- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.481
Aynen canımBiri hasta loşumu diğerlerine bulaştırıyorlar heralde geçmiş olsun
Yaaaaaaa çok sevindimmmmHanımlaaar bende geldim ama bakın kimle geldim tek mi geldim çift mi geldimÇok şaşkınım bu günlerde bambaşka telaş içindeyim Kmsl Hnd BirTutamMutluluk20 Zeytintanem yorgun anneanne
Çok sağol canımm 2 gün önce kese görmeye gittik gözükmedi doktor daha yeni dedi haftaya tekrar gidicez bakalım hayırlısıyla gözüksede içim rahatlasa :)Yaaaaaaa çok sevindimmmm
Anammm bebeler geliyor yavaş yavaş topige ne guzel buyuyoruzHanımlaaar bende geldim ama bakın kimle geldim tek mi geldim çift mi geldimÇok şaşkınım bu günlerde bambaşka telaş içindeyim Kmsl Hnd BirTutamMutluluk20 Zeytintanem yorgun anneanne
İnşallah canım çok sağol. İnşallah selcosta hamile kalır en kısa zamanda :) bide ben polikistik overdim ya tedavisiz hamile kalmam zordu allaha şükür kaldım :)Anammm bebeler geliyor yavaş yavaş topige ne guzel buyuyoruz
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canım cok sevindimdarisi selcosa
Ayy çok merak ettim ogrenince eşinin tepkisiniHanımlaaar bende geldim ama bakın kimle geldim tek mi geldim çift mi geldimÇok şaşkınım bu günlerde bambaşka telaş içindeyim Kmsl Hnd BirTutamMutluluk20 Zeytintanem yorgun anneanne
Ben de oyleydim zamanında ama bak ucuz bile dogurdumİnşallah canım çok sağol. İnşallah selcosta hamile kalır en kısa zamanda :) bide ben polikistik overdim ya tedavisiz hamile kalmam zordu allaha şükür kaldım :)
Haklısın canım ben hep tedavisiz bi şekilde hamile kalabilceğimi düşündüm öylede oldu şükür :)Ben de oyleydim zamanında ama bak ucuz bile dogurdumAllah istedikten sonra biz kimiz ki
Çok şaşırdı inanmadı hadi canım kandırma beni falan dedi tabi ben ağlıyorum o sıra :) yemin ederim ki dedim ağlarak oda vaaaayyyy vaaaaayyy diye bağırdı sonra allahım sana şükürler olsun dedi sarıldık öyle :)Ayy çok merak ettim ogrenince eşinin tepkisini
Yaaa ne guzelÇok şaşırdı inanmadı hadi canım kandırma beni falan dedi tabi ben ağlıyorum o sıra :) yemin ederim ki dedim ağlarak oda vaaaayyyy vaaaaayyy diye bağırdı sonra allahım sana şükürler olsun dedi sarıldık öyle :)
Daha söylemedik canım kimseye kalp atışını duymadanda söylemicez ablam annem kimse bilmiyor. Daha keseyi bile görmedik çünkü insanları üzmek istemem bişey olursa.Yaaa ne guzelAllah mutlulugunuzu bozmasin canım kvler de sevinmistir simdi
Dogru yapmishsin canimDaha söylemedik canım kimseye kalp atışını duymadanda söylemicez ablam annem kimse bilmiyor. Daha keseyi bile görmedik çünkü insanları üzmek istemem bişey olursa.
Evet birde hamilelikle ilgili bir topikte takılıyordum oraya söyledim :)Dogru yapmishsin canim
İlk teyzelerine soyledin yani:))
Olsun onlar da bizden sonraki teyzeleri sayilirEvet birde hamilelikle ilgili bir topikte takılıyordum oraya söyledim :)
Tabi canım sizsiniz tecrübeli teyzelerOlsun onlar da bizden sonraki teyzeleri sayilirama buyuk teyzeler biziz bana ne
Bebegi bolusemeyen teyzelerTabi canım sizsiniz tecrübeli teyzeler
Hahaha keşke böyle bi şans olsa ama doğunca özel msj olarak atarım fotoğrafını ordan seversiniz :)Bebegi bolusemeyen teyzelergercegini dusundum de bebegi kucagimdan dusurmezdim herhalde digerleri almasin diye
Yaa at litfen isiririm yanaklarini sipanin yazmak geldi icimdenHahaha keşke böyle bi şans olsa ama doğunca özel msj olarak atarım fotoğrafını ordan seversiniz :)
Ayy valla bi kişi daha erkek doğuyor içime demişti ama ben kız hissediyorum ve istiyorum sanırım tabiki önce hayırlı ve sağlıklı olmasıYaa at litfen isiririm yanaklarini sipanin yazmak geldi icimdenicime mi dogdu acaba erkek mi olacak