- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.561
İyi ki evlatlarımız var rabbim korusunGünaydın kizlar kahvaltı yapılacak
Ve sonra iş bu gün kızımın doğum günü arkadaşları süpriz yapacaklar
Okul çıkışı ev temizlemem lazım saat 4 kadar iyiki doğurmuşum öptüm onu
Ellerine saglik canim baya is yapmishsinEvet kızlar bende bugün sabah 5 de uyandım malum benim cadı kız uyumadı yapılan işler
Kız okula gönderildi
Yataklar toplandı
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Tezgah silindi
Ev süpürüldü
Toz alındı
Benden şimdilik bu kadar devamı gelirse akşama yazarım
Abla kizinin dogum gunu kutlu olsunGünaydın kizlar dun evi dip bucak
Süpürüp sildim akşam için yemek yapıldı sonra kizlar elerinde pastayla geldiler onlar yediler ve mutfak
Bulaşık aldı başının gitti yemek yendi
Mutfağı temizledim sonra eşimle markete gidildi onların bir kısmı yerlestirildi ve çay demledim içildi
Bende dedim bu kız bugün işe dalmış heralde ....geçmiş olsun cnmİyi aksamlar kizlar
Bilin bakalim ben bu gun neden yazamadimcunku yine benim oglanlar hastaydi neyse ki bir gunluktu yarin gidiyolar krese
Kesmiş olsunİyi aksamlar kizlar
Bilin bakalim ben bu gun neden yazamadimcunku yine benim oglanlar hastaydi neyse ki bir gunluktu yarin gidiyolar krese
AminEllerine saglik canim baya is yapmishsincadi madi uslu durmus ya sen ona bak
Abla kizinin dogum gunu kutlu olsunnice guzel yaslara insallah
Cok gecmis olsun canim dogum mu yaptin?Günlük rutin işleriniz varmı. Bizede örnek olsayorgun anneanne
Geçmiş olsun canımgunaydin millet
Bilin bakalim noldu oglanlar iyilesti krese gittiler ama bu sefer de gece kizim kustu
Bu gun de o evde
Neyse ki oglanlar kadar yaramaz degil
Bu gun rutin isler disinda Onur haliya kusmustu silmistim ama icime sinmedi .haliyi silip balkona aticam hazir bu gun hava 32 derece .yarindan itibaren soguklar basliyor
Bi de salonu silicem
Sayılır canım rahimden ameliyat oldum. Dikislerim var. Teşekkür ederim. Benimde kızım okula gidiyor 4. Sınıf. Oğlum 3 yaşında.onun arkasını toplamaktan bitkin düşüyorum.cok aktif bir cocuk ve bana yapışık. Bende bir rutin yok maalesef. Bu ara genel anlamda tükenmişlik yaşıyorum sanırım oglandan ötürüCok gecmis olsun canim dogum mu yaptin?
Benim gunluk rutin islerim soyle
Bunlari her gun yaparim malum 4 cocuk var
- Toplamak
- Bulasiklar
- Camasir
- Supurge
- Wc lavabo
- Ve salonun tozunu almak
Geçmiş olsungunaydin millet
Bilin bakalim noldu oglanlar iyilesti krese gittiler ama bu sefer de gece kizim kustu
Bu gun de o evde
Neyse ki oglanlar kadar yaramaz degil
Bu gun rutin isler disinda Onur haliya kusmustu silmistim ama icime sinmedi .haliyi silip balkona aticam hazir bu gun hava 32 derece .yarindan itibaren soguklar basliyor
Bi de salonu silicem
Geçmiş olsunMerhaba , ameliyatlıyım öyle olduğu halde misafir beklentisiyle mecburen yaptım birşeyler. İnsan çocuklu olunca ev toplamak temizlemek çok zorrrr
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Sizde çok sağolunGeçmiş olsun