- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.461
Oh ne güzel canım valla çok sevindim senin adına :) böyle doğumda falan birinin yardımcı olması çok iyi.Aynen canım anlaşıyoruz çok şükür hatta artık evime gidim diyor biz göndermiyoruz
Hayırlı cumalar abla burası çok sessiz oldu kimsecikler YÖKHayırlı cumalar
Ne kışı ya bura yanıyor yaBugunlerde surekli Gardrop ve bazaya bi bakis atip geri kaciyorum.kisliklari cikarma zamani gelms sanki.ve Yazliklar kaldirilacak
Ben burdayım kızı sallıyorum bi taraftan da kk ya takılıyorumKonu çok sakin kalmis Nerdesiniz kizlar
Ayyyy bize de bir an önce gelsin ya şu kışşBugunlerde surekli Gardrop ve bazaya bi bakis atip geri kaciyorum.kisliklari cikarma zamani gelms sanki.ve Yazliklar kaldirilacak
Sen doğurdun mu caninAyyyy bize de bir an önce gelsin ya şu kışş
Ayyyyy hoşgeldin kız sensiz yazan YÖK burda bi tekYettim garinasilsiniz kizlar nihayet su zimbirtidan kurtuldum da yeni tel aldim sakir sakir yazarim artik
Yaptım canım 28 gün oldu cadı kızımın uykusu güzel ah bi de şu gaz olayı olmasa yavrumu kıvrandırıyor vallaSen doğurdun mu caninmasallah Allah analı babalı buyutsun uykusu nasil minnosun
Sağ olsun yorgun abla hic boş birakmiyor burayiAyyyyy hoşgeldin kız sensiz yazan YÖK burda bi tekyorgun anneanne giriyor iyi olduğu geldiğin boş bırakma buraları hayırlı olsun telefonun bu arada
Gaz olayı zor ya sicak su torbası ve rezene çayı kullandim ben ama pek etki etmediYaptım canım 28 gün oldu cadı kızımın uykusu güzel ah bi de şu gaz olayı olmasa yavrumu kıvrandırıyor valla
Eczaneden damla aldım biraz işe yaradı bende anason çayı içiyorum ama yine de sıkıntılı bir olay inşallah çok uzun sürmez.senin çocuklar nasılSağ olsun yorgun abla hic boş birakmiyor burayi
Gaz olayı zor ya sicak su torbası ve rezene çayı kullandim ben ama pek etki etmedi
Sagolasin canim benimkiler de hastaydilar 10 gün krese gidemediler bu kiş ne yapicam hic bilmiyorum zirt pirt hastalaniyolarEczaneden damla aldım biraz işe yaradı bende anason çayı içiyorum ama yine de sıkıntılı bir olay inşallah çok uzun sürmez.senin çocuklar nasıl
Biri hasta loşumu diğerlerine bulaştırıyorlar heralde geçmiş olsunSagolasin canim benimkiler de hastaydilar 10 gün krese gidemediler bu kiş ne yapicam hic bilmiyorum zirt pirt hastalaniyolar