Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydınnn eşimi kursa uğurladım bende erken kalkmış oldum böylece tek izinli gunum ama benimde kpssye başlamam lazım maalesef atamalarda sıra gelme şansım yok ev işleride beni bekliyor tabi ..biriktiler biraz
Hava puslu sisli ev serin tam yatıkacak hava ama uykumda yok zaten..

Gunaydin titiz temiz hanimlar:KK36:
Yorgun abla ve ksml hnd ne zaman baksam kk-dasiniz
:KK70:
Hahahahhhhh aynen öyle günaydın bu arada şimdiden yapılanları yazayım

Yatakların çarşafları çıkarıldı yıkanıyor
Mutfak ve oturma odası toplandı
1 makina çamaşır katladı ( dünden beri bu 5. Makina çamaşır)
1 makina hazırda bekliyor yıkanacak
Kuzum odası toplandı
Bebeğin salıncağı silindi
Kahvaltı yapıldı

Şimdi de kahve keyfisi:deli:

Gunaydınnn eşimi kursa uğurladım bende erken kalkmış oldum böylece tek izinli gunum ama benimde kpssye başlamam lazım maalesef atamalarda sıra gelme şansım yok ev işleride beni bekliyor tabi ..biriktiler biraz
Günaydın serin ve kapalı havada uyumayı bende çok severim

Gunaydin canim
Bizim burda da hava sogudu
Eskiden gun gun icinde uyusam aksam normal saatimden daha gec uykum gelirdi simdi tam tersi uykum cabuk ggeliyo:KK45:

Merhaba tekrar ütü yapıldı pırasalar yıkandı yemek için doğrandı bekliyorlar su da ..şimdi balkonda kahve keyfi sonra süt var dolapta bozulacak tatkı ve poğaça yapacagum naipse ama unum sineklenmiş geçen hafta döktüm neden olur bilen var mı yeniden alacagım

X