Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bi de kizlar yeni camsil tarifi vericem sıkı durun:)))
Fisfisin icine 1 cay bardagi su 1-2 yemek kasigi kolonya 1-2 damla da fairy damlatip silkeleyin
Miss gibi kokuyo aynalari falan silince ayrica da cok guzel siliyor
Haftada 1 yenileyin

Bi de kizlar yeni camsil tarifi vericem sıkı durun:)))
Fisfisin icine 1 cay bardagi su 1-2 yemek kasigi kolonya 1-2 damla da fairy damlatip silkeleyin
Miss gibi kokuyo aynalari falan silince ayrica da cok guzel siliyor
Haftada 1 yenileyin
O zaman 1 yemek kaşığıda sirke koy pırıl pırıl olur :)

Çok sağol canımm 2 gün önce kese görmeye gittik gözükmedi doktor daha yeni dedi haftaya tekrar gidicez bakalım hayırlısıyla gözüksede içim rahatlasa :)
Küçükken hemen gözükmüyor canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

İyi akşamlar.
Benimde ev işleriyle başım dertte. Ve hamileliğimin başındayım. Evi temizlemek istiyorum ama kolum kalkmıyor.
Herşey kokuyor zor geliyor iki üç gündür lekelenmem var hepten bıraktım işleri.
Size sorum elbise dolabı nasıl toplu durur?
Sürekli toz olan mobilyaları, sehpaları , masayı neyle siliyorsunuz? Nasıl başediyorsunuz?
Banyo duvarları sürekli su lekesi onlar nasıl temizlenecek?
Bulaşık makinesinden çıkanlar parlatıcı kokuyor onu nasıl halledicem?
Evimin sürekli toplu ve mis gibi kokmasını istiyorum. Bunlar nasıl olacak?
Bir el atın banada. İyileşince yapayım

Canım seni çok iyi anlıyorum daha yeni Doğum yapmış biri olarak bi ara bana da herşey kokuyordu ellemiyordum valla bi iş yapamıyordum yavaş yavaş başlarsın yapmaya ama yapamazsan da zorlama kendini ben yardımcı çağırmıştım temizlik için lekelenmen varsa mutlaka yat dinlen bi sılıntı çıkmasın

Yok zaten iyileşirsem yaparım diye sordum.

İse gidenler icin haftanin en kotu gunu bana goreyse bayram olan bi pazartesi sabahi herkese gunaydin:)))))
Nihayet koca bi cumartesi pazarin ardindan oglanlari krese kizi okula yolladim:))ama evin durumu berbat fotosunu cekip oncesi sonrasi topigine eklicem:)))isim bitinxe eski mesajlara da yorum yazicam canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…