Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben de rapor vermeye geldim analar bacilar:KK70:
  • Her yer toplandi
  • Bulasiklar makineye geri kalanlar elde yikandi
  • 2 makine camasir katlandi
  • 4 makine camasir yikandi asildi
  • Supurge acildi
  • Salon halisi silinib balkona asildi
  • Salon supurulub silinib tozu alindi
  • Yemek yapildi
  • Wc lavabo kuvet ovuldu
  • Kizin derslerine yardim edildi

Sayılır canım rahimden ameliyat oldum. Dikislerim var. Teşekkür ederim. Benimde kızım okula gidiyor 4. Sınıf. Oğlum 3 yaşında.onun arkasını toplamaktan bitkin düşüyorum.cok aktif bir cocuk ve bana yapışık. Bende bir rutin yok maalesef. Bu ara genel anlamda tükenmişlik yaşıyorum sanırım oglandan ötürü
Oglani krese falan gondermen mumkun degil mi canim ?yarim gun bile olsa yeter sana.benim de 3.sinifda okuyan kizim var üçüz oglullarim da 2.5 yasindalar.krese gidiyolar 4 aydir.sanki yeniden dogmus gibi oldum:))
Evet kızlar bugün yapılanlar

Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler makinaya yerleştirildi
Çamaşır toplandı
Katlandı
Yerleştirildi
Ütü yapıldı

Valla benim cadıyla ancak bu kadar iyice kucak kuşu oldu hiç inmiyor kucağımdan :deli:
Ellerine saglik canim
Senin buyuk kiz yardim ediyo mu kardesine?

Oglani krese falan gondermen mumkun degil mi canim ?yarim gun bile olsa yeter sana.benim de 3.sinifda okuyan kizim var üçüz oglullarim da 2.5 yasindalar.krese gidiyolar 4 aydir.sanki yeniden dogmus gibi oldum:))

Ellerine saglik canim
Yardım ediyor canım ama küçük cadı hep kucak istiyor bende büyüğe güvenemiyorum düşürür diye mecbur hep benim kucağımda

Ellerine saglik canim
Harikasınız kızlar. Bende rapor vericem inşallah zamanla.D ben bipolar hastasıyım ve rutin düzen benim için çok önemli. Fakat depresyon döneminde maalesef yapamıyorum. İnşallah sizden biraz feyz alırım. Tekrar heves gelir. Çalışmak istiyorum @azerinnn canım inşallah hayırlısıyla ozaman krese vericem. Seninkiler bezi bıraktımı

Slm hanımlar işten geldim bir cacık yaptım sadece yemeklerim vardı makineye çamaşır attım çıkardım asamadım malaesf başım ağrıyor sabah inş hallederim dedim bugun dizi baktım netten çay keyif..işler açısından başarısız dün daha iyiyidm ütü var yapmam gereken yarın kısmetse akşama yapacagım h.sonuna iş kalınca çook zor oluyor

hayırlı cumalar kızlar
dün yapılan işler
iki oda ve mutfak hol süpürldü
1 el çamaşır yıkandı bulaşık makinasını
boşaltım kirlileri katım
1balkon yıkandı yemek yapıldı
akşam mutfak dolabının üstü silindi
bu sabah kahvaltı yapıldı salçayı güneşe
koydum hazır alındı salça bulaşık makinasını
çalıştırdım kızım aşure yapıyor oraya gidilecek

merhaba ben ev işleri ilgili konuyu çok severim böle okuyarak inanki gaza getiriyorum kendimce...:)
aklıma gelmeyecek konu burdan görümce yapıyorum..
dün akşam yemegi eşimden salata bendendi:)
bulaşıklari makineye koy
eşim kızımla ilgilenirken ben mutfagi süpürdüm..
sonra kızı yemek yedir... banyosu vide sütünü içtir uyut...:)
gerçekten ev işi nankör bitmek bitmeyen bi sürü iş.. ütüyü seviyorum üşümüşüm ütüyle ısındıım:KK45:

merhaba ben ev işleri ilgili konuyu çok severim böle okuyarak inanki gaza getiriyorum kendimce...:)
bulaşıklari makineye koy
gerçekten ev işi nankör bitmek bitmeyen bi sürü iş.. ütüyü seviyorum üşümüşüm ütüyle ısındıım:KK45:
kız nerelerdeydin kaç zamandır yoksun evet buraya yazınca insanın iş yapası geliyor daha çok
fikir olur sanada arada ugra bana oluyor :-)

Ayyyyyyy çok yoruldum bugün uzun zamandır iş yapmayınca vücut hamlamış:deli:

Bugun yapılanlar

Ev süpürüldü
Toz alındı
Çamaşır yıkandı
1 makina daha yıkanacak
Bulaşık makinası yıkanıyor

Bugün mutfağı temizledim bayağıdır ellemiyordum bulaşık makinası çekildi
Silindi
Mutfak dolap içleri silindi
Düzenlendi
Baharatlar kavanozlara yerleştirildi
Bakliyatlar yerine yerleştirildi
Tezgah ciflendi
Bütün bunlar 2 saatte yapıldı malum cadı kız uyanmadan hemencecik yaptım:KK49:

Ama özlemişim temizlik yapmayı normalde ben sabahtan başlar akşama kadar son ses müzikte yemek bile yemeden temizlik yapardım zamanın nasıl geçtiğini anlamadan ama şimdi kız olunca yarım yarım yapıyorum onda da bi zevk almıyorum :işsiz:

Şimdilik bu kadar :KK15:

Gunaydin millet
Bir cumartesi gununden herkese merhaba:))
Bu sabah kahvaltiya yaptim bunu:))ismi yazmiyodu netten ogrendim:))peynir yesillik yumurtayi karistirib yufkanin arasina surdum ve mektup gibi katladim az yagda kizarttim.super oldu
1538807297329.jpg

Gunaydin millet
Bir cumartesi gununden herkese merhaba:))
Bu sabah kahvaltiya yaptim bunu:))ismi yazmiyodu netten ogrendim:))peynir yesillik yumurtayi karistirib yufkanin arasina surdum ve mektup gibi katladim az yagda kizarttim.super oldu
Eki Görüntüle 2195318
Hımmmmm güzel görünüyor afiyet oldun

Sagolasin balim:))
Nasilsin?gazli kizin nasil?dogalgaz parasi da odemiyosunuzdur da siz simdi:)))))nasil olsa bedava:))))
Hahahahhhhh ay canım hiç sorma ya Abaza kadar ıkındı yavrum hala da öyle uyuyacak ama gazdan uyuyamıyor inşallah en kısa zamanda geçer ya

bulaşıklari makineye koy
Hosgeldin canim
Motive icin diger konumuza da bekleriz.temizlik oncesi sonrasi adli topigimiz:))

X