Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Mutfağı komple temizledim 2 makine çamaşır yıkandı asıldı ev süpürüp sildim balkonlar yıkandı hamur yaptım mayalanmasını bekliyorum daha yemek yapılacak off off

19 aylık bebeğim çok hareketli gündüz bişey yapamıyorum anca gece
Oy tam zıpır zamanları her yeri karıştırıyodur :) Benimde yiğenim 2 buçuk yaşında bi fena bi fena büyüdükçe fenalaşıyolar valla :) şimdi ablam ingilizce öğretiyor ortalıkta pink blue yellow diye geziyor

elerine saglık çok güzel ve nefiz görünüyorlar

selamlar daha önce buraya hiç yazdım mı hatırlamıyorum ama şu an bana burdan daha iyi bir topic olamazdı
hoş geldin aramıza bu akşam oglumun odasının camını sildim benim
balkon kapıları boydan boya cam onlarırda sildim halıları topladım yarın göndereceyim
yıkansın duş aldım

limon ye bence bastırır birde hamile olmuyasın
Yok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direk midem çok hassaslaştı belkide psikolojikmendir ama evde pide yaptırıyoruz hiç bişey olmuyor dışarıda ne zaman yesem dokunuyor o etin kokusu hiç gitmiyor :/

ola bilir bi görün doktora bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…