- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.961
19 aylık bebeğim çok hareketli gündüz bişey yapamıyorum anca geceSağol canım valla siz annelerin Allah yardımcısı olsun ne diyim bende çocuk olmadığı halde zorlanıyorumKaç yaşında oğlun küçük mü daha?
Buyur canimm :) bezeleri acarken cok ince olmasin yoksa tombil tombik olmuyorlar piserkenKızz ekmeğin tarifini bi kez daha verirmisinn çok güzel gözüküyolar
Çok sağol kuzum bende sahurda deneyeyim bi :)Buyur canimm :) bezeleri acarken cok ince olmasin yoksa tombil tombik olmuyorlar piserken
Oy tam zıpır zamanları her yeri karıştırıyodur :) Benimde yiğenim 2 buçuk yaşında bi fena bi fena büyüdükçe fenalaşıyolar valla :) şimdi ablam ingilizce öğretiyor ortalıkta pink blue yellow diye geziyor19 aylık bebeğim çok hareketli gündüz bişey yapamıyorum anca gece
Maşallah ona evet karıştırmadan duramaz bebemOy tam zıpır zamanları her yeri karıştırıyodur :) Benimde yiğenim 2 buçuk yaşında bi fena bi fena büyüdükçe fenalaşıyolar valla :) şimdi ablam ingilizce öğretiyor ortalıkta pink blue yellow diye geziyor
elerine saglık çok güzel ve nefiz görünüyorlarRapooorrr
Alisverise gidildi
Alisveris yerlestirildi
Ayni zamanda buzdolabi silindi
Bulasik makinesi bosaltildi
Bulasik makinesi dolduruldu ve calistirildi
Bir tencere sarma sarildi
Pita ekmegi yapildi
Ev süpürüldü ve toz alindi
Dusumu aldim saca fön cekildi
Iftara arkadaslara davetliyiz simdi süslenmem lazim tutmayin beni
hoş geldin aramızaselamlar daha önce buraya hiç yazdım mı hatırlamıyorum ama şu an bana burdan daha iyi bir topic olamazdı
marangozlarda bula bilirsin bencebütün kıyafetleri döktüm dün gece ortaya, ama yıkamaya başlayamadım bugün . yarın dolabın içini bir güzel temizleyip yerleştirmeye başlayacağım. ama bir raf bulabilsem fena olmaz dolap içi portatif raflardan nerde bulabilirim ki acep
Valla Ramazanda iyice tembelleştik ben bugün uyandım duş aldım tv izledim ve hazırlanıp iftar yemeğine gittim o kadar:)kızlar nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyor diyeceksiniz sanki seninki çıkıyor
hepinize diyorum
hiç sorma al bendende o kadarValla Ramazanda iyice tembelleştik ben bugün uyandım duş aldım tv izledim ve hazırlanıp iftar yemeğine gittim o kadar:)
İnsan acıkmasa bile çok halsiz oluyor abla en ufak bişey yapınca dili damağı kuruyor. Bugün bende etlipide yemiştim gittiğim yerde çok fena dokundu midem bulanıyor napsam bilemedimhiç sorma al bendende o kadar
limon ye bence bastırır birde hamile olmuyasınİnsan acıkmasa bile çok halsiz oluyor abla en ufak bişey yapınca dili damağı kuruyor. Bugün bende etlipide yemiştim gittiğim yerde çok fena dokundu midem bulanıyor napsam bilemedim
Yok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direklimon ye bence bastırır birde hamile olmuyasın
ola bilir bi görün doktora benceYok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direkmidem çok hassaslaştı belkide psikolojikmendir ama evde pide yaptırıyoruz hiç bişey olmuyor dışarıda ne zaman yesem dokunuyor o etin kokusu hiç gitmiyor :/