Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bulursun insallah istedigin gibi bir is bende ariyorum da bulamiyorum...
ya cok haklisin. Evde durdukca hersey göze carpiyor malesef..

Günaydın hanımlarr... bende dertli olanlardanım işlerden. 1 yıllık evli, çalışan, öğrenci evinde yaşıyormuşum gibi hisseden biriyim bi düzene girmeli değil mi:)

Günaydın hanımlarr... bende dertli olanlardanım işlerden. 1 yıllık evli, çalışan, öğrenci evinde yaşıyormuşum gibi hisseden biriyim bi düzene girmeli değil mi:)
Bende ilk evlendigim sene senin durumundaydim :)
Kendime bi aliskanlik edindim ve simdi calismadigim halde bu aliskanligi devam ediyorum.
Kesinlikle cuma günleri temizligimi yaparim ki hafta sonunun tadini cikarip ev isiyle vakit gevirmiyim diye
Aksamlar mutfagi toplarim ve wc lavobo silerim

Bulursun insallah istedigin gibi bir is bende ariyorum da bulamiyorum...
ya cok haklisin. Evde durdukca hersey göze carpiyor malesef..
Valla öyle ama evde olmasam daha az kirlenir yemeğide bazen dışarda yeriz veya evde pratik şeyler yeriz mutfağımda temiz kalır. Şimdi hem kahvaltı hem kendime öğle yemeği hem akşam yemeği hazırlıyorum ocağımı her gün siliyorum

bende perşembeleri temizliğimi yapıyorum cuma dinlenmiş hafta sonuna hazır şekilde giriyorum ama yemek yapmıyorum. eşim dışarıda yemeği çok seviyor her gün kv ile 2-3 saat geçiriyoruz eve geliyoruz 8 - 9 veya 10 işim zor sanırım

Orada haklisin mutfak daha az dagilir. Ben simdi evde oldugum halde pratik yemekler yapmaya calisiyorum. Haftanin 1-2 günü disarda yeriz yada kayinvalideye cikariz

Hergün 2-3 saat mi? Kuzum kayinvaliden icin ev isini ihmal etme. Güzelce esine söyle ev isii yapmak zorunda oldugunu tiksinti geldigini..
kayinvalidem cagirdigi zaman ve ben gitmek istemedigimde ev isim var diyorum gitmiyorum esim de anlayisla karsiliyor

kp ile işten birlikte dönüyoruz onu eve bıraktığımız zaman orada oturup kalıyoruz. az oturalım diye ısrarım var ama pek mümkün olmuyor. işim zor yahu birde eşim tek çocuk

Benim kayınvalide çalışıyo kayınpederimde geç geliyo bu sıralar eve yeyipte geliyo o yüzden yemek yapmıyo ben genelde yaparsam yolluyorum :) Nasıl gidiyor kayınvalideyle gelip gitmeni istiyormu her gün benimki bi ara her gün görüşmek istiyorduda

benim kaçışım biraz zor sanırım spora yazıldım haftada 2 oraya gidicem en azından bi zorundalığım olur da kv gitmem diye:) ne yapayım kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum

kp ile işten birlikte dönüyoruz onu eve bıraktığımız zaman orada oturup kalıyoruz. az oturalım diye ısrarım var ama pek mümkün olmuyor. işim zor yahu birde eşim tek çocuk
Anladim cnm. Sen yinede esinle konus evin düzeni olmadigini kendini alistirmak istedigini falan...

Biz kv ile altli üstlü oturuyoruz. Hergün görmüyorum onlari :) esim de israr etmiyor. Gitmek istersem gidiyorum istemezsem evimde kaliyorum..

benim kaçışım biraz zor sanırım spora yazıldım haftada 2 oraya gidicem en azından bi zorundalığım olur da kv gitmem diye:) ne yapayım kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum
Sizdemi altlu üstlü oturuyosunuz canım? Bende gidiyodum spora haftada 3 gün ama 1 saat olduğundan pek etki etmiyordu. Geliyodum spordan Aşağıda görüyodum yanında oturmamı istiyordu bende duşa giricem sonrada yemek yapıcam deyip kaçıyodum napim evimde mutluyum ben

Biliyorum kız bende öyle oturuyorumya :) benim eşimde ısrar etmez allah var saygı gösterir ama kayınvalide başkalarının yanında laf çarpıyor böyle yaptıkçada ben uzaklaşıyorum valla oh.

yok biz aynı binada değiliz bi 700mt var evlerimiz arasında daiş çıkışı uğramak mecburiyetinde oluyoruz.

ayagina gelmis firsat desene
Benimki baskalarinin yaninda laf sokmadi simdiye kadar allaha sükür..
Çok sinir bozucu ya sanki her dk görmek zorundayım gibi. Herkesin bi işi gücü planı var. Neyse ben bugün yaptıklarımı sayayım yatağın çarşaflarını çırptım yastık kılıfı vs çıkarıp makineya attım yenilerini taktım, evi toparladım ne nereye aitse oraya koydum mutfağı temizledim ocağı sildim, evi süpürdüm komple, çamaşır yıkanmıştı onları topladım yerleştim, eşime puding yaptım şimdide yemek düşünüyorum. Sizler neler yapıcaksınız bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…