Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben yapiyorum aslindakatilirsan ikimiz baslariz canim sonra digerleri de gelir insallah
Canım ben de bakıp duruyordum arada topiğine keşke azerinn'in topiği eskisi gibi aktif olsa diyordum içimden, bende İnternet bağımlısıyım her fırsatta elime alıyorum 8 gün sonra ev taşıyacağım bir de daha o durumda bile yani, üçüzleri büyüttün maşallah

Bitti
Mutfakta bulaşık var az sonra da onlara el atalım
Ben dun sadece yarisini katlaya bildim
Oglanlari yedirdim uyuttum sonra yine tel ve cay
Tesekkur ederim canim yaa buyuduler gelecek ay 3 bitip 4 yaslarina girecekler insallahsenin de vardi dimi bi minik

Konuyu yillar once sanirim 6 sene once actim acti su internet bagimliligi yuzunden acmistim simdi yine o haldeyim bi sey yapmak gerek
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Ya ben fazla giremedim bu aralar
İyim ablam napiyim cocuklar ev kk ucgeninde dolaniyorumsenin kizin dugunu ne zaman insallah

Gunaydin herkese
Bu gun dip kose temizlik gunum kalka bilirsem yapicam
Bu arada gecen porcoz banyo aldim ben cok begendim guzelmis cilit bangla neredeyse ayni temizliyo ama bunun kokusu daha guzel

Tesekkur ederim canim yaa buyuduler gelecek ay 3 bitip 4 yaslarina girecekler insallahsenin de vardi dimi bi minik

Konuyu yillar once sanirim 6 sene once actim acti su internet bagimliligi yuzunden acmistim simdi yine o haldeyim bi sey yapmak gerek
Yok canım benim 3 çocuk biri bebek 4 gün sonra 10 aylık olacak inşallah :)
Temizlik düzen topiğine benim de ihtiyacım var en önemlisi de şu İnternet bağımlılığından kurtulmak, çocukları az önce gönderdim kahvemi ocağa koyar koymaz telefonu elime aldım hemen:)

Gunaydin herkese
Bu gun dip kose temizlik gunum kalka bilirsem yapicam
Bu arada gecen porcoz banyo aldim ben cok begendim guzelmis cilit bangla neredeyse ayni temizliyo ama bunun kokusu daha guzel
Günaydın canım , ben de bulabilirsem bir deneyeyim, hoşuma giden deterjanı ala ala 2 koli deterjan olmuş:) bir kısmını dışında koydum (dibinde az kalanları) taşınana kadar bitireyim diyorum inşallah, 1 hafta kaldı taşınmama

Allah bagislasin kucugu hatirliyorum buyukleri unutmusum
Tasinma icin hazirlik falan yapiyo musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…