- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.441
Allah yardımcınız olsun valla her gün her gün zor keşke ayrı işlerde çalışsanız :/yok biz aynı binada değiliz bi 700mt var evlerimiz arasında daiş çıkışı uğramak mecburiyetinde oluyoruz.
valla iş bakıyordum şimdi :) bi yandan da gebelik düşünüyorum artık iş değişikliği pek uygun olmaz sanırımAllah yardımcınız olsun valla her gün her gün zor keşke ayrı işlerde çalışsanız :/
Ay o zaman inşallah hamile kalırsın :) bende düşünmeye başladım allah aratıp sordurmasın. Kızz sen düşünmüyonmu dahavalla iş bakıyordum şimdi :) bi yandan da gebelik düşünüyorum artık iş değişikliği pek uygun olmaz sanırım
Findigimmm biz gecen ay calismalara basladikAy o zaman inşallah hamile kalırsın :) bende düşünmeye başladım allah aratıp sordurmasın. Kızz sen düşünmüyonmu dahaZeytintanem
Bende istiyorum kuzum. Çalışma derken biz çok çalışmıyoruz amaFindigimmm biz gecen ay calismalara basladikmalesef basaririz olduk hsyirlisi degilmis.. sende yap bebis
Insallah olur kuzummBende istiyorum kuzum. Çalışma derken biz çok çalışmıyoruz amakorunmayı bıraktık 4-5 ay oluyo daha olmadı bakalım bide bende pko varda belki tedavi gerekebilir. 6-7 ay daha denicem sonra doktora gidicem bakalım doktor bana gebelik istediğinde gel demişti ama önce 1 sene denemek istiyorum doğal yollarla olursa inşallah olur
Hahahah zaten öyle oluyormuş biliyomusun. İnsanlar 2-3 sene hiç istemiyor korunuyor korunmayı bırakıp istendiği zamanda ilk ay olmadığında sanki senelerdir olmuyormuş gibi üzülüyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annemin 7 sene olmamışta çok zor yokluğuda.Insallah olur kuzummama calismaniz lazim bol bol ben gecen ay okadar cok istedim ki esim rahat birak beni demeye baslamisti
Okadar üzülmedim ben cnm. Esim cok heveslendi olucak diye :))Hahahah zaten öyle oluyormuş biliyomusun. İnsanlar 2-3 sene hiç istemiyor korunuyor korunmayı bırakıp istendiği zamanda ilk ay olmadığında sanki senelerdir olmuyormuş gibi üzülüyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annemin 7 sene olmamışta çok zor yokluğuda.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Ben 1 düşün yaptım sonrasında 6 ay korundum bu ay dinlenme dönemi bitti. Hatta benim batta 4 gün geçti. Test henüz yapmıyayım az biraz daha bekleyeyim dedim bekliomAy o zaman inşallah hamile kalırsın :) bende düşünmeye başladım allah aratıp sordurmasın. Kızz sen düşünmüyonmu dahaZeytintanem
Aa normalde gecikirmiydi hiç? Yapsana kız test nasıl duruyosun :)Hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Ben 1 düşün yaptım sonrasında 6 ay korundum bu ay dinlenme dönemi bitti. Hatta benim batta 4 gün geçti. Test henüz yapmıyayım az biraz daha bekleyeyim dedim bekliom
Oooooo bayağı bir iş yapılmış bizde bugün yemek olarakÇok sinir bozucu ya sanki her dk görmek zorundayım gibi. Herkesin bi işi gücü planı var. Neyse ben bugün yaptıklarımı sayayımyatağın çarşaflarını çırptım yastık kılıfı vs çıkarıp makineya attım yenilerini taktım, evi toparladım ne nereye aitse oraya koydum mutfağı temizledim ocağı sildim, evi süpürdüm komple, çamaşır yıkanmıştı onları topladım yerleştim, eşime puding yaptım şimdide yemek düşünüyorum. Sizler neler yapıcaksınız bakiim
Cnm bence 1 aiseneyi bekleme ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur ama yine de sen bilirsinBende istiyorum kuzum. Çalışma derken biz çok çalışmıyoruz amakorunmayı bıraktık 4-5 ay oluyo daha olmadı bakalım bide bende pko varda belki tedavi gerekebilir. 6-7 ay daha denicem sonra doktora gidicem bakalım doktor bana gebelik istediğinde gel demişti ama önce 1 sene denemek istiyorum doğal yollarla olursa inşallah olur
Oh ne güzel senmi yapıyorsun kız yemekleri lohusa halinleeOooooo bayağı bir iş yapılmış bizde bugün yemek olarak
Tavuklu bezelye
Pirinç pilavı
Salata
Yoğurt var
Biraz geç oldu ama neyseeeeee
Canım tedavi görmek istemiyorum bide yeni başladık denemeye belki doğal yolla olucak neden boşuna hormon alayım ki vücuduma :/Cnm bence 1 aiseneyi bekleme ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur ama yine de sen bilirsin
Haklısın canım o açıdan düşünmemiştimCanım tedavi görmek istemiyorum bide yeni başladık denemeye belki doğal yolla olucak neden boşuna hormon alayım ki vücuduma :/
Yok cnm kayınvalidem var yanımda o yapıyor yemek ve ev işleriniOh ne güzel senmi yapıyorsun kız yemekleri lohusa halinlee
Eğer anlaşabiliyosan çok iyi canım her kayınvalide yapmaz valla.Yok cnm kayınvalidem var yanımda o yapıyor yemek ve ev işlerini
Aynen canım anlaşıyoruz çok şükür hatta artık evime gidim diyor biz göndermiyoruzEğer anlaşabiliyosan çok iyi canım her kayınvalide yapmaz valla.