- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.941
o an icimden ne geciyosa onu yaziyorum selcos:)))))Evet abla almyadayim benbiz türkler heryerde geleneklerimizi devam ettiriyoruz almanlar bile özeniyor valla
Dün sahura kadar oturduk gece kusu oldum iyice
Kolay gelsin züliiiiikendini yorma cok.
Vay vay vayyy yavru kurt hanerden buluyorsun bu laflari
Iyilik ponicigim senden naber?
bos ver uzatma affet gitsin:)))))Benimki bana dün cicek almis özür dilemek icin
Evelsi gün kavga ettik
camasir suyu doksen az biraz makineyeBulasik makinesini bosalttim
Caydanligi yikadim
Wc lavobo sildim
Dün süpürmüstüm bugün süpürmeme gerek yok
Su bardaklarimin üst kenarlari bulasik makinesindek beyaz gibi olmus solmus sanki o izleri nasil yok edicem beybiler?
bak diyo mu gel otur accik masaj yapayim diye:))))))Ayyy okurken yoruldum.. bence sen daha fazla ne yapim diye bakma bize gellllll
cocuklara asiri duskun ama ust bas cikolata falan olunca deliriyo:)))O zaman zor valla :) çocuklara karışıyor mu peki yaramazlık yaptıklarında?
ne guzel iste aliskanlik haline getir canimKızlar Ramazan’da mutfağı derli toplu tutmaya başladım çok şükür. Çıkan bulaşıkları hemen makineye koyuyorum makineyi hemen boşaltıyorum, tezgah ve lavabo bomboş kalıyor. Normalde kahvaltı ve yemek saatlerimiz uymadığı için hep ayrı ayrı bulaşık çıkıyordu, ben de beziyordum derli toplu tutma konusunda.
Tezgaha dökülüp saçılanı da pratik şekilde silemiyordum. Komple bütün tezgahı ocağı boşaltıp öyle siliyordum defalarca. Bazen de üşendiğim için kalıyordu öyle. Şimdi döküleni hemen siliyorum. Daha önceki gibi steril hale gelmiyor belki ama en azından temiz duruyor.
Şimdi rahat oldu valla. İnşallah Ramazan’dan sonra da devam edebilirim.
ne guzel iste aliskanlik haline getir canim
nazara geldin nazara:))iftardan sonra usenme kalk sil yarini dusun temiz mutfaga uyanmayi dusun:))Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Oğlumla uğraşırken tenceredeki çorbanın yarısı taşmış. Her yer mahvoldu
İftar öncesi silemedim. İftardan sonra da ağırlık çökecek. Yarın da üşeneceğim biliyorum
Hahahah bak hic onu dusunmemistim tamam temizlik sonrasi masaj olabiliro an icimden ne geciyosa onu yaziyorum selcos:)))))
benden de iyilik kuzu o kadar isin uzerine bi de markete gittik yetmedi donuste esimle kavga ettik cok yoruldum valla bu gun:)))))))
bos ver uzatma affet gitsin:)))))
camasir suyu doksen az biraz makineye
bak diyo mu gel otur accik masaj yapayim diye:))))))
cocuklara asiri duskun ama ust bas cikolata falan olunca deliriyo:)))
Kolay gelsin ben daha yeni baslicam rutin tekizlige.....gunaydin balli ekmeklerim:))))
ben oglanlari krese biraktim geldim
sabah kalkar kalkmaz tulleri atmisdim makineye 1 yemek kasigi da seker eklemistim
gelir gelmez onlari astim burushmasinlar daha fazla diye
yatak ortusunu attim yikaniyor
simdi de kalkip hali yikama makinesiyle kanepeyi yikicam aksama kadar kurusun diye
cif+poşetSu bardaklarimin üst kenarlari bulasik makinesindek beyaz gibi olmus solmus sanki o izleri nasil yok edicem beybiler?
Hayirdir kuzum niye tartistinizo an icimden ne geciyosa onu yaziyorum selcos:)))))
benden de iyilik kuzu o kadar isin uzerine bi de markete gittik yetmedi donuste esimle kavga ettik cok yoruldum valla bu gun:)))))))
bos ver uzatma affet gitsin:)))))
camasir suyu doksen az biraz makineye
bak diyo mu gel otur accik masaj yapayim diye:))))))
cocuklara asiri duskun ama ust bas cikolata falan olunca deliriyo:)))
Elmadilimi resmine bayildimMaşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Oğlumla uğraşırken tenceredeki çorbanın yarısı taşmış. Her yer mahvoldu
İftar öncesi silemedim. İftardan sonra da ağırlık çökecek. Yarın da üşeneceğim biliyorum
Bal küpüm seker niye atiyorsun icinegunaydin balli ekmeklerim:))))
ben oglanlari krese biraktim geldim
sabah kalkar kalkmaz tulleri atmisdim makineye 1 yemek kasigi da seker eklemistim
gelir gelmez onlari astim burushmasinlar daha fazla diye
yatak ortusunu attim yikaniyor
simdi de kalkip hali yikama makinesiyle kanepeyi yikicam aksama kadar kurusun diye
Bunu deneyecegimmmcif+poşet
beyaz krem cifi market poşetinin yazısız yerine sıkın
bardaklarınızı ovalayın biraz
sonra durulayın
Banlanmıştım yazamadım. Sabah erkenden sildim dünnazara geldin nazara:))iftardan sonra usenme kalk sil yarini dusun temiz mutfaga uyanmayi dusun:))
Cok guzeller ellerine saglikHaa sarmalarin öyle kalin durduguna bakmayin
Incecik aslinda
Kızz ekmeğin tarifini bi kez daha verirmisinn çok güzel gözüküyolarRapooorrr
Alisverise gidildi
Alisveris yerlestirildi
Ayni zamanda buzdolabi silindi
Bulasik makinesi bosaltildi
Bulasik makinesi dolduruldu ve calistirildi
Bir tencere sarma sarildi
Pita ekmegi yapildi
Ev süpürüldü ve toz alindi
Dusumu aldim saca fön cekildi
Iftara arkadaslara davetliyiz simdi süslenmem lazim tutmayin beni
Kolay gelsin bende oğlum uyuduktan sonra yapıyorum hep işlerimiİyi geceleer hanımcımlaaar. Ben valla gece hiç uyumuyorum hatta sahurdan sonrada bulaşık mutfak temizleme derken gene uyumam 5i geçiyor. Öğlende 3te uyanıyorumSonra ufak tefek cinayetleri izliyorum internetten açıp zaten saat oluyor 6. Yavaştanda yemek hazırlıkları yapıyoruum öyle işte evin işinide gece yapıyorum genelde. Şuan mesela mutfak dolaplarını silicem gece temizliği en sevdiğim
Sağol canım valla siz annelerin Allah yardımcısı olsun ne diyim bende çocuk olmadığı halde zorlanıyorumKolay gelsin bende oğlum uyuduktan sonra yapıyorum hep işlerimi