- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.641
Bende h.sonu bayapı iş hallettim sil sipür camlar silindi banyo kuvet yıknadı 3 4 çeşit yemek yaptım bereketli geçtiKizlar ya bura bayağı boş
Hafta sonu şehir dışına gidildi
Bu günde misafirim var sizler
Nasılsınız
Ellerine sağlıkBu gun ben habire mutfaktaydim ama foto atmicam malum hamilelerimiz var:))
Tesekkur ederim canimEllerine sağlıkben de 6 gun çalışınca pazar kalıyor herşeyi haletmek için hafta içi gezecegiz sanırım artık en iyisi h.sonuda temizlikle geçecek başka turku olmuyor
Hanımlar birde uygun fiyatlı kırutma makinesi bakıyırum kullanan bilen yazabilir mi
Ben kullanmıyorum yaEllerine sağlıkben de 6 gun çalışınca pazar kalıyor herşeyi haletmek için hafta içi gezecegiz sanırım artık en iyisi h.sonuda temizlikle geçecek başka turku olmuyor
Hanımlar birde uygun fiyatlı kırutma makinesi bakıyırum kullanan bilen yazabilir mi
Bulunduğumuz şwhir nemli yağmurlu sürekli çamaşırlar şiödiden kurumamaya başladı kışın da zor oluyor. .gerekli görüyorum ama bakalımBen kullanmıyorum ya
Abla masallah yerinde durmuyosun:))Bu gün çok yoruldum ya misafir vardı sonra hep birlikte kız kardeşime gidildi
Bana sanki kurutma makinasindan cikan camasir kokar gibi geliyo nedense:)))Bulunduğumuz şwhir nemli yağmurlu sürekli çamaşırlar şiödiden kurumamaya başladı kışın da zor oluyor. .gerekli görüyorum ama bakalım
Ben yapiyorum aslindakimse temizlik yapmiyormu
Ben yapiyorum aslindakatilirsan ikimiz baslariz canim sonra digerleri de gelir insallah
Cok sevinirimBende geleyim
BendeeeCok sevinirimbu aralar yine telde cok takiliyorum is guc birikiyor
Hosgeldin canimBendeee
Abla nasilsinBen varımgeldim