Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Findigimmm biz gecen ay calismalara basladik :KK70: malesef basaririz olduk :dondurma: hsyirlisi degilmis.. sende yap bebis
Bende istiyorum kuzum. Çalışma derken biz çok çalışmıyoruz ama :KK70: korunmayı bıraktık 4-5 ay oluyo daha olmadı bakalım bide bende pko varda belki tedavi gerekebilir. 6-7 ay daha denicem sonra doktora gidicem bakalım doktor bana gebelik istediğinde gel demişti ama önce 1 sene denemek istiyorum doğal yollarla olursa inşallah olur :dua:

Bende istiyorum kuzum. Çalışma derken biz çok çalışmıyoruz ama :KK70: korunmayı bıraktık 4-5 ay oluyo daha olmadı bakalım bide bende pko varda belki tedavi gerekebilir. 6-7 ay daha denicem sonra doktora gidicem bakalım doktor bana gebelik istediğinde gel demişti ama önce 1 sene denemek istiyorum doğal yollarla olursa inşallah olur :dua:
Insallah olur kuzumm :KK51: ama calismaniz lazim bol bol :KK70: ben gecen ay okadar cok istedim ki esim rahat birak beni demeye baslamisti :KK70:

Insallah olur kuzumm :KK51: ama calismaniz lazim bol bol :KK70: ben gecen ay okadar cok istedim ki esim rahat birak beni demeye baslamisti :KK70:
Hahahah zaten öyle oluyormuş biliyomusun. İnsanlar 2-3 sene hiç istemiyor korunuyor korunmayı bırakıp istendiği zamanda ilk ay olmadığında sanki senelerdir olmuyormuş gibi üzülüyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annemin 7 sene olmamışta çok zor yokluğuda.

Hahahah zaten öyle oluyormuş biliyomusun. İnsanlar 2-3 sene hiç istemiyor korunuyor korunmayı bırakıp istendiği zamanda ilk ay olmadığında sanki senelerdir olmuyormuş gibi üzülüyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annemin 7 sene olmamışta çok zor yokluğuda.
Okadar üzülmedim ben cnm. Esim cok heveslendi olucak diye :))
Herseyin bi zamani vardir.

Ay o zaman inşallah hamile kalırsın :) bende düşünmeye başladım allah aratıp sordurmasın. Kızz sen düşünmüyonmu daha Zeytintanem Zeytintanem
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Ben 1 düşün yaptım sonrasında 6 ay korundum bu ay dinlenme dönemi bitti. Hatta benim batta 4 gün geçti. Test henüz yapmıyayım az biraz daha bekleyeyim dedim bekliom

Bugun cok yogundu benim için.wc banyo derin temizlik tum gunumu aldı..Aksam yemeği yapıldı..Kışlık karnıyarıklık şakşuka hazırladım..Kek yaptım..Oğlumla ilgilendim..Kuruyan çamaşırlar kaldırıldı..Az bi ütü ve şuan oğlumun uyumasını bekliyorum..

Çok sinir bozucu ya sanki her dk görmek zorundayım gibi. Herkesin bi işi gücü planı var. Neyse ben bugün yaptıklarımı sayayım :KK70: yatağın çarşaflarını çırptım yastık kılıfı vs çıkarıp makineya attım yenilerini taktım, evi toparladım ne nereye aitse oraya koydum :KK70: mutfağı temizledim ocağı sildim, evi süpürdüm komple, çamaşır yıkanmıştı onları topladım yerleştim, eşime puding yaptım şimdide yemek düşünüyorum. Sizler neler yapıcaksınız bakiim:21:
Oooooo bayağı bir iş yapılmış bizde bugün yemek olarak
Tavuklu bezelye
Pirinç pilavı
Salata
Yoğurt var
Biraz geç oldu ama neyseeeeee

Cnm bence 1 aiseneyi bekleme ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur ama yine de sen bilirsin

X