- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.581
Oglani krese falan gondermen mumkun degil mi canim ?yarim gun bile olsa yeter sana.benim de 3.sinifda okuyan kizim var üçüz oglullarim da 2.5 yasindalar.krese gidiyolar 4 aydir.sanki yeniden dogmus gibi oldum:))Sayılır canım rahimden ameliyat oldum. Dikislerim var. Teşekkür ederim. Benimde kızım okula gidiyor 4. Sınıf. Oğlum 3 yaşında.onun arkasını toplamaktan bitkin düşüyorum.cok aktif bir cocuk ve bana yapışık. Bende bir rutin yok maalesef. Bu ara genel anlamda tükenmişlik yaşıyorum sanırım oglandan ötürü
Ellerine saglik canimEvet kızlar bugün yapılanlar
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler makinaya yerleştirildi
Çamaşır toplandı
Katlandı
Yerleştirildi
Ütü yapıldı
Valla benim cadıyla ancak bu kadar iyice kucak kuşu oldu hiç inmiyor kucağımdan
Yardım ediyor canım ama küçük cadı hep kucak istiyor bende büyüğe güvenemiyorum düşürür diye mecbur hep benim kucağımdaOglani krese falan gondermen mumkun degil mi canim ?yarim gun bile olsa yeter sana.benim de 3.sinifda okuyan kizim var üçüz oglullarim da 2.5 yasindalar.krese gidiyolar 4 aydir.sanki yeniden dogmus gibi oldum:))
Ellerine saglik canim
Senin buyuk kiz yardim ediyo mu kardesine?
Harikasınız kızlar. Bende rapor vericem inşallah zamanla.D ben bipolar hastasıyım ve rutin düzen benim için çok önemli. Fakat depresyon döneminde maalesef yapamıyorum. İnşallah sizden biraz feyz alırım. Tekrar heves gelir. Çalışmak istiyorum @azerinnn canım inşallah hayırlısıyla ozaman krese vericem. Seninkiler bezi bıraktımıOglani krese falan gondermen mumkun degil mi canim ?yarim gun bile olsa yeter sana.benim de 3.sinifda okuyan kizim var üçüz oglullarim da 2.5 yasindalar.krese gidiyolar 4 aydir.sanki yeniden dogmus gibi oldum:))
Ellerine saglik canim
Senin buyuk kiz yardim ediyo mu kardesine?
kız nerelerdeydin kaç zamandır yoksun evet buraya yazınca insanın iş yapası geliyor daha çokmerhaba ben ev işleri ilgili konuyu çok severim böle okuyarak inanki gaza getiriyorum kendimce...:)
aklıma gelmeyecek konu burdan görümce yapıyorum..
dün akşam yemegi eşimden salata bendendi:)
bulaşıklari makineye koy
eşim kızımla ilgilenirken ben mutfagi süpürdüm..
sonra kızı yemek yedir... banyosu vide sütünü içtir uyut...:)
gerçekten ev işi nankör bitmek bitmeyen bi sürü iş.. ütüyü seviyorum üşümüşüm ütüyle ısındıım
buralardayim buraya pek giremedim:)kız nerelerdeydin kaç zamandır yoksun evet buraya yazınca insanın iş yapası geliyor daha çok
fikir olur sanada arada ugra bana oluyor
Hımmmmm güzel görünüyor afiyet oldunGunaydin millet
Bir cumartesi gununden herkese merhaba:))
Bu sabah kahvaltiya yaptim bunu:))ismi yazmiyodu netten ogrendim:))peynir yesillik yumurtayi karistirib yufkanin arasina surdum ve mektup gibi katladim az yagda kizarttim.super oldu
Eki Görüntüle 2195318
Sagolasin balim:))Hımmmmm güzel görünüyor afiyet oldun
Hahahahhhhh ay canım hiç sorma ya Abaza kadar ıkındı yavrum hala da öyle uyuyacak ama gazdan uyuyamıyor inşallah en kısa zamanda geçer yaSagolasin balim:))
Nasilsin?gazli kizin nasil?dogalgaz parasi da odemiyosunuzdur da siz simdi:)))))nasil olsa bedava:))))
Kızzzz zaten doğalgaz kullanmıyor sobaSagolasin balim:))
Nasilsin?gazli kizin nasil?dogalgaz parasi da odemiyosunuzdur da siz simdi:)))))nasil olsa bedava:))))
Hosgeldin canimmerhaba ben ev işleri ilgili konuyu çok severim böle okuyarak inanki gaza getiriyorum kendimce...:)
aklıma gelmeyecek konu burdan görümce yapıyorum..
dün akşam yemegi eşimden salata bendendi:)
bulaşıklari makineye koy
eşim kızımla ilgilenirken ben mutfagi süpürdüm..
sonra kızı yemek yedir... banyosu vide sütünü içtir uyut...:)
gerçekten ev işi nankör bitmek bitmeyen bi sürü iş.. ütüyü seviyorum üşümüşüm ütüyle ısındıım
Sobali ev guzeldir ama temizligi zordur maalesefKızzzz zaten doğalgaz kullanmıyor soba
Aynen temizlik açısından zor ama ısınması kestanesi güzelSobali ev guzeldir ama temizligi zordur maalesef
İmmm agzim sulandi ya sabah sabah:))Aynen temizlik açısından zor ama ısınması kestanesi güzel