Gulme kiz valla ciddiyim:KK45:

Ellerine saglik canim gule gule kirletin:KK56:
Ben de iki gundur oglen 1e kadar islerimi bitiriyorum:KK28:

Allah kolaylik versin canim:eek:cumartesi pazarin var mi bari:eek:

cmt yarm gün olsa iyiydi ama tüm gün :'( sadece pazar var

Kizlar soyle buyukce ne isleriniz var hani dip kose sil supur disinda?benim mesala
  • Vitrinlerin silinmesi gerek
  • Buzdolabi temizlenmeli
  • Kapilar silinmeli
  • Mutfak dolaplari silinmeli
  • Fayanslar silinmeli
  • Tuvalet masasinin cekmeceleri silinip duzenlenmeli
  • Halilar silinmeli
Baska ne kaldi:KK70:
Benim taşınma işi kalabilir ,eşim geri dönmek istiyor, bütün eşyaları da kolilemiştim eğer o kalırsa tek tek her yeri temizleyip yerleştirmem lazım :)

Slmlarrrr ben burayı neden görmemişimmm yaaaa....Beni niye çağırmıyosunuzz :halay:
Doğrusu kaçgündür hastayım şimdilik iş yapamam ama yarından sonra başlarım sürekli günlük işlerimi yazmaya evim yine dandini oldu heryer karışık dolap içleri falan
Evin hanımı hastaysa tamam o ev iptal zaten
Bir yıllık evliyim ama bunu çoookkk iyi anladım hele birde çocuklar varsa tamamen iptal Allah’ım güç kuvvet sağlık sıhhat versin canım bir çırpıda bitir işlerini :KK51:

Bugün bende çok iş yapmadım mutfağı temizledim topladım evi toparladım alışverişe gidildi alınanlar temizlenip yerleştirildi yeni mutfak bezleri aldım heves edip doları bi yüzeysel sildim :temizlik:
Beyimin bugün çayın yanına baya bir ricası vardı onları yaptım birazdan makineyi çalıştırırım bugünlük bu kadar yeter başım ağrıyor nedense geçmek bilmedi inşallah yarın çok iş yapmak gibi bir planım var :KK8:

Evin hanımı hastaysa tamam o ev iptal zaten
Bir yıllık evliyim ama bunu çoookkk iyi anladım hele birde çocuklar varsa tamamen iptal Allah’ım güç kuvvet sağlık sıhhat versin canım bir çırpıda bitir işlerini :KK51:
Sorma öyle valla doğrusu ben yalnız hastalanmıyorum oğlum var Allah bağışlarsa 3 yaşında sürekli beraber hastalanıyoruz...hem hastalık çekiyorum hem ona üzülüyorum evi kim düşünür ooooo aldı başını gitti

Sorma öyle valla doğrusu ben yalnız hastalanmıyorum oğlum var Allah bağışlarsa 3 yaşında sürekli beraber hastalanıyoruz...hem hastalık çekiyorum hem ona üzülüyorum evi kim düşünür ooooo aldı başını gitti
Oyyyy o daha kötü birde ona üzül ilgilen oy kıyamammmm
Rabbim tez vâkitte sağlık sıhhat versin sana bağışlasın acısını göstermesin inşallahhh :nazar:

Benim de temizlemem lazım ama bugün değil
Ben de bu aksam yapamadim:olamaz:
Slmlarrrr ben burayı neden görmemişimmm yaaaa....Beni niye çağırmıyosunuzz :halay:
Doğrusu kaçgündür hastayım şimdilik iş yapamam ama yarından sonra başlarım sürekli günlük işlerimi yazmaya evim yine dandini oldu heryer karışık dolap içleri falan
Hosgeldin canim:KK5:
Ay ben 2.ćocuk olmadan her hafta yaz kış cam siliyordum. Neyseki o huyumu bıraktım:KK49:
Canina yazik valla:super:

X