- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.601
Elerine saglikGunaydin millet
Bir cumartesi gununden herkese merhaba:))
Bu sabah kahvaltiya yaptim bunu:))ismi yazmiyodu netten ogrendim:))peynir yesillik yumurtayi karistirib yufkanin arasina surdum ve mektup gibi katladim az yagda kizarttim.super oldu
Eki Görüntüle 2195318
Vallahi sor ya kaç sene yaktım 2 senedir rahatımSobali ev guzeldir ama temizligi zordur maalesef
Abla o zaman ogluna soyle bi tane kolaj programi indirsin telefona ordan duzenleyip atinca hemen yukluyor
Abla senin torun dogdu mu?Tamam söylerim
Masallah abla:))Allah anali babali buyutsun insallahEvet kız kırkı çıktı bile torun kiz
Hahahahhhhh aynen öyle günaydın bu arada şimdiden yapılanları yazayımGunaydin titiz temiz hanimlar
Yorgun abla ve ksml hnd ne zaman baksam kk-dasiniz
Günaydın serin ve kapalı havada uyumayı bende çok severimGunaydınnn eşimi kursa uğurladım bende erken kalkmış oldum böylece tek izinli gunum ama benimde kpssye başlamam lazım maalesef atamalarda sıra gelme şansım yok ev işleride beni bekliyor tabi ..biriktiler biraz
Hava puslu sisli ev serin tam yatıkacak hava ama uykumda yok zaten..
Gunaydin canimGunaydınnn eşimi kursa uğurladım bende erken kalkmış oldum böylece tek izinli gunum ama benimde kpssye başlamam lazım maalesef atamalarda sıra gelme şansım yok ev işleride beni bekliyor tabi ..biriktiler biraz
Hava puslu sisli ev serin tam yatıkacak hava ama uykumda yok zaten..
Ben işe girmeden h.sonu uyurdum şimdi daha erken kalkıyırumGunaydin canim
Bizim burda da hava sogudu
Eskiden gun gun icinde uyusam aksam normal saatimden daha gec uykum gelirdi simdi tam tersi uykum cabuk ggeliyo