- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.621
Öncelikle hoş geldin cif kulan ben öyle yapıyorum ama genede kalıyor bizim sular kireçli yaŞöyle döktüğünüzde kiri kireci kalıntıyı lekeyi sökecek, geriye bana sadece su tutması ve kurulaması kalacak bir kimyasal önerin bana lütfen, özellikle banyo tuvalet giderleri, fayans için
Ovasım ovalayasım yok(((
Oy kız yemedin mi ya keşke gele bilseydin yemek içinŞöyle döktüğünüzde kiri kireci kalıntıyı lekeyi sökecek, geriye bana sadece su tutması ve kurulaması kalacak bir kimyasal önerin bana lütfen, özellikle banyo tuvalet giderleri, fayans için
Ovasım ovalayasım yok(((
çifin dökünce kiri kendiliğinden sökecek bir kimyasal yapısı yok ki :)Öncelikle hoş geldin cif kulan ben öyle yapıyorum ama genede kalıyor bizim sular kireçli ya
hiç bir şey anlamadımmmmmOy kız yemedin mi ya keşke gele bilseydin yemek için
En iyisi tuz ruhu ama zararlari malum.Şöyle döktüğünüzde kiri kireci kalıntıyı lekeyi sökecek, geriye bana sadece su tutması ve kurulaması kalacak bir kimyasal önerin bana lütfen, özellikle banyo tuvalet giderleri, fayans için
Ovasım ovalayasım yok(((
Yemedim valla abla bizim buralarda asure yokturOy kız yemedin mi ya keşke gele bilseydin yemek için
İnşallahEn iyisi tuz ruhu ama zararlari malum.
Yemedim valla abla bizim buralarda asure yoktur
İnsallah bir gun ellerinden yerim:)
Gecmis olsun ablaKizlar iş yapınca yazarım annem rahatsız ben de kalıyor
Benim torumda başladı bu seneGecmis olsun abla
Ben de kiza ders calistiriyorum yemin ederim kendim okusam bu kadar yorulmazdim basima agrilar giriyo:)
Valla dün ne bulduysam aldımEn iyisi tuz ruhu ama zararlari malum.
Yemedim valla abla bizim buralarda asure yoktur
İnsallah bir gun ellerinden yerim:)
Bende bu gün banyonun kırkınıSelam hanımlar bugun çok yoruldum kendimce mutfakta takıldım işe götürmelik sabahları bişeyler falan derken buyudu işler tüm gun gitti öyle..
Ev süpürüldü bu kadar koca gun bitti oldupu kadar artık h.içi yapacagın kalanları inş
Porçöz kesinlikle ama eldivensiz asla kullanmayin bir de genzini yakıyor insanin dikkatŞöyle döktüğünüzde kiri kireci kalıntıyı lekeyi sökecek, geriye bana sadece su tutması ve kurulaması kalacak bir kimyasal önerin bana lütfen, özellikle banyo tuvalet giderleri, fayans için
Ovasım ovalayasım yok(((
Nedesin sen kimse uğramıyor burayaSelm kizlar napiyorsunuz
Geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yokturKizlar iş yapınca yazarım annem rahatsız ben de kalıyor